Τι είναι το avatar σας , γιατί το επιλέξατε?

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας 0raid
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μια χαρά! Ο Μάκης Γκαβερακης είναι και καλό παιδί, πολυμήχανος και πολυτεχνίτης οπότε στο σπίτι θα σου τα φτιάχνει όλα εκείνος με πατέντες!
Ελα ρε συ τωρα, κι ο Γιαννακης ο Ντεπιδης, κα;λο παιδι ειναι. Κερναει και τσικουλατα!

Όσον αφορά τα avatar στο retromaniax....

η Aριάδνη πάντα έχει τον τρόπο να μας εκπλήσει ...ευχάριστα! :worship:

Εννοείται!

Η Μαίρη είναι πολύ αγαπητή ψυχή του Retromaniax!

To avatar μου ειναι από το εκπληκτικό Stunt Car Racer από τον STe( με Blitter!)

Ενα αδικημένο ιστορικό μηχάνημα που θέλω να αποκτήσω κάποια στιγμή...( Λεμε τώρα :help:...)

Όσον αφορά τα avatar στο retromaniax....

η Aριάδνη πάντα έχει τον τρόπο να μας εκπλήσει ...ευχάριστα! :worship:
Πόσο να σε ευχαριστήσω!

Λες να έφταιγε η αμπερ;
Αυτο δεν μπορω να το πω, μετα βεβαιοτητος, διοτι δεν μου αρεσει να εμπλεκομαι στα οικογενειακα των αλλων. Μπορει, πολλες φορες να γνωριζω, αλλα δεν εμπλεκομαι

Αυτο δεν μπορω να το πω, μετα βεβαιοτητος, διοτι δεν μου αρεσει να εμπλεκομαι στα οικογενειακα των αλλων. Μπορει, πολλες φορες να γνωριζω, αλλα δεν εμπλεκομαι

Και οι δύο παλαβοί είναι! Ο ένας μίλαγε λέει μόνος του απο την κόκα και τα ποτά και άρχισε να δέρνει αφού την προηγούμενη εβδομάδα πιάστηκαν στα μπουνιαδια. Σε στιγμές αγάπης κόβουν και τα δάχτυλα.. :biglaugh:

Για αυτό έγραψα παραπάνω ότι η σχέση τους ήταν για τρελούς και θυμίζει την παλιά ταινία "ο πόλεμο των ροουζ" :icon_lol:

Τελευταία επεξεργασία:
Και οι δύο παλαβοί είναι! Ο ένας μίλαγε λέει μόνος του απο την κόκα και τα ποτά και άρχισε να δέρνει αφού την προηγούμενη εβδομάδα πιάστηκαν στα μπουνιαδια. Σε στιγμές αγάπης κόβουν και τα δάχτυλα.. :biglaugh:

Για αυτό έγραψα παραπάνω ότι η σχέση τους ήταν για τρελούς και θυμίζει την παλιά ταινία "ο πόλεμο των ροουζ" :icon_lol:
O depp πρέπει να έχει κάψει εγκέφαλο, τόσο ναρκωτικό που το βάζουν ρε παιδι μου, από μικρός στα σκληρά ναρκωτικά

Πίσω
Μπλουζα