Alucard RetroMasteR Joined 15 Αύγ 2006 Μηνύματα 1.352 Αντιδράσεις 618 Σήμερα στις 5:34 μμ #681 Γιατί ήταν και παραμένει το αγαπημένο μου παιχνίδι. Συνημμένα 32660.jpg 43,8 KB · Προβολές: 1
Always Somewhere The King of Retro® Joined 9 Νοέ 2019 Μηνύματα 5.348 Αντιδράσεις 13.224 Σήμερα στις 5:41 μμ #682 Alucard είπε: Γιατί ήταν και παραμένει το αγαπημένο μου παιχνίδι. Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Maniac Mansion => Παιχνιδαρα!!! Απο την αρχή που γράφτηκες στο φόρουμ σε θυμάμαι με το προηγούμενο άβαταρ.Τρομερή πάντως η αλλαγή του άβαταρ σου μετά απο χρόνια!! Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 5:48 μμ
Alucard είπε: Γιατί ήταν και παραμένει το αγαπημένο μου παιχνίδι. Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Maniac Mansion => Παιχνιδαρα!!! Απο την αρχή που γράφτηκες στο φόρουμ σε θυμάμαι με το προηγούμενο άβαταρ.Τρομερή πάντως η αλλαγή του άβαταρ σου μετά απο χρόνια!!
Alucard RetroMasteR Joined 15 Αύγ 2006 Μηνύματα 1.352 Αντιδράσεις 618 Σήμερα στις 5:51 μμ #683 Always Somewhere είπε: Maniac Mansion => Παιχνιδαρα!!! Απο την αρχή που γράφτηκες στο φόρουμ σε θυμάμαι με το προηγούμενο άβαταρ.Τρομερή πάντως η αλλαγή του άβαταρ σου μετά απο χρόνια!! Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Ευχαριστώ @Always Somewhere Έχεις πολύ γερή μνήμη (βοηθάει στα ρετρό θέματα )
Always Somewhere είπε: Maniac Mansion => Παιχνιδαρα!!! Απο την αρχή που γράφτηκες στο φόρουμ σε θυμάμαι με το προηγούμενο άβαταρ.Τρομερή πάντως η αλλαγή του άβαταρ σου μετά απο χρόνια!! Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Ευχαριστώ @Always Somewhere Έχεις πολύ γερή μνήμη (βοηθάει στα ρετρό θέματα )