Τι είναι το avatar σας , γιατί το επιλέξατε?

Το καινούριο μου avatar είναι ο καθηγητής Stephen Falken, χαρακτήρας της ταινίας WarGames.

Προβολή συνημμένου 221713

Θυμάμαι τον κωδικό του υπολογιστή του σχολείου που χάκαρε ο Matthew Broderick για να αλλάξει τους βαθμούς (νομίζω της φίλης του). Αν δεν κάνω λάθος ήτανε η λέξη pencil.
 
Θυμάμαι τον κωδικό του υπολογιστή του σχολείου που χάκαρε ο Matthew Broderick για να αλλάξει τους βαθμούς (νομίζω της φίλης του). Αν δεν κάνω λάθος ήτανε η λέξη pencil.

Και πολύ καλά θυμάσαι...

HvriR.jpg


Και αμέσως μετά....

WOPR_test.png


Welcome Χ@κερ στο σχολικό δίκτυο! ;)
 
Πω πω ίσως κάτσω να ξαναδώ την ταινία το ΣΚ. Ευχαριστώ Always Somewhere, αυτό ήτανε flashback. :D
 
Πότε έπιασε κρύο στο φαρ ουέστ βρε Αριάδνη; άλλες πληροφορίες είχα αυτές τις μέρες. Αν και νομίζω ότι η φωτογραφία είναι από την περσινή έκθεση βινυλίων του Δεκέμβρη όπου πράγματι είχε χτυπήσει τρελά μπιλοζίρια (που λέει κι ο elephadas).
Ποια είπαμε ότι είναι η κυρία πίσω σου; :p
Ε όχι και φαρ ουεστ εγώ λέω τα καλυτεροτερα ότι είμαστε παιδιά διαμάντια, αδαμαντες :p :D
 
Aπ ότι έχω παρατηρήσει από τα προηγούμενα post έχει μεσολαβήσει αρκετός καιρός που έχω το τωρινό avatar στο οποίο απεικονίζονται 2 επαγγελματικά video tapes, ένα της 1'' ίντσας και ένα των 2'' ιντσών τα οποία χρησιμοποιώ ως ντεκόρ στο σαλόνι μου (ως λάτρης των παλαιών τηλεοπτικών εκπομπών).

Το πως ήρθαν στην κατοχή μου καθώς και το περιεχόμενό τους είναι μιά άλλη ιστορία!
 
To avatar μου είναι το αγαπημένο μου στρουμφάκι, ο Χουζούρης, που απολαμβάνει τον ύπνο του, καθώς και μια παροιμία που έλεγε η γιαγιά μου "Σκότωνε τρελούς- Πλήρωνε τζερεμέδες" :)

Θυμάμαι τον κωδικό του υπολογιστή του σχολείου που χάκαρε ο Matthew Broderick για να αλλάξει τους βαθμούς (νομίζω της φίλης του). Αν δεν κάνω λάθος ήτανε η λέξη pencil.
Μία από τις αγαπημένες μου ταινίες: WarGames! Thermonuclear World War !
 
Τελευταία επεξεργασία:
Το άβατάρ μου, πάει "γάντι" με το nickname μου. Όντας λάτρης του έργου του Νίκου Φώσκολου, όπως και του Νίκου Βασταρδή, δεν μπορούσα να επιλέξω άλλο όνομα και εικόνα απ' τον "Αρμαγεδώνα", τον ρόλο του Βασταρδή στη "Λάμψη" κατά την σεζόν 1994-1995.
 
Πασχαλινό αβαταρ , δωρο από μία υπέροχη καντυκη νεραιδουλα, μέσα έχει πασχαλινά σοκολατακια
 
Το λογότυπο της Retropolis. Της πόλης που γεννήθηκε πριν 5 χρόνια και φιλοδοξεί να φτιάξει μια παρέα με κοινά ενδιαφέροντα και αγάπη για οτιδήποτε ρετρό.
www.retropolis.gr
 
To avatar μου;
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο καλύτερο παιχνίδι της Amiga (έπειτα από τα ηρωικά και διαχρονικά "Shadow of the Beast" και "Monkey Island") από το "Flashback" της Dolphin Software!
Ένα από τα καλύτερα platform games στην Amiga. Ακόμη θυμάμαι το κόλλημα μου στις αρχές της δεκαετίας 90 με την Amiga 4000T να κολλάω με το συγκεκριμένο παιχνίδι. (όσο είχα προλάβει να παίξω τις πρώτες πίστες με την παλιά μου Amiga 1200 που σώζεται ακόμη).
Θυμάμαι πως ήμουν τόσο κολλημένος με το παιχνίδι που είχα ράψει ίδιο μπουφάν και κυκλοφορούσα με τα ίδια ρούχα του main character του παιχνιδιού!
 
το νέο μου avatar είναι το εξώφυλλο απ' τον δίσκο των Yo La Tengo "Popular Songs" απ' το 2009.Βασικά έψαχνα μια πιο πρωτότυπη και καλλιτεχνική παράσταση της κλασικής κασέτας που όλοι αγαπήσαμε,οπότε είδα ότι είχα στην δισκοθήκη μου αυτό το εξώφυλλο απ' το συγκεκριμένο cd.Πάντως και οι Yo La Tengo ρετρό μπάντα είναι μιας και υφίσταται απ' το 1984...
 
Επέλεξα ένα από τα τρία μωράκια στις συκευασίες Babylino που κυκλοφόρησαν στα 1980s.

Σπάνια βρίσκεις αυτές τις συλλεκτικές αντίκες στο eBay (και τις σχετικές διαφημιστικές καμπάνιες της Icon Advertising στο YouTube).
 
Πίσω
Μπλουζα