Τι ζώδιο είστε;

Το πιο πάνω είναι butter, friends, money!!! :D

Και μετά από όλα αυτά είμαι HAPPY!
 
Το πιο πάνω είναι butter, friends, money!!! :D

Και μετά από όλα αυτά είμαι HAPPY!
Καλά το 2024 θα μεγαλουργησεις, εμενα που μου βγήκε το γυναικείο όργανο το τρίτο, τι να σημαίνει ότι θα πάω γυναικολογο
 
Καλά το 2024 θα μεγαλουργησεις, εμενα που μου βγήκε το γυναικείο όργανο το τρίτο, τι να σημαίνει ότι θα πάω γυναικολογο

Άμα το δεις στον ύπνο σου, είναι στεναχώρια! :D
 

Η αγάπη και οι επιλογές αφθονούν αυτή την εβδομάδα (27 Νοεμβρίου με 3 Δεκεμβρίου). Ενώ τρία ζώδια βιώνουν τις ευλογίες αυτής της ενέργειας περισσότερο από άλλα, δηλαδή ο Παρθένος, ο Υδροχόος και ο Αιγόκερως αυτό δεν σημαίνει ότι το σύμπαν δεν ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο για τα υπόλοιπα ζώδια. Ωστόσο, ας δούμε τι επιφυλάσσει για τους πιο τυχερούς των ημερών.


Παρθένος


Την ανάγκη να συναναστραφείτε με όσους σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα και φέρνουν φως στη ζωή σας και να αποφύγετε εκείνους που προκαλούν μιζέρια και γκρίνια, νιώθετε αυτές τις ημέρες. Η θετική σας ενέργεια υπερέχει και μπορεί να συναντήσετε ακόμη και ανθρώπους που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας σε φιλικό και ερωτικό τομέα. Στα ερωτικά θέματα εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μην επηρεάζεστε πολύ από άλλους. Αν σας βοηθά, κρατήστε ένα ημερολόγιο με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.


Αιγόκερως


Τα διλήμματα και τα μπερδέματα λύνονται αυτές τις ημέρες. Το σύμπαν σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε και να ξεπεράσετε τη σύγχυση, ενώ συνεργάζεστε καλύτερα με άτομα που σκέφτονται με παρόμοιο τρόπο με εσάς. Πέρα από τα επαγγελματικά, επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Μέσα από την κατανόηση των αναγκών σας, σωματικών και ψυχικών, θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά και να αδράξετε ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν.


Υδροχόος


Η ενέργεια αυτή την εβδομάδα είναι εξαιρετικά διασκεδαστική και φιλική για εσάς. Νέες γνωριμίες σε φιλικό επίπεδο θα βοηθήσουν τη σκέψη σας και θα ανοίξουν το μυαλό σας. Νέες εμπειρίες και χόμπι ξεκινούν, ενώ θα ήταν καλό να μην αρνείστε προσκλήσεις για εξόδους. Στα επαγγελματικά τα πράγματα εξελίσσονται, καθώς βελτιώνετε τις δεξιότητές σας.
 
Δεν το βρήκα, κάνεις αλλος; οποίος το βρει είναι ευφυής
 
Αρνί είμαι! (ή μήπως είναι απλώς προβιά; :diablotin: )


Γαλαζια καλαμποκα

A84A5990-web.jpg


Αριαδνούλα σήμερα είσαι πολύ Αμερικάνα! Αυτή εδώ η ομορφιά φυτρώνει στο Μεξικό και στις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ. Τρώγεται κιόλας κι έχει ένα σωρό αντιοξειδωτικά!

Εγώ πάλι είμαι μαύρο αχλάδι. :(
 
Έχω περάσει τόσα που η χυλόπιτα είναι το λιγότερο κακό, όντως γελαω
GBNNELxXkAAnC9g.png
 
Ναι, βεβαια. Τιποτα δεν θα σταθει εμποδιο στον ερωτικο στοχο ημων των Σκορπιων, εντος των οριων του ηθους και της λογικης παντα, αλλα δεν θα παρακαλαμε κιολας. ;)
 
Πίσω
Μπλουζα