Ακριβώς!!! Ύπνος! Η μεγαλύτερη απόλαυση της ζωήςAληθεια για μενα, από τις τέσσερις σηκωμενη
Προβολή συνημμένου 293056
Με το πρώτο να πας^^^ Πάλι μπερδεμένα μου τα λέει. Τι εννοεί τώρα με το weed? την κυριολεκτική σημασία (αγριόχορτο) ή την αργκό; (άλλου είδους χόρτο...) Λέω να πάω με το πρώτο, μια που αγαπώ τη φύση γενικά. Το άλλο με ανακατεύει όταν το μυρίζω.
Αμ εμένα; Λέει ότι θα παντρευτώΣτην αρχη διαβαζω "Σκορπιος: Πλουσιος". Α, ωραια!
Μετα λεω, δεν το συνδυαζω με τον Αιγοκερω που τον εχω ωροσκοπο; Και τοτε βγαινει...
"Πλουσιος στον κοσμο σου".
Καλα, ασ' το!![]()
Σου εύχομαι να πάρεις διασημοΑμ εμένα; Λέει ότι θα παντρευτώΚοιτάζω και τον ωροσκόπο λέει "διάσημος". Αναρωτιέμαι αν τελικά θα παντρευτώ έναν διάσημο (που δεν είναι κακή ιδέα) ή θα γίνω διάσημη επειδή αποφάσισα τελικά να παντρευτώ. Το δεύτερο σενάριο με κάνει να νιώθω κάπως άβολα.
Ναι, σαν ιδέα έχει γούστο αλλά θα με τραβολογάει στα κοσμικά κι εγώ δε συμπαθώ καθόλου τη δημοσιότητα. Θα ήθελα, σύμφωνα με τα παραπάνω -και δεν το πιστεύω ότι το λέω αυτό- αυτή τη φορά να ήμουν Λέων.Σου εύχομαι να πάρεις διασημο
Θα το συνηθίσες τελικά θα σου αρεσεΝαι, σαν ιδέα έχει γούστο αλλά θα με τραβολογάει στα κοσμικά κι εγώ δε συμπαθώ καθόλου τη δημοσιότητα. Θα ήθελα, σύμφωνα με τα παραπάνω -και δεν το πιστεύω ότι το λέω αυτό- αυτή τη φορά να ήμουν Λέων.