metalcandyman είπε:Σταυρο οτι και να πουμε και ωσα μπραβο και συγχαρητηρια και να γραψουμε ειναι πολυ λιγα ρε αλανι.Για πολοστη φορα συγχαρητηρια και χιλια μπραβο απο μενα για το μερακι σου για την φαντασια σου για το κοπο σου να το φτιαξεις ολο αυτο για μας και κυριως για το χαμογελο που ζωγραφιζεται σε καθε στομα που θα το δει αυτο.Μπραβο φιλαρακι.
DINO είπε:Σταύρο σε ευχαριστούμε για τον κόπο και το χρόνο σου, να μας προσφέρεις αυτό το καταπληκτικό Πασχαλινό δώρο! Λύθηκα στα γέλια!!!
ΧΑΧΑΧΑ!!! Φοβερά όλα τα ονόματα!!!!!!!!!!!
Thor είπε:Μπράβο Σταύρο! καλό Πάσχα.
Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!!:[Ajax87 είπε:Παρα πολυ ωραιο Σταυρο με πολυ χιουμορ και φαντασια Μπραβο! Καλο Πασχα και Καλη Ανασταση σε ολους!
Ευχαριστω πολυ Ηρακλη!herco είπε:Πολυ ωραια ιδεα - ο δεμενος Κακοφωνιξ ολα τα λεφτα.
Να 'σαι καλα Χριστινακι, σε ευχαριστω! :thanx2:BETTY BOOP είπε:Μεγάλε...έγραψες!
D@redevil είπε:P.S.2: Σταυρίξ, δεν είδα στην ιστορία! Προβολή συνημμένου 79041
Πισω απο την καμερα....angel_grig είπε:Οπως ειπε και η Ντεαρντεβιλιανα ο Σταυριξ που ειναι ???:what:
Σε ευχαριστω πολυ Κατερινακι!!! :flower:katerinak είπε:Σταυρο ειχα δει τις φωτογραφιες που ανεβασες χτες στο αλμπουμ και περιμενα με αγωνια το αποτελεσμα: ο,τι και να πω θα ειναι λιγο
να εισαι καλα,φτιαξαμε καινουριο συκωτι με την ιστορια σου
καλο Πασχα σε ολους!!!!!!!!!!!!!
stayros είπε:Μιας και σε απο αυριο μπαινουμε και επισημα στην Μ.Εβδομαδα και στην τελικη ευθεια για το Πασχα,ειπα να φτιαξω κατι σχετικο και με πολυ χιουμορ.
Η εμπνευση μου για οτι θα δειτε παρακατω μου δωθηκε απο την ΤV που
μας "βομβαρδιζει" (ειδικα την Μ.Εβδομαδα) με οτι εχει να κανει με Ρωμαιους
και γενικα με εκεινη την περιοδο.
Ετσι μου ηρθε η ιδεα......Ρωμαιοι,χιουμορ,Retromaniax...
stayros είπε::acoustic:"Πως να ερθω στο χωριο με τα χερια μου αδεια...
για αυτο πηγα στο δασος και αδειασα ολα τα κλαδια...
Χωρις δασος να ζησω,δεν μπορω ουτε ωρα....
η ζωη μου θα μοιαζει με του αγριογουρουνου καλη ωρα...":acoustic:
(Πολλα χρονια αργοτερα θα γινει λαικο γκραν σουξε... )
Αν και καθυστερημενα... #) ...Ευχαριστω πολυ Stratulator!!! :thanx2:Stratulator είπε:Πολυ καλο!... Καπου πηρε το ματι μου και το 'αγαλμα της Ελευθεριας'...