Ευχαριστω πολυ!!! :thanx2:Monsieur1 είπε:Μπραβο σου όμως, πολύ καλή δουλεια!!! μου εδωσες ιδεα τωρα!!
Ειπαμε μια ιστορια γεματη χιουμορ...and1 είπε:Μπράβο ρε συ Σταύρο πολύ καλό .Οι δε σχολιασμοί σου είναι all the money
Να 'σαι καλα φιλτατε,αλλα να λειπει το βυσσινο! :nono:PT8 είπε:Αν ήταν στο χέρι μου, θα σε διόριζα στην ΔΤ να κάνεις εκπομπές/παραστάσεις για παιδιά._ :sta2
Ο Κομφουκιος ομως ειπε :Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου.stayros είπε:Να 'σαι καλα φιλτατε,αλλα να λειπει το βυσσινο! :nono:
Το εχω ξαναδηλωσει,κανω απλα το χομπι,την τρελα μου και δεν το βλεπω σαν επαγγελμα.
Απλα με χαροποιει ιδιαιτερα που ολη αυτη η τρελα εχει ανταποκριση και αρεσει,αυτη ειναι η μεγαλυτερη μου ανταμοιβη.:[
Μωρε ο Κομφουκιος καλα το ειπε αλλα δυστυχως κατι τετοιο στην χωρα μαςangel_grig είπε:Ο Κομφουκιος ομως ειπε :Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου.
Ειδες το μονο πρωτο μερος....προχωρα παρακατω...εχει κι αλλο! :sta2johnny19818 είπε:Τώρα το είδα το ωραίο αυτό θέμα. Μπράβο Σταύρο!!
Προ διετιας ρετροσυναντηση.... :johnny19818 είπε:Κατάλαβα ότι έβαλες τα εντελώς αντίθετα αλλά ο Wally γιατί "τα΄χει" με τη Zanussi δεν κατάλαβα.