Πολύ δυνατός παίχτης δώσε μας και κατι σε Spawn και πάρε μας τα λεφτά!Τωρα που μας τελειωσε ο Mr NO θα τον διαβαζουμε στο Ζαγκορ. Πηρα και τα τρια πιο προσφατα Μπλεκ, γιατι το ενα ειχε μια (μικρη) ιστορια Corto Maltese και τα αλλα δυο γιατι ειχαν Tarzan.
/monthly_2018_02/large.P2213521.JPG.44cd703305ce09208e75f840ac4b2a5c.JPG
Θα σε απογοητευσω, αλλα δεν ειναι καθολου του γουστου μου... κατι τετοιοι σαν τον ΜcFarlane, τον Liefeld κλπ ειναι μερος του λογου που σταματησα να διαβαζω comics για πολλα χρονια.Πολύ δυνατός παίχτης δώσε μας και κατι σε Spawn και πάρε μας τα λεφτά!
Δεν διαφωνω στο περιεχομενο και το οτι τα παλαιοτερα σε κρατουσαν στην αναγνωση και σε αγωνία εμένα απλά μου άρεσαν χαρακτήρες όπως ο venom,spawn ανάμεσα σε πολλούς άλλους.Τα κομιξ των κυρίων αυτών δεν τα έχω διαβάσει για να έχω άποψη!Θα σε απογοητευσω, αλλα δεν ειναι καθολου του γουστου μου... κατι τετοιοι σαν τον ΜcFarlane, τον Liefeld κλπ ειναι μερος του λογου που σταματησα να διαβαζω comics για πολλα χρονια.
O Todd McFarlane ειναι ο δημιουργος του Spawn και του Venom.Δεν διαφωνω στο περιεχομενο και το οτι τα παλαιοτερα σε κρατουσαν στην αναγνωση και σε αγωνία εμένα απλά μου άρεσαν χαρακτήρες όπως ο venom,spawn ανάμεσα σε πολλούς άλλους.Τα κομιξ των κυρίων αυτών δεν τα έχω διαβάσει για να έχω άποψη!
I know that does not mean i like the comic........κατάρα επισης σε οσους μου εβγαλαν Μικι μαους απο ανακυκλωμενο χαρτι τουαλετας!O Todd McFarlane ειναι ο δημιουργος του Spawn και του Venom.