Αλλη μια μερα, αλλα μια παραλαβη και ο ταχυδρομος αυτη την φορα εφερε ενα μεγαλο δεμα, γεματο πολυ αερα κοπανιστο.
Ειπα να εκμεταλλευτω τις πασχαλινες προσφορες και παραγγειλα μερικα πραγματακια απο τις εκδοσεις Μικρος Ηρως.
Μιστερ ΝΟ #15 - Φώτα, Κάμερα, Γυρίζουμε! Λιανικη αξια μολις 19€... ελεος. Εχει παντως 274 σελιδες και οι ιστοριες ειναι παρα πολυ καλες.
Ο Μικρός Ήρως - Παιδί-Φάντασμα, Είσαι Προδότης
Δωρακια ενα τευχακι Μικρος Ηρως το οποιο ευτυχως δεν ειχα και διαφημιστικο φυλαδιο.
Πολυ ωραια αφισα Κορτο Μαλτεζε.
Μιας και μιλαμε για Κορτο Μαλτεζε, πηρα το κουτι που συνοδευει
την προσφορα "Κόρτο Μαλτέζε - 28 Άλμπουμ". Για οσους δεν το εχουν παρει ειδηση πριν μερικους μηνες ξεκινησε αυτη η προσφορα για τα τευχη που ηδη εχουν κυκλοφορησει σε δραματικα μειωμενη τιμη, συνοδευομενα απο πολυτελες κουτι.
Αν δεν τα εχετε ηδη στην συλλογη σας τοτε ειναι μια εξαιρετικη ευκαιρία. Αν τα ειχατε αγορασει οπως κυκλοφορούσαν, οπως ο υποφαινόμενος, τοτε ειμαι σιγουρος οτι δεν θα νιωσετε και πολυ καλα για το ολο πραγμα.
Εκανα εναν πολυ προχειρο υπολογισμο και ειδα οτι εδωσα περιπου 180€ για 25 απο τα 28 τευχη (μολις διαπιστωσα οτι μου λειπουν τρια). Και αυτα ειναι χωρις το κουτι που μολις εδωσα 8.9€ για να αποκτησω.
Ενδιαφερουσα παρατηρηση: δεν ειναι για ολα τα τευχη του Κορτο Μαλτεζε, αλλα μονο για αυτα του δημιουργου του τιτλου, Hugo Pratt. Συνεπως καμποσα θα παραμεινουν αστεγα.
Το τελικο αποτελεσμα (για την ωρα).
Θα ηθελα να ακουσω και την αποψη σας, αλλα προσωπικα νιωθω ασχημα για το ολο πραγμα και νομιζω οτι ηταν μεγαλο σφαλμα απο την εταιρια να μην δωρήσει το κουτι σε ολους εμας που εχουμε αγορασει τα τευχη ξεχωριστα, σαν ευχαριστω για την πολυετη υποστηριξη μας. Εχουν το ιστορικο των παραγγελιων μας και θα ηταν πανευκολο να επικοινωνησουν μαζι μας και να το κανονισουν. Θα ηταν μια απλη κινηση καλης θελησης που θα ηταν αποτελεσματικοτερη απο 10 διαφημιστικες καμπανιες.
Τελικα δεν μπορω να κανω τιποτα για αυτο, αν θελω να συνεχισω να διαβαζω τα comics μου, αλλα ειπα να τα πω για να ξαλαφρώσω.
Συγνωμη αν σας σκότισα, προσπαθώ να μην ειμαι πολυ αρνητικός στο forum, αλλα δεν ειναι παντα εύκολο.