ΧΡΙΣΤΙΝΑ
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 21
Ο παλιός μου υπολογιστής, <<πνέει τα λοίσθια>>. Θέλω να τον αντικαταστήσω και χρειάζομαι την βοήθειά σας, μιας και εγώ είμαι τελείως άσχετη απο υπολογιστές.
Τώρα, για ποιά ακριβώς χρήση;; Χμ..... λίγο δύσκολο, μιας και εγώ τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ μόνο, για να μπαίνω στο forum, και να να γράφω στο word και το excel. Ο άντρας μου όμως παίζει παιχνίδια, ασχολείται με ταινίες, βίντεο και διάφορα τέτοια.
Σε ένα μήνα που θα έχει την γιορτή του, σκέφτομαι να του κάνω δώρο
ένα νέο μηχάνημα. Τι μου προτείνετε;;; Διαθέτω περίπου στα 300 ευρώ.
Σ.σ. Οθόνη έχω ήδη, μια asus vw195d καθώς, μια θήκη midi, aero cool και μια κάρτα οθόνης, την ati radeon hd 3830 agp τα οποία ,<< ψαρεύοντάς>> τον για να μην χαλάσω την έκπληξη, δεν θα άλλαζε, τουλάχιστον προς το παρόν.
Σας ευχαριστώ όλους, εκ των προτέρων για την βηήθειά σας
Τώρα, για ποιά ακριβώς χρήση;; Χμ..... λίγο δύσκολο, μιας και εγώ τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ μόνο, για να μπαίνω στο forum, και να να γράφω στο word και το excel. Ο άντρας μου όμως παίζει παιχνίδια, ασχολείται με ταινίες, βίντεο και διάφορα τέτοια.
Σε ένα μήνα που θα έχει την γιορτή του, σκέφτομαι να του κάνω δώρο
ένα νέο μηχάνημα. Τι μου προτείνετε;;; Διαθέτω περίπου στα 300 ευρώ.
Σ.σ. Οθόνη έχω ήδη, μια asus vw195d καθώς, μια θήκη midi, aero cool και μια κάρτα οθόνης, την ati radeon hd 3830 agp τα οποία ,<< ψαρεύοντάς>> τον για να μην χαλάσω την έκπληξη, δεν θα άλλαζε, τουλάχιστον προς το παρόν.
Σας ευχαριστώ όλους, εκ των προτέρων για την βηήθειά σας