1)Δεν με λειπουν ρετρο κονσολες κλπ γιατι πολυ απλα και εχω ολες της κονσολες που υπαρχουν οποτε παιζω οποτε θελω αλλα ουτε με λειπουν κασετοφωνα,παλια ραδιοφωνα,βιντεο κ.α γιατι παλι τα εχω και οποτε θελω τα χρησιμοποιω.
2)Δεν με λειπουν ρετρο οχηματα γιατι πολυ απλα εχω ακομα την 90αρα HONDA,το 80ρη φτιαγμενο ΥΑMAHA Town mate,το ΥΑΜΑΗΑ ΧΤ 600 τον παπαγαλο ασπρο με κοκκινη σελα και το FIAT 127 που ο γερος χρειαστηκε αιμα,δακρυα και ιδρωτα για να το αγορασει οταν το αγορασε και εχω απιστευτες αναμνησεις με αυτο.
3)Δεν με λειπουν παιχνιδια με φιλους στην γειτονια και διαφορα τετοια γιατι πολυ απλα καποτε θα μεγαλωναμε ηταν δεδομενο αυτο δεν θα μπορουσαμε να μεινουμε για παντα παιδια ωστε να εχουμε για παντα αυτα που ειχαμε.
4)Δυο πραγματα ειναι τα μονα που με λειπουν το πρωτο και σημαντικοτερο ειναι ο μαμημενος ελευθερος χρονος γιατι αν τον ειχα θα μπορουσα να κανω τα παντα και οτι ηθελα χωρις να με λειπει τιποτα που θεωρειται ρετρο και το δευτερο πραγμα που με λειπει και θα με λειπει για παντα ειναι τα Arcades και οχι τα παιχνιδια γιατι αυτα μπορουμε να τα παιξουμε στο mame αλλα η αισθηση η μυρωδια η ατμοσφαιρα και γενικα τα παντα που ειχαν αυτα τα μαγαζια.Να μπορουσα να μπω σημερα στα μαγαζια με ηλεκτρονικα που πηγαινα τελη 80 αρχες 90 οπως ακριβως ηταν τοτε και τι στον κοσμο.