Uskoke
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 7.090
Νομίζω κατανοητό, σίγουρα δεν μου λείπει το αναλογικό δίκτυο τηλεφώνων, με τις συνακροάσεις, τα λάθος νούμερα, τα πανάκριβα υπεραστικά και τα...10 χρόνια που έπαιρνες γραμμή μετά από την αίτηση σου.Επίσης μου λείπουν τα σήμα-κατατεθέν των '80ς οι δίσκοι, αν και εμείς δεν είχαμε πικ απ είχαν όμως όλοι οι άλλοι. τώρα με το γιουτούμπι μπορούμε να ακούσουμε οτιδήποτε, οπουδήποτε. αλλά χάσαμε την ουσία, οι δίσκοι είχαν ωραία εξώφυλλα, άκουγες θέλοντας και μη όλα τα κομμάτια με την σειρά που ήθελε ο συνθέτης, χωρίς να κάνεις ζάπιγκ όπως κάνουν όλοι τώρα.οι σύγχρονοι υπολογιστές φοβερή ευκολία ποτέ δεν μπόρεσα να μάθω γραφομηχανή και τα γράμματα μου είναι...ορνιθοσκαλίσματα, τα σχέδια με το παράλληλο και τον ραπιδογράφο ήταν εφιάλτης το παραμικρό λάθος οδηγούσε σε ατελείωτο ξύσιμο με το ξυράφι και με την ειδική σβηστήρα, τώρα μπορώ να έχω ένα πολύ μηχάνημα και να έχω φωτογραφικό εκτυπωτή σπίτι μου καθώς και φαξ και πλήρες φωτοτυπικό.δυστυχώς το email ήταν ο θάνατος της αλληλογραφίας μιας και ουσιαστικά κανείς δεν γράφει γράμματα πια ούτε στέλνει φωτογραφίες ούτε κάρτες, δυστυχώς τα email ή σβήνονται ή ξεχνιούνται. και τελικά, φυσικά τι άλλο...η φωτογραφία!ακόμη θυμάμαι τη χαρά που είχα στα '80ς κάθε φορά που άνοιγα ένα καινούριο φιλμ, τελικά το όνειρο του σκοτεινού θαλάμου έγινε πραγματικότητα...το 2020!τελικά είναι καλύτερα τώρα ή τότε;δυστυχώς την απάντηση δεν την ξέρω, κάποια καλύτερα τώρα, κάποια καλύτερα τότε, πάντως όλες οι επιθυμίες μου των '80ς έγιναν πραγματικότητα τώρα (εκτός ο 8 μπιτός Η/Υ αλλά δεν πειράζει μια χαρά το σύγχρονο PC).