Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πρώτο έμφραγμα όταν είπες ότι δεν σου αρέσει καθόλου. Μετά εγκεφαλικό που μου λες να παίξω αυτό το... πράγμα! Άσε, είσαι επικίνδυνος εσύ, θα με στείλεις... θα δοκιμάσω υπνωτισμό ή κάτι τέτοιο όταν μάθω.mike είπε:Ωραια εμενα δεν μου αρεσει καθολου το F-ZERO X, οποτε εχεις δουλεια ακομα. Καλυτερα παραιτησου και παιξει κανα Gran Turismo !!!!!!!!
Δεν σε βλεπω να ησυχαζεις ποτε λοιπονImgema είπε:Αντίθετα θα πείσω όλον τον κόσμο ότι το F-Zero X είναι το καλύτερο video game όλων των εποχών και δεν θα ησυχάσω μέχρι και ο τελευταίος κάτοικος του πλανήτη συμφωνήσει μαζί μου γιατί είναι η μόνη αλήθεια![]()
Δεν πειράζει, υπομονή. Λίγο πλύσιμο εγκεφάλου εδώ, λίγο πιστόλι στον κρόταφο εκεί στο τέλος όλοι θα συμφωνήσετε :takethat:Ajax87 είπε:Δεν σε βλεπω να ησυχαζεις ποτε λοιπον. Και απο τι βλεπω πιο πανω ουτε το Retromaniax δεν θα καταφερεις να πεισεις...
![]()
Θα ήθελα να σε βοηθήσω μιας κι εγώ θεωρώ το FF7 ως ένα από τα πιο υπερεκτιμημένα games όμως γενικά δεν μου αρέσουν τα jRPG οπότε δεν είμαι σε θέση να τα συγκρίνω μεταξύ τους και να εκφέρω αντικειμενική άποψη... απλώς θα τα θάψω όλα μαζί και τέλοςGetta Robo είπε:θεωρω πρεπων ο καθενας να αντισταθει στη πλυση εγκεφαλου οπου προσπαθουν να μας κανουν, και να ενωσει τις δυναμεις του μαζι μου υπερ του σκοπου μου.