Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στις retrogaming συζητήσεις;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας alkis21
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ωραια εμενα δεν μου αρεσει καθολου το F-ZERO X, οποτε εχεις δουλεια ακομα.

Καλυτερα παραιτησου και παιξει κανα Gran Turismo !!!!!!!!

mike είπε:
Ωραια εμενα δεν μου αρεσει καθολου το F-ZERO X, οποτε εχεις δουλεια ακομα. Καλυτερα παραιτησου και παιξει κανα Gran Turismo !!!!!!!!
Πρώτο έμφραγμα όταν είπες ότι δεν σου αρέσει καθόλου. Μετά εγκεφαλικό που μου λες να παίξω αυτό το... πράγμα! Άσε, είσαι επικίνδυνος εσύ, θα με στείλεις... θα δοκιμάσω υπνωτισμό ή κάτι τέτοιο όταν μάθω.

Imgema είπε:
Αντίθετα θα πείσω όλον τον κόσμο ότι το F-Zero X είναι το καλύτερο video game όλων των εποχών και δεν θα ησυχάσω μέχρι και ο τελευταίος κάτοικος του πλανήτη συμφωνήσει μαζί μου γιατί είναι η μόνη αλήθεια :P
Δεν σε βλεπω να ησυχαζεις ποτε λοιπον :P . Και απο τι βλεπω πιο πανω ουτε το Retromaniax δεν θα καταφερεις να πεισεις... :D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ajax87 είπε:
Δεν σε βλεπω να ησυχαζεις ποτε λοιπον :P . Και απο τι βλεπω πιο πανω ουτε το Retromaniax δεν θα καταφερεις να πεισεις... :D
Δεν πειράζει, υπομονή. Λίγο πλύσιμο εγκεφάλου εδώ, λίγο πιστόλι στον κρόταφο εκεί στο τέλος όλοι θα συμφωνήσετε :takethat:

Ψήφισα "να θάβουν ένα παιχνίδι που λατρεψα". Φυσικά δε γίνεται να συμφωνούμε όλοι στα πάντα.

ψηφισα το "-Να εξυμνούν ένα παιχνίδι που σιχαθήκατε".

Καταρχας εαν σε καποιον δεν αρεσει ενα παιχνιδι, ειναι δικαιωμα του, και εφοσων μου αρεσει πχ σε εμενα, ειμαι σε θεση να αντιπαραθεσω και να συζητησω για την ποιοτητα και τα στοιχεια που βρηκα ενδιαφερων και ασχοληθηκα με αυτο. Στη τελικη, δεν μπορει να μου ακυρωεσει κανεις το χρονο, τις εμπειριες και τις αναμνησεις μου πανω σε αυτο.

Επειδη ομως ειμαι μεγιστος πολεμιος της λαιλαπας με το ονομα final fantasy saiven, εχω αφοσιωσει μερος της ζωης μου αποκαλυπτοντας την αηδιαστικη πλεκτανη που υπαρχει στην υφιλιο και θεωρειται αυτο το αισχρο τερατουργημα ως ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια, μιας και η $ony ειχε κατι καλες "επενδυσεις" πανω στον τοτε "ειδικο" τυπο.

Οχι πως με εκνευριζει, αλλα θεωρω πρεπων ο καθενας να αντισταθει στη πλυση εγκεφαλου οπου προσπαθουν να μας κανουν, και να ενωσει τις δυναμεις του μαζι μου υπερ του σκοπου μου.

Getta Robo είπε:
θεωρω πρεπων ο καθενας να αντισταθει στη πλυση εγκεφαλου οπου προσπαθουν να μας κανουν, και να ενωσει τις δυναμεις του μαζι μου υπερ του σκοπου μου.
Θα ήθελα να σε βοηθήσω μιας κι εγώ θεωρώ το FF7 ως ένα από τα πιο υπερεκτιμημένα games όμως γενικά δεν μου αρέσουν τα jRPG οπότε δεν είμαι σε θέση να τα συγκρίνω μεταξύ τους και να εκφέρω αντικειμενική άποψη... απλώς θα τα θάψω όλα μαζί και τέλος :P

Να θάβουν ένα παιχνίδι που λατρέψατε

Οχι και εδω παιδια,εκτος αν θελουμε να δωσουμε και μια τεταρτη επιλογη στο poll του τιτλου βγαινοντας offtopic,lol.

Συνεχιζουμε εδω FF7 ειναι το καλυτερο RPG που βγηκε ποτε

Χατηρικως σεβαστηκαμε τον κοπο να τα γραψετε γιατι μετα την παρακληση να μην χαλασουμε το θεμα με ασχετες προς αυτο αντιπαραθεσεις συνεχισατε το ιδιο βιολι,next time διαγραφη offtopic.

Πίσω
Μπλουζα