Τι τρώτε η πίνετε όταν παίζετε videogames;

Βασιλη;; μηπως εχεις 4 χερια φιλε ; και μας το κρυβεις;;

Εγω μονο να πινω τιποτα μπορω.. καφε,redbull,coca cola κτλ.. Δεν μπορω την "λαδιλα" στα pad. Επισης σε πολλα παιχνιδια δεν μπορω κιολας να παιζω με ενα χερι. .. Οσες φορες προσπαθησα να τσιμπαω κατι ταυτοχρονα δεν χαρηκα το παιχνιδι, ουτε το φαι.
 
Λοιπον αλανια εχετε δικειο ολοι αλλα δεν πιασατε την ουσια.Κανενας δεν θελει τα gamepad,joystic,ποντικια,πληκτρολογια κτλ λαδωμενα και λερωμενα οπως επισης ειναι αδυνατον να εχεις στο ενα χερι το gamepad και στο αλλο στο πιτογυρο :D Γιαυτο λοιπον μιλησα προσωπικα για μενα για μασαμπουκα μονο στα RPG και μπυρονια μονο στα arcades.Eιναι αδυνατον να τρως στα arcades αλλα μπορεις να πινεις κατι στα περισσοτερα απο αυτα εκτος απο το PACMAN κυριως και καταδευτερον σε πολλα αλλα γιατι εκει δεν προλαβαινεις να παρεις ανασα.Πως να το κανουμε ομως πχ παιζω zelda ocarina of time και ειμαι στο Forest temble και πολεμαω με τον phantom ganon.E μολις τον νικησω παταω pause χτυπαω ενα,δυο σουβλακια να παρω δυναμεις μετα απο την κοπιαστικη μαχη και μετα συνεχιζω την περιπετεια μου :D
 
Όταν παίζω ή δουλεύω πάντα έχω δίπλα μου μια coca cola ή ένα φραπέ! Σπάνια φαγητό γιατί δε βοηθά στο να συγκεντρωθείς :)
 
Συνηθως τρωω τον αντιπαλο χιχιιχιχιχιιχιχιιχιχι ;) μονο να πιεις καφε η'νερο μπορω και αυτο οταν κανει σειβ....αλλιως........τιποτα γιατι πορωνομαι..........
 
Τα games που παιζω είναι adventure,rpg και κανα action τύπου metro.Πριν κόψω το τσιγάρο

με συνόδευαν ατελείωτες μπύρες στα παιχνίδια μου μέσα σε σκοτεινά δωμάτια γεμάτα καπνούς :cool: (πολύ τσιγάρο τραβάνε τα ατιμα τα adventure)!

Fricky κατάσταση ε ????????

Κόβοντας το κάπνισμα κόπηκε και η μπύρα , το γυρίσαμε σε καφέ (ατελείωτος και αυτός) και επειδή έκοψα και το κάπνισμα

μπορώ να εχω ανοιχτη και την πόρτα χωρίς να ενοχλώ κανένα. :D
 
Δεν τρώω ποτέ όταν παίζω. Το δοκίμασα ορισμένες φορές για εξοικονόμηση χρόνου, αλλά το παράτησα, για όλους τους λόγους που αναφέρθηκαν και πιο πάνω (λερωμένα χέρια, μη επαρκής αριθμός ελεύθερων χεριών, ανικανότητα να εισχωρήσεις στον κόσμο του παιχνιδιού, αλλά και να απολαύσεις στο έπακρο το φαγητό κ.λπ.)

Σχεδόν πάντα όμως έχω κάτι πόσιμο δίπλα μου για να αναπληρώνω δυνάμεις και υγρά, από αναψυκτικά, μπύρες, φραπέδες, μέχρι -το συνηθέστερο- ένα τεράστιο μπουκάλι με νερό (δεν φταίω εγώ που όταν παίζω videogames χύνω ελαφρώς λιγότερο ιδρώτα από ό,τι όταν παίζω μπάσκετ...). Και πάλι βέβαια, τις γουλιές μου τις πίνω μόνο σε νεκρούς χρόνους save/load κ.λπ. Ίσως καμιά φορά και σε cut-scenes, αν κι εκεί το αποφεύγω γιατί δεν θέλω να χάσω κάτι από τη σκηνή...
 
το μαξιμουμ που έχω κάνει είναι να τσίμπαγα κάτι στεγνό μέχρι να φορτώσει κάτι στην Amiga....στα adventures επειδή δεν σε κυνηγάει κανένας ...κάτι παγωμένο για να πιω και άντε βαριά βαριά καμιά σοκολάτα που την πιάνεις πάντα από το χαρτί για να μην τα κάνεις όλα π.... !!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πάντως πλάκα - πλάκα με τα loading times του Skyrim κατέβαζα τους φραπέδες 8 - 8 κάθε μέρα!!!! 40 σευτερόλεπτα loading ε, κάτι πρέπει να πιείς.........
 
Καθισιό και φαγητό είναι ό,τι χειρότερο... μόνο νερό στο gaming! Έτσι και αλλιώς τα χέρια είναι απασχολημένα στο gamepad...
 
Για να πουμε και του σταβου το δικιο προ 20+ετιας τις εποχες C64 στα multiload παιχνιδια της Epyx,

οταν μαζευομασταν να παιξουμε παρεα ,στηναμε πικνικ (τα loading times δεν παλευονταν αλλιως)...
 
Λόγω του ότι είμαι fan των φορητών κυρίως, είναι αδύνατο να παίζεις και να κάνεις και τρως παράλληλα...
 
Παντα τρωω σοκολατακια η γκοφρετες.
 
Χρόνισ πριν είχε πέσει η κόκα κόλα πάνω στο πληκτρολόγιο. Από τότε όταν παίζω δε πίνω ούτε τρώω τίποτα!
 
Συνήθως η ώρα που παίζω συμπίπτει με την ώρα που παίρνω τα κύρια γεύματα (πρωϊνό-μεσημεριανό-βραδυνό), οποτε τα συνδυάζω. Αν και έχει τύχει πολλές φορές να ξεχάσω να φάω επειδή έχω κολλήσει με το παιχνίδι... :xm:
 
Ένα μπυρόνι πάνω στο arcade είναι σχεδόν υποχρεωτικό. Βέβαια να γράψω την αλήθεια, στη ζούλα να πιω καμιά γουλιά όταν περνώ επίπεδο στο cabal ή στο rainbow islands. Πιο light και easy καταστάσεις στο pc με το mame, συνήθως κάνενα μπισκότο ή σοκολάτα (δεν σηκώνει αλκοόλ το mame και το σύγχρονο monitor).

Πάντως είναι άλλη φάση και μόνο να πίνω μπύρα και απλά να κοιτώ το demo ενός παιχνιδιού σε ένα arcade. Πως να το εξηγήσω, απλά ξυπνά άλλες εποχές.
 
telonio είπε:
Ένα μπυρόνι πάνω στο arcade είναι σχεδόν υποχρεωτικό. Βέβαια να γράψω την αλήθεια, στη ζούλα να πιω καμιά γουλιά όταν περνώ επίπεδο στο cabal ή στο rainbow islands. Πιο light και easy καταστάσεις στο pc με το mame, συνήθως κάνενα μπισκότο ή σοκολάτα (δεν σηκώνει αλκοόλ το mame και το σύγχρονο monitor).
Πάντως είναι άλλη φάση και μόνο να πίνω μπύρα και απλά να κοιτώ το demo ενός παιχνιδιού σε ένα arcade. Πως να το εξηγήσω, απλά ξυπνά άλλες εποχές.
Post ολα τα λεφτα τα ειπες ολα φιλαρακι respect και παλι respect:thumbup: To μονο που θα προσθεσω στην εικονα που μας εδωσες με τα μπυρονια ειναι να τα κανεις ολα αυτα στην χιλιοταλαιπωρημενη καμπινα με τα καψιματα απο τα τσιγαρα,ραγισμενη και με χτυπηματα απο κλωτσιες και μπουνιδια που ελιωνες πανω της χρονια αμετρητα και που τωρα την εχεις στο σπιτι σου ;)
 
Ανάλογα το τι υπάρχει διαθέσιμο, κυρίως σνακ.
 
billy είπε:
Oταν παίζω games, δεν τρώω και δεν πίνω τίποτα απολύτως. (ή τρώμε, ή παίζουμε - ενδιάμεσο δεν υπάρχει !! :D )
Ειδικά τα φαγητά που τρώγονται με το χέρι (πίτσες, σουβλάκια, κ.α.) είναι μεγάλοι "εχθροί", διότι το χέρι λαδώνεται, και κατα συνέπεια λαδώνονται ποντίκια, πληκτρολόγια, joysticks, joypads, κλπ.

Πολλές φορές όταν ερχόντουσαν φίλοι απο το σπίτι και έκαναν το λάθος να φέρουν να φάνε τίποτα πατατάκια, τους έβαζα μετά να πλύνουν τα χέρια στο μπάνιο, πριν παίξουν !! :D
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Στην πάρεα μου ευτυχώς έχουμε τον χρυσό κανόνα "Μην πιάνεις χειριστήριο μετά το φαϊ αν δεν έχεις πλύνει χέρια". Ακόμα κι όταν έρχονται οι ανηψίες μου και θέλουν να τους δώσω να παίξουν με το Gameboy Advance SP (είμαι απίστευτα ψείρας για να τους δώσω να παίξουν με άλλες κονσόλες όπως DS και 3DS), το έχουν μάθει πλέον και δεν το πιάνουν με βρώμικα χέρια.

Την μοναδική εξαίρεση την κάνω με παιχνίδια στο κινητό τηλέφωνο που μπορώ να παίξω μ' ένα χέρι ενώ με το άλλο χέρι πίνω τον καφέ μου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
δεν τρώω ούτε πίνω τιποτα όταν παιζω ηλεκτρονικά παιχνίδια για να μη χυθεί τίποτα στο πληκτρολόγιο και άντε να μαζευεις μετα...
 
Πολύ παλιά τίποτα. Λίγο παλιότερα, ένα ποτήρι κόκκινο κρασί με το Diablo. Πλέον, ένα φραπέ με το Diablo. Ευχαριστώ :biglaugh:
 
Πίσω
Μπλουζα