circleag
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 515
Απαν ρε!Rygar είπε:E αφου είσαι καλά, ο κόζμος θα προχωράει ακάθΙκτος.... Ρε το μουρλόνε....κάθε τρεις και λίγο μας πρήζει....
"κάθε τρεις και λίγο" σε χρόνια
Απαν ρε!Rygar είπε:E αφου είσαι καλά, ο κόζμος θα προχωράει ακάθΙκτος.... Ρε το μουρλόνε....κάθε τρεις και λίγο μας πρήζει....
Rygar είπε:E αφου είσαι καλά, ο κόζμος θα προχωράει ακάθΙκτος.... Ρε το μουρλόνε....κάθε τρεις και λίγο μας πρήζει....
Είπε... και χάθηκε μέσα στο σκοτάδι, για άλλα 3 χρόνια...teflon είπε:Παντως δεν μπορεις να πεις! Ειμαι Αγγλος στα ραντεβου μου.......................
Απάν ρε, που χάθηκες τόσο καιρό; Ούτε ένα τηλέφωνο;Είπαμε ! Αγγλος στα ραντεβού μου. Πέρασαν κιόλας αλλα 3 χρόνια από το τελευταίο μου post εδω μέσα....
Ο teflon είμαι που ξεχασα το password και δεν μπορώ να συνδεθώ.
Το αλτσχάιμερ μου χτύπησε την πόρτα RYGAAAAAAR... !!!
Το είχα προβλέψει...Είπε... και χάθηκε μέσα στο σκοτάδι, για άλλα 3 χρόνια...
Καλωσόρισες, καλωσξανάρθες, τι να πω....
Ελα ραααααα!!!!! Χαχαχαχαχα! Οπως λέει και το ανέκδοτο με τις γριές που κάνουν επίσκεψη σε φίλη τους που έχει Αλσχάιμερ και τους φτιάχνει καφέ όλη την ώρα "Αυτή η κερά Θοδώρα, χρυσή γυναίκα, αλλά αυτή τη φορά ούτε έναν καφέ δε μας έκανε".Είπαμε ! Αγγλος στα ραντεβού μου. Πέρασαν κιόλας αλλα 3 χρόνια από το τελευταίο μου post εδω μέσα....
Ο teflon είμαι που ξεχασα το password και δεν μπορώ να συνδεθώ.
Το αλτσχάιμερ μου χτύπησε την πόρτα RYGAAAAAAR... !!!
Στείλτες μου εμένα για να του τον αλλάξω εγώ και μετά να του τον ανταλλάξω με ό,τι ρετρό του'χει απομείνει.@kangas
Σου έστειλα pm με οδηγίες πως να μπεις στο teflon account.
Το 'ξερα τι κουμασι εισαι και του λόγου σου...... Ξερεις τι μου έμεινε ε?Στείλτες μου εμένα για να του τον αλλάξω εγώ και μετά να του τον ανταλλάξω με ό,τι ρετρό του'χει απομείνει.
Πού'σαι ραααααααααααα!!!! χαχαχαχαχαχαχ! Πού'σαι ρε μ'λαρ! Χαθκαμ'! Τί φκιάνς;;; Ετσι μιλάνε στο χωριό μου.@Rygar τι εγινε ; Σου καηκε η Amiga ή ακομα;