Τοσο λιγο κραταει η μπαταρια?

Το δικό μου slim κρατά για 5 περίπου ώρες παιχνίδι με το brightness στο δεύτερο επίπεδο και τον ήχο στη μέση.

Η μπαταρία είναι λιθίου και δεν χρειάζεται πλήρη αποφόρτηση. Να έχετε υπ'όψην ότι οι καινούριες μπαταρίες φτάνουν στο μέγιστο των επιδόσεών τους από την πέμπτη περίπου φόρτιση και μετά.
 
Μπορειτε να κανετε και αυτο
hackingthepspcoolhacksmdj6.jpg
 
Εγω παλι το εχω φορτισει μολις 2 φορες ακομα!Ελπιζω να φτιαξει η κατασταση αργοτερα...
 
Λοιπον μετα τη δεθτερη φορτιση μου κρατησε 2.30 ωρες ακριβως.2.30 ενοω μεχρι την ωρα που αρχισε να αναβοσβηνει το φωτακι.Μετα επαιξα κανα μισαωρο με αναβοσβημενο το φωτακι οποτε συνολικα 3 ωρες με το battery info μετα απο συνολικα δηλαδη 3 ωρες να λεει οτι εχω ακομα 9 λεπτα το οποιο βεβαια ειναι πλασματικο κα ιειναι πολυ λιγοτερο εφοσον παιζεις με Umd.ΟΙ ρυθμισεις μου ηταν στο πρωτο επιπεδο φωτεινοντητας το πιο σκοτεινο δηλαδη και ο ηχος στην μεση με ξαιρεση κανα 10 λεπτο οπου το εβαλα τερμα.Αυτα.Ακουγονται φυσιολογικα??
 
2,5 με 3 ώρες είναι νορμάλ, μην αγχώνεσαι. Καλό είναι να αγοράσεις και μια έξτρα μπαταρία να δείς πώς πάει (χρειάζεται έτσι και αλλιώς ! -καβάτζα, pandora κλπ)

Εκτός απο την φωτεινότητα και τον ήχο, και το wlan, για να εξοικονομήσεις ενέργεια μπορείς να ρίξεις και το clock της cpu, αλλά μόνο με custom firmware, το οποίο άν δέν έχεις, μάλλον θα βάλεις σύντομα μόλις δείς τί χάνεις....
 
Θα δεις πως μετά από μερικές φορτίσεις ο χρόνος θα αυξηθεί σημαντικά (2χ). Επίσης, αν βάλεις custom firmware και αρχίσεις να παίζεις μεσω MS, η μπαταρία θα κρατά περισσότερο αφού δεν θα λειτουργούν τα μηχανικά τμήματα του umd drive.
 
Το PSP Slim μου είναι 7+ χρονών. Η μπαταρία με UMD κρατάει 3,5 ώρες περίπου ενώ με κάρτα μνήμης ανάλογα τον emulator. Αυτοί του SNES,MD τρώνε πιο γρήγορα την μπαταρία από αυτόν των GG, GB, MS.
 
Πίσω
Μπλουζα