Το Κομπιούτερ του Θανάτου

Πακετο!

Θα πιασουμε τον Τριανταφυλλιδη στο μπλα-μπλα,μηπως και βαλει Γιο του Παρταολα του χρονου στο Φεστιβαλ. Θα γινει κολαση!
 
Wally είπε:
Πακετο!
Θα πιασουμε τον Τριανταφυλλιδη στο μπλα-μπλα,μηπως και βαλει Γιο του Παρταολα του χρονου στο Φεστιβαλ. Θα γινει κολαση!

Ερε πλάκα θα χει ,απορώ πως και δεν την έχει προβάλει ακομα! Δεν πειράζει η ταινια έχει πορομένο κοινό ,ίσως γίνει του χρόνου θα γίνει Π-Α-Ν-Ι-Κ-Ο-Σ.
 
Χμ... το ψηνω να ερθω κι εγω μαζι σας το Σάββατο.. θα σκασω με καπελο καπετάνιου αλα παρταόλας..
 
Ο Άκης Φλωρεντής μου επιβεβαίωσε πριν λίγο, ότι θα είναι παρόν στην προβολή του ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, την Παρασκευή στο Γκαγκάριν.

Για κακή μου τύχη, έχω τσιμπήσει μια δυνατή βρογχίτιδα και ίσως να μην έρθω.
 
Ωραια νεα!

Εχω ενημερωσει για αδεια. Νομιζω πως θα σκασω μυτη, εκτος απροοπτου βεβαιως βεβαιως.

Μιλαμε τη Πεμπτη και αν εισαι ΟΚ παμε μαζι.
 
Φοβερή ταινία με απίστευτη θεματολογία και πολύ μπροστά από την εποχή της...Άκης Φλωρέντης όλα τα λεφτά και ο υπολογιστής που ''πρωταγωνιστεί'' σε ταξιδεύει σε όμορφες αγνές εποχές τότε που η τεχνολογία δεν είχε προχωρήσει τόσο δίνοντας έναν αέρα επιστημονικής στην ταινία.

Υ.Γ την ταινία βασικά την είδα εχθές ολόκληρη από το youtube.Μήπως υπάρχει κάποιο link σε καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας για να το κατεβάσω.Μακάρι να επανακυκλοφορούσε και κάποια στιγμή σε dvd.
 
Λεγαμε με τον Exetlaios να κανουμε petition για BlueRay release :)
 
Wally είπε:
Λεγαμε με τον Exetlaios να κανουμε petition για BlueRay release :)
Μην το γελάς.

Τώρα που έχουμε και "κονέ", για "Exclusive Extras" με τον πρωταγωνιστή ;
 
Wally είπε:
Λεγαμε με τον Exetlaios να κανουμε petition για BlueRay release :)
Μακάρι ρε παιδιά να το καταφέρετε και το μετατρέψετε για να επανακυκλοφορήσει γιατί είναι κρίμα τέτοια ταινία να μένει έτσι ανεκμετάλλευτη στην αφάνεια
 
προτεινω 3-box set μαζι με γιο του παρτα ολα και χομπυ μου ο βιασμος
 
Μέσα από το GRM έμαθα την ταινία πριν καιρό και την είδα. Μπορώ να πω ότι εκτός του πιασάρικου τίτλου η υπόθεση είναι φοβερά καινοτόμα για την εποχή. Φαίνεται βέβαια η προχειρότητα της ελληνικής παραγωγής όσο προχωράει η ταινία αλλά εντάξει δεν περίμενα και ταινία για όσκαρ.
 
βρεθηκε σημερα η βιντεοταινια γυναικα νιντζα με την δεσποινα παναγιωτακη και επιβεβαιωθηκαν οι υποψιες μου οτι προκειται για το κομπιουτερ του θανατου με αλλον τιτλο και διαφορετικη εταιρια κυκλοφοριας (το κομπιουτερ του θανατου ηταν infinity video το γυναικα νιντζα ειναι greta video λεφακης) http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%93%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B1_%CE%9D%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B6%CE%B1
 
Ρε παιδιά, μάθαμε ποτέ από τι πέθανε ο Φλωρεντής? Πολύ νέος ήταν.
 
Δεν επιδιωξα να μαθω. Την τελευταια φορα που τον ειδα φαινοταν πολυ καταβεβλημενος.
 
Ελληνική καλτίλα από τις λίγες. Λίγο καιρό πριν φύγει από την ζωή ο πρωταγωνιστής της ταινίας Άκης Φλωρέντης είχε γίνει και προβολή της ταινίας σε ταβέρνα στο Θησείο όπου και μας τίμησε με την παρουσία του. Για μένα ένα από τα πιο πρωτόγνωρα σκηνικά της ταινίας ήταν όταν ο πρωταγωνιστής παίρνει μέρος σ' ένα rhythm game (σε φάση Parappa the Rapper και Bust a Groove) που ως είδος δεν είχε καθιερωθεί ακόμα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Περασαμε πολυ ομορφα εκεινη τη μερα και ηταν και η τελευταια φορα που ειδα τον κ. Φλωρεντη. Θυμαμαι οτι ηταν καταβεβλημενος αλλα πραγματικα χαρουμενος για την ολη φαση.

Οπως λεω συνεχως, ο Φλωρεντης ηταν ενα ταλεντο που δεν αναγνωριστηκε επειδη δεν εκανε υποχωρησεις. Αποδειξη οι διαφοροι τροποι (μακρια απο το θεατρο, την τηλεοραση και το σινεμα) με τους οποιους εβγαζε τα προς το ζειν.

Πολυ καλος ανθρωπος, με εμφυτη ευγενεια και μεγαλη ταπεινοτητα.
 
Πολυ καλος ανθρωπος, με εμφυτη ευγενεια και μεγαλη ταπεινοτητα.
Αγαπημένος ηθοποιός και χαρακτήρας. Με τα γυαλία του και το χωριστράκι του, ενσάρκωσε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τον "φύτουλα" της δεκαετίας του 80.  Δυστυχώς τέτοιοι άνθρωποι δεν χωράνε στο σύστημα αξιών του σταρ σύστεμ (ρετρο έκφραση;)
 
Πίσω
Μπλουζα