Να είστε καλά, φίλοι μου. Χαίρομαι που σας άρεσε. Το ενδιαφέρον είναι, απ' όσα θυμάμαι, ότι τόσο η Ζωή όσο και η Γκέλλυ είχαν τότε επικαλεστεί προσωπικούς λόγους για την αποχώρησή τους από τον θίασο και είχαν ευχαριστήσει τον σκηνοθέτη Κωστή Τσώνο και τα μέλη του θιάσου για την μέχρι τότε άψογη συνεργασία τους μαζί τους!
Για το 7 του κουίζ: μήπως η Χέλμη και ο Πιλάβιος δούκεψαν μαζί σε παιδικό θέατρο, από το οποίο και οι δύο ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του '50;
2. Πλωρίτης - Ρήγας: "Γλυκό πουλί της νιότης" (1990).
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
7. Χέλμη - Πιλάβιος: "Διαμέρισμα στο ξενοδοχείο Πλάζα" του Νηλ Σάιμον (1968) με την Κατερίνα και τον Αλεξανδράκη.
Όσον αφορά τις "Ανάλαφρες τον Αύγουστο", συμφωνώ ότι η συγκεκριμένη συνέντευξη έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον από διάφορες απόψεις. Επίσης, κάτι που μου είχε κάνει εντύπωση από τις εφημερίδες της εποχής, είναι ότι και η Ζωή Λάσκαρη και η Γκέλλυ Μαυροπούλου, στις επιστολές που συνόδευαν τις αποχωρήσεις τους, ευχαριστούσαν όλα τα μέλη του θιάσου ονομαστικά, χωρίς να αναφέρουν, όμως, την Άννα Φόνσου. Ίσως στη συνεργασία των δύο πρωταγωνιστριών με τη Φόνσου βρίσκεται το μυστικό της αποχώρησής τους! (πάντως, η Μαυροπούλου είχε ήδη συνεργαστεί με τη Φόνσου το 1957 στην κλασική κινηματογραφική ταινία "Ο Φανούρης και το σόι του", ενώ η Λάσκαρη και η Φόνσου θα συνεργάζονταν το 1981 στη θεατρική παράσταση "Εγώ, εσύ και ο άλλος").
Ο δαίμων του πληκτρολογίου ξαναχτύπησε: το "Διαμέρισμα στο ξενοδοχείο Πλάζα" είχε ανεβεί το 1968!