Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! πραγματικά ταξίδεψα πίσω στο χρόνο... μαγικό συναίσθημα...fonis είπε:[video=youtube;Y7H7-t0IOt0]
Έτσι ακριβώς...iosif είπε:Αυτό που κάνει η σειρά είναι να τρέχει στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σου και να τραβά όλους τους νεύρωνες, μέχρι αυτούς που συνδέονται με το βαθύ υποσυνείδητο, στην μακρυνή κεντρική μνήμη του εγκεφάλου σου, εκεί που κατοικούν ακόμα οι Αρκάδες...
αν γινεται γραψε απλά το τελος του παιδικου( το ψαχνω χρονια και θα μου λυθει μια παιδικη απορια) φυσικα σε σποιλερς η σε πμfilmmusic είπε:Άρχισα να τη βλέπω αυτή τη σειρά (την έβλεπα και τότε αλλά δε θυμάμαι τίποτα εκτός από τους χαρακτήρες και τα 2 τραγούδια), είμαι στο 5ο επεισόδιο, αλλά δεν ξέρω, μου'ρχεται να την αφήσω.Πολύ κακοσχεδιασμένη και σαν ιστορία δε με κρατάει. Τα επεισόδια τελειώνουν και άγαρμπα και έχει γενικώς διάφορα προβλήματα.
Ενώ αντίθετα το Ulysses 31 (που ας πούμε είναι κάπως παρόμοιο) που είδα πάλι πριν από κάποια χρόνια, ήταν εξαιρετικό!
Άντε!Rakeesh είπε:(Μιας και τεθηκε συγκριση με το U31, βλεπω στη Wki οτι δημιουργος και στα δυο ηταν η Nina Wolmac. Οχι οτι την εχω ξανακουσει, αλλα το βρηκα ενδιαφερον ως trivia )