Το Νησί της Φαντασίας (Fantasy Island)

Clemence

RetroAdept
Joined
1 Αύγ 2009
Μηνύματα
1.017
Αντιδράσεις
176
http://www.imdb.com/title/tt0077008/

θυμάται κανείς αν την είχαμε αυτή τη σειρά στην ελληνική τηλεόραση και πότε? βλέπω στο εξωτερικό την πρόβαλαν τα σάββατα αμέσως μετά το πλοίο της αγάπης ... κάτι μου θυμίζει αλλά τόσο μακρινό που δε μπορώ να είμαι σίγουρη.

τίτλος στα ελληνικά?
 
Αυτη η σειρα την εδειχνε το star (νομιζω) πολυ προσφατα.

Πριν απο μερικους μηνες, ειμαι σιγουρος.

Ηταν βραδυ, στις 1 και την εβλεπα.

Ο τιτλος ειναι αυτος "το νησι της φαντασιας".

Θυμαμαι μαλιστα και υποθεση απο μερικα επεισοδια.
 
Πέρυσι το καλοκαίρι στο Mega κάθε ξημέρωμα. Όντως "Νησί της Φαντασίας" λεγόταν.
 
Ειναι αυτη που το αφεντικο ειχε για βοηθο εναν νανο και οι μετακινήσεις γίνονταν με αμξακια του γκολφ?Τη εδειχνε πριν καποια χρονια αλλα απο οσο ξερω παιζοταν και πολυ παλια στην ελληνικη τηλεοραση.
 
kajwbtfe είπε:
Ειναι αυτη που το αφεντικο ειχε για βοηθο εναν νανο και οι μετακινήσεις γίνονταν με αμξακια του γκολφ?Τη εδειχνε πριν καποια χρονια αλλα απο οσο ξερω παιζοταν και πολυ παλια στην ελληνικη τηλεοραση.
Ναι και έκανε τις φαντασιώσεις (όχι απαραίτητα τις ερωτικές :p ) των ανθρώπων που πήγαιναν στο νησί, πραγματικότητα. Δηλαδή τις ζούσαν και μετά έφευγαν πιο αγαπημένοι ή τεσπα κατασταλλαγμένοι. Στη ζούλα είχα δει μερικά επεισόδια πέρυσι περιμένοντας μια άλλη σειρά να αρχίσει. :)
 
κάποιος που να τη θυμάται απ' τα '80ς?
 
Δεν θυμαμαι αν επαιξε στην ερτ αλλα λογικα πρεπει. Την θυμαμαι να προβαλεται με το που ανοιξε το Μεγκα μαζι με αλλες κλασσικες σειρες που επαιζαν στην ΕΡΤ. Οποτε λογικα..
 
Eιχα δει λιγα επεισοδια, αλλα δε θυμαμαι τιποτε παραπανω απο οσα εχουν ηδη ειπωθει...

 
Σειρά του Aaron Spelling που προβλήθηκε στην Αμερική από το ABC. Όντως, προβάλλονταν back-to-back με το "Love Boat" και ήταν παρεμφερούς θεματολογίας: "escapism" - οι επισκέπτες του νησιού μπορούσαν να ζήσουν τις φαντασίες τους εκεί.

joe είπε:
Δεν θυμαμαι αν επαιξε στην ερτ αλλα λογικα πρεπει. Την θυμαμαι να προβαλεται με το που ανοιξε το Μεγκα μαζι με αλλες κλασσικες σειρες που επαιζαν στην ΕΡΤ. Οποτε λογικα..
Δε νομίζω ότι είχε προβληθεί από την ΕΡΤ παλαιότερα (στα τέλη της δεκαετίας του '70) - θα το επιβεβαιώσω και θα επανέλθω.

Πάντως, στο ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης ήταν από τις (λιγότερες σε αριθμό) ρετρό σειρές που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1 και όχι το MEGA στο πρόγραμμά του κάθε Σάββατο βράδυ. Ήταν μέρος του πακέτου των προγραμμάτων που είχε αγοράσει τότε ο ΑΝΤ1 από τη Spelling-Goldberg Productions, όπως και το "Χαρτ και Χαρτ" που ήταν από τις πρώτες σειρές που προβλήθηκαν από το σταθμό.

Και για του λόγου το αληθές, δείτε στο πρόγραμμα από τον Τηλεθησαυρό (1990) που έχει ήδη αναρτηθεί στο forum τη σειρά στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 το Σάββατο βράδυ στις 9μμ:

picture.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραιο διδυμο.

Η αληθινη ιστορια του νανου (Hervé Villechaize) ειχε τραγικο τελος.

Οταν η σειρα ειχε φτασει στο απογειο της (1983) απαιτησε απο την παραγωγη να πληρωνεται οσο και ο Ricardo Montalban.

Αντ αυτου, απολυθηκε.

Η σειρα πηρε την κατηφορα αλλα το ιδιο και αυτος μιας και δεν εβρισκε δουλεια ως ηθοποιος. Απο οτι διαβαζω ηταν παντρεμενος με μοντελο η οποια τον εγκατελειψε οταν χαθηκαν τα "μπικικινια".

Εγινε αλκοολικος αλλα ειχε φιλανθρωπικο εργο, κυριως για παιδια.

Αυτοκτονησε* με πιστολι το 1993...

*(πηγη imdb)

The reason for his suicide was not career woes, as is commonly believed, but because he was in nearly constant pain as his body aged. While small externally, his internal organs were of normal size, and crowded each other over the years. In his last months, he had to sleep in a kneeling position, because lying down made it impossible to breathe.
Μερος απο το "αποχαιρετιστηριο" γραμμα του (πηγη)

I have to do what's right. At 6 years old I knew there was no place for me. Who believed my (illegible) best friend girl will not call my mom to answer the Q's. I hope she does not hurt. I'm still alive. Please know Kathy has the right of attorney over my health and my belongings belong to Kathy Self including the right to a script and movie and writings, etc. I love you all too much, it's one of just of my problems. Mom! My brothers you didn't exhist to my heart you never care only about yourselves since 1955, you remember??? Kathy did her best, you didn't so she deserves everything.
3am I can't miss with a dum dum bullet - Ha! Ha! Never one knew my pain - for 40 years - or more. Have to do it outside less mess.
Edit

Βρηκα και ενα αρθρο για την αυτοκτονια του
 
Οντως προβαλονταν μαζι και σε ενα απο τα επεισοδια crossover του love boat μια επιβατης ξεκινησε την ιστορια της στο πλοιο και στο τελος της σειρας την αποβιβασαν στο νησι και εκει συνεχιστηκε η ιστορια της.

Δηλαδη μια παρασκευη βραδυ στην Aμερικη ειδαν Love boat και μετα καπακι fantasy με την ιδια guest star,εξυπνο.

Η φωτο του προγραμματος ειναι απο το περιοδικο Θησαυρο.

Θα διορθωθει και το θρεντ.


http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=7539


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εκτος απο την περσινη προβολη στο mega, εγω το εχω σιγουρα ξαναδει.

Και πρεπει να ηταν πριν 15 περιπου χρονια στον ΑΝΤ-1.
 
Τα τελευταία χρόνια το MEGA το βάζει νυχτερινές ώρες, ειδικά τα καλοκαίρια. Πολύ όμορφη σειρά!
 
Peter Pan είπε:
Τα τελευταία χρόνια το MEGA το βάζει νυχτερινές ώρες, ειδικά τα καλοκαίρια. Πολύ όμορφη σειρά!
To αυτο και αυτην την περιοδο,καπου το πηρε το ματι μου.
 
Στο πρόγραμμα λέει πως θα ξεκινήσει από 1/9 στο Μέγκα. Ωραία, πάντα ήθελα να δω αυτή την σειρά...
 
O Hervé Villechaize είχε επίσης πρωταγωνιστήσει σε μια απ' τις πιο αλλόκοτες ταινίες που έχουν γυριστεί ποτέ,το "Forbidden Zone" του 1982,σε σκηνοθεσία Richard Elfman
 
Πίσω
Μπλουζα