Ο νεαρος που λες ειναι ο Σταυρος Νικολαιδης,ο Μιχαλακης απο τα εγκληματα.Aardvark είπε:Καλα ,αμα πιασουμε τους κομπαρσους ,ιδιως αυτους που κανουν και ενα και δυο και τρια περασματα και μερικοι που παιζουν τον ιδιο χαρακτηρα την μια τον υποδυονται σαν παιδια του λαου και την αλλη μαγκες του υποκοσμου κ.τ.λ.
Ιδιως ενας νεαρος απο τα "Εγκληματα" μου διαφευγει το ονομα,εχει κανει φιλο Ειρηνης ,ντελιβερας λουλουδιων και δεν θυμαμαι και εγω τι αλλο.
Ποια εναι η μεσαια ηθοποιος στο βαθος; Ηταν regular σε πολλα επεισοδια του Ρετιρε, δε θυμαμαι που αλλου την εχω δει.Aardvark είπε:
Η Καίτη, γειτόνισσα στην πολυκατοικία της Σοφιανού. Νομίζω ότι στο σπίτι της είχε γίνει και η συνέλευση της πολυκατοικίας, όπου το χρώμα του χαλιού της πολυκατοικίας έπρεπε, σύμφωνα με την Κατερίνα, να έχει χρώμα σκατί.Rakeesh είπε:Ποια εναι η μεσαια ηθοποιος στο βαθος; Ηταν regular σε πολλα επεισοδια του Ρετιρε, δε θυμαμαι που αλλου την εχω δει.
Χτες το πηρα ειδηση οτι το σταματησαν.... :rant:Aardvark είπε:Φερτε το Ρετιρε πισω,τα χειμωνιατικα μας μεσημερια ειναι αδεια.