Το Ρετιρέ (1990 MEGA)

Γενικά οι διάφοροι φίλοι της Ειρήνης, έδιναν τς πιο συγκλονιστικές ερμηνείες... :D
 
Ειναι ομως και θεμα σκηνοθετη το ποσο προσεγμενα και ομορφα θα παιξουν οι ηθοποιοι το ρολο τους.Ο σκηνοθετης ειναι κατι σαν δασκαλος για τον ηθοποιο.Εχω δει ηθοποιους να αποδιδουν μετρια και προχειρα με συγκεκριμενους σκηνοθετες και με αλλους να δινουν ρεστα υποκριτικης.
 
Ο Δαλιανίδης μάλλον "το είχε" και μπορούσε από τα αφελή του σενάρια να βγάζει sitcoms που σε έκαναν να ξεραίνεσαι στα γέλια. Οι ηθοποιοί στο "Ρετιρέ" είναι ένας και ένας, ειδικά αυτοί που έχουν τους δύστροπους ή "ανισόρροπους χαρακτήρες. Για να γίνω πιο σαφής, η ίδια η Κατερίνα Γιουλάκη (η μόνιμη ζοχάδα "Κατερίνα), η Νεφέλη Ορφανού ("ξινή"), η Έλντα Πανοπούλου (η γεματούλα και τσαμπουκαλού "Χαρούλα"), η Τζόυς Ευείδη (η τρελιάρα "Ειρήνη"), η Μαρία Μαρτίκα (η εκβιάστρια και εγωκεντρική "κυρία Θάλεια") αλλά και ο Νίκος Κούρος (το αιώνιο "θύμα" των γυναικών, "Χρήστος") δίνουν πραγματικά ρέστα.
 
Aξιο αναφορας παντα μα παντα οταν οι πρωταγωνιστες βγαινουν για φαι στο τραπεζι καθονται σαν να στηνονται για φωτογραφια αντι να κατσουν γυρω γυρω απο αυτο.


Επισης ο συγκεκριμενος σερβιτορος πρεπει να ειναι ο χειροτερος επαγγελματιας ever,σε οποια ταβερνα να κατσουν αυτος σερβιρει,απο γαλλικη κουζινα μεχρι σε κουτουκια.





Capture.JPG
 
Και η συχνή απάντηση του " Μπακαλιαράκια τέλος "... :D
 
Aardvark είπε:
Καλα ,αμα πιασουμε τους κομπαρσους ,ιδιως αυτους που κανουν και ενα και δυο και τρια περασματα και μερικοι που παιζουν τον ιδιο χαρακτηρα την μια τον υποδυονται σαν παιδια του λαου και την αλλη μαγκες του υποκοσμου κ.τ.λ.
Ιδιως ενας νεαρος απο τα "Εγκληματα" μου διαφευγει το ονομα,εχει κανει φιλο Ειρηνης ,ντελιβερας λουλουδιων και δεν θυμαμαι και εγω τι αλλο.
Ο νεαρος που λες ειναι ο Σταυρος Νικολαιδης,ο Μιχαλακης απο τα εγκληματα.

Παλιοτερα σε καποιες απο τις επαναληψεις του ρετιρε,θυμαμαι ενα επεισοδιο οπου η Κατερινα βρισκεται σε μια πλατεια και εκει υπηρχε ενα συνεργειο που εκανε γυρισμα η για σειρα η για διαφημιση,δεν ειναι ξεκαθαρο.Εκει η Κατερινα σταματουσε,κοιταζε και εκανε συνεχεια επεμβασεις στις προβες και διεκοπτε το γυρισμα με αποτελεσμα να νευριαζει ο σκηνοθετης.Μια φορα το ειδα,εκτοτε οχι ακομα και τωρα που ανεβηκαν ολα τα επεισοδια.Μηπως ηταν απο αλλο εργο και τα μπερδεψα η μηπως λειπουν επεισοδια;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Nαι αυτος ηταν.
 
Η Τζούς Ευείδη μιλάει για το ρετιρέ. Επίσης λέει τι απέγινε η Κλαίρη Κατσαντώνη

 
Rakeesh είπε:
Ποια εναι η μεσαια ηθοποιος στο βαθος; Ηταν regular σε πολλα επεισοδια του Ρετιρε, δε θυμαμαι που αλλου την εχω δει.
Η Καίτη, γειτόνισσα στην πολυκατοικία της Σοφιανού. Νομίζω ότι στο σπίτι της είχε γίνει και η συνέλευση της πολυκατοικίας, όπου το χρώμα του χαλιού της πολυκατοικίας έπρεπε, σύμφωνα με την Κατερίνα, να έχει χρώμα σκατί.
 
Φερτε το Ρετιρε πισω,τα χειμωνιατικα μας μεσημερια ειναι αδεια.
 
Nα μαζευτει ολο το Retromaniax εξω απο το MEGA να διαδηλωσει.




Capture.JPG

Capture1.JPG
 
Aardy εχεις παρει τα πρωτεια απο τον exetlaio!!!:biglaugh:
 
Ευτυχώς που υπάρχουν όλα στο web tv του MEGA.Ποτέ στις επαναλήψεις δεν νομίζω να έχει παίξει ολόκληρο!
 
Η ελληνική τηλεόραση είναι πολύ μικρή, για να αντέξει το μεγαλείο ενός Ρετιρε... :D
 
Υπάρχει περίπτωση, τα 'ρετιρέ' να έχουν και άλλον όροφο από πάνω;;
 
Απο οτι λεγανε οι πρωταγωνιστες ιδιοκτητες του διαμερισματος το δικο τους δεν ηταν "πρωτο" Ρετιρε αλλα δευτερο,γεγονος οχι ευχαριστο μιας και τους πεταγανε νερα και φυλλα οι απο πανω.
 
Πίσω
Μπλουζα