Το Σόι Μας (MEGA)

tsalk

RetroDB Feeder
Joined
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
3.719
Αντιδράσεις
921
Το Σόι μας (1992-94), MEGA

Πρεμιέρα: Τετάρτη 16/9/1992

RetroDB: http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Το_σόι_μας

Κωμική σειρά του mega channel. Προβλήθηκε την σεζόν 1992-93 και 1993-94 (δύο κύκλοι) με συνολικά 66 επεισόδια σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιώργου Αρμένη. Η παραγωγή ήταν της PANTAS TV, και πρωταγωνιστούσαν οι Γιώργος Αρμένης, Ιάκωβος Ψαρράς, Μηχάλης Μητρούσης, Ελένη Ανουσάκη, Ντίνα Κώνστα, Γιάννης Μόρτζος και αν δεν απατώμαι σε πρώτη εμφάνιση οι Γιώργος Πυρπασόπουλος και Γωγώ Μπρέμπου.

Προκειται για τις κωμικές ιστορίες ενός σογιου μέσα από το πρίσμα του Γιώργου Αρμένη. Η σειρά προβλήθηκε πολές φορές σε επανάληψη ως το 2000.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τη θυμάμαι τη σειρά!!!!!!!!Ένας μακρυμάλλης στο trailer της σειράς μιλούσε κρατώντας μικρόφωνο σαν να έβγαζε λόγο,και τέλειωνε με τη φράση "Το σόι μας"...Πήγε να το κάνει remake ο ΑΝΤ-1 με τίτλο "Το σόι μου μέσα",αλλά κόπηκε στα 17 επεισόδια!
 
Το τραγούδι των τίτλων αρχής το πήρε πριν, ή, μετά το γύρισμα της σειράς ο Νταλάρας με τον τίτλο "Σαν τον Οδυσσέα";
 
thebest20 είπε:
Τη θυμάμαι τη σειρά!!!!!!!!Ένας μακρυμάλλης στο trailer της σειράς μιλούσε κρατώντας μικρόφωνο σαν να έβγαζε λόγο,και τέλειωνε με τη φράση "Το σόι μας"...Πήγε να το κάνει remake ο ΑΝΤ-1 με τίτλο "Το σόι μου μέσα",αλλά κόπηκε στα 17 επεισόδια!
Ο μακρυμάλλης αυτός ήταν ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ( ο γιός στην σειρά του Μ. Μητρούση και της Ε. Ανουσάκης) που είχε παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό.
 
"οικογενειακή" φωτογραφία...

soimas.jpg
 
Η Ερασμία ήταν η ανύπαντρη θεία, η Παιτατζή η θεούσα της οικογένειας, ο Μόρτζος το λαμογιο-μπετατζής με τη γυναίκα του τη Νίτσα (το "Τρίκαλο"), όλοι τέλειοι! Σε κάποια επεισόδια εμφανίζεται και ο Αρμένης ως ημιπαράφρων ξεχασμένος αντάρτης και ο ηθοποιός που έπαιξε αργότερα το Φώτη στα "Εγκλήματα" σε μοναδική ερμηνεία!!!!

Χαμογελάστε........................ Το Σόι μας!!!!

Ενδεικτικό σήριαλ των 90ς! Γεμάτο με στιγμές πικρού γέλιου......

όλα αυτά με αφορμή μια φωτογραφία....

Ευχαριστώ sunset89!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η Ελένη Ανουσάκη αντικαταστάθηκε λόγω της εκλογής στης στο βουλευτικό αξίωμα.

Πολύ καλή σειρά με πολύ καλές ερμηνίες από τους Ιάκωβο Ψαρρά, Γιώργο Αρμένη , Γιάννη Μόρτζο , Άννα Παιτατζή και Ντίνα Κώνστα
 
Να παιχτεί το πρωί αντί για τις χιλιοπαιγμένες Πεθερές. Είναι μήπως πολύ βαρύ για τον σύγχρονο τηλεθεατή;....
 
Θα σκοτωνα γιαυτη την σειρα και το για το εκμεκ παγωτο.
 
metalcandyman είπε:
Θα σκοτωνα γιαυτη την σειρα και το για το εκμεκ παγωτο.
Ω ναι και εγώ μαζί σου φίλε μου. Και για να αποφύγουμε το έγκλημα 2 βίντεο από την σειρά το πρώτο από το αρχείο μου και το δεύτερο είναι από την παρουσίαση της σειράς

http://www.youtube.com/watch?v=ku2WJjH6m5g

http://www.youtube.com/watch?v=Non2VpPRdl8&feature=related
 
Το μονο που θυμαμαι απο αυτη τη σειρα (που θα πρεπει να ηταν αξιολογη) ηταν οτι δεν μπορουσα να την παρακολουθησω ούτε να την καταλάβω. Ειχε κυριως πρωταγωνιστες μεγαλυτερης ηλικιας που συνηθως φωναζαν, ενω της ελειπε η φρεσκαδα και η καφριλα των πιο 'αναλαφρων' σειρων. Ο μονος χαρακτηρας που συμπαθουσα καπως ηταν ο Πυρπασοπουλος, ως νεωτερος, αλλα και παλι δεν μπορουσα να ταυτιστω ουτε με αυτον.

Επισης θυμαμαι οτι το παρατσουκλι του ηταν Σομπαλαραχ και ειχε ερθει η αστυνομια και ρωτουσε αν ειναι κανενας αραβας τρομοκρατης, ενω στην πραγματικοτητα ηταν το αναποδο του Χαραλαμπος :p

Α και κατι ακομα: δεν ειχα καταλαβει τι εβρισκαν ολοι στην Μπαμπετ :p
 
ψηφιστε το σοι μας να το βαλουν !!! και επισης ετσι θα καταλαβουν οτι οι παλιες καλες σειρες προτιμουνται και τις αγαπαει ο κοσμος και θελει να τις βλεπει!!!
 
Τι ειπες ρε φιλε τωρα χιλια ευχαριστω γιαυτο το φανταστικο νεο.Οτι σειρα ηθελα την εχω δει και αποκτηση και 3 ηθεκλα σαν τρελος το εκμεκ παγωτο το σοι μας και τους αυθαιρετους και της δυο απο της 3 της ανεβασε το mega.Δεν μπορω να φανταστω να στραβωσει το πραμα και να χασει το σοι μας που προηγητε με 1300 και κατι ψιλα ψηφους.Εξαλου ο ανταγωνισμος ειναι για τα μπαζα ποιος δεν θα επιλεξει δηλαδη το σοι μας και θα επιλεξει το περι ανεμων και υδατων και το αν θυμηθεις το ονειρο μου.Ε μην τρελαθουμε κιολας.
 
Άλλη μια λατρεμένη σειρά. Τρέχω να ψηφίσω. Επιτέλους θα συμπληρώσω και τα υπόλοιπα επεισόδια.

Το mega δείχνει να ξυπνά και να διαθέτει σε όλους μας τις παλιές καλές σειρές του. Γιατί δυστυχώς το μέλλον είναι μαύρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Και ήθελα να ρωτήσω τι θα βοηθήσουμε τώρα χιχι, γιατί καμιά από τις σειρές δεν έχω δει
 
Στους τίτλους έναρξης, αν θυμάμαι καλά, όλοι οι πρωταγωνιστές ετοιμάζονταν για οικογενειακή φωτογραφία.
 
Φαίνεται ότι αυτή η σειρά θα μπει.Όντως το mega ξύπνησε!
 
Ενώ η ψηφοφορία δεν έληξε ακόμη αν και προηγείται πολύ η σειρά , το MEGA ανέβασε στο κανάλι του ήδη ένα επεισόδιο , το 12ο.
 
Πίσω
Μπλουζα