Το Σόι Μας (MEGA)

:d@redevil :D @redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil
 
Και τωρα που ηρθε η ωρα της αποδελτιωσης για πειτε μου υπεροχοι θεατες της σειρας, ποσα επεισοδια ο πρωτος κυκλος και ποσα ο δευτερος; :) )
 
40 ειχε ο πρωτος κυκλος και τα υπολοιπα ειναι του δευτερου κυκλου.

66 επεισοδια ειναι το συνολο.
 
Εδω και δυο χρονια παιζεται στον Alpha ενα κωμικο σιριαλ με ονομα ''Το σοι σου''.Δεν το γνωριζα αλλα η κοπελα μου με ζητησε να της βρω τα επεισοδια να το δει γιατι δεν εχει ιντερνετ βρισκεται σε αναμονη για αλαγη εταιριας και προχθες κατσαμε και ειδαμε μερικα επεισοδια.Αυτο που εχω να πω ειναι πως πιο γλυκαναλατο σιριαλ χρονια εχω να δω και πως ειναι σαν πιο φλωρικη εκδοση απο το τιτανομεγιστοτεραστιο ''Το σοι μας'' που πολυ απλα δεν παιζεται με τιποτα και δεν θα το φτασουν ποτε.το σοιιιιιιιιιιιι μαςςςςςςςςςςςςς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
 
Απ'όσο ξέρω τα δύο σόγια δεν έχουν καμία σχέση. Η τωρινή κρυάδα είναι βασισμένη σε σίριαλ από τη λατινική Αμερική ή την Ισπανία. Απεταξάμην!!
 
Συμφωνω αλλα μιας και ο τιτλος κολαει και μιας και ειναι παλι με καποια σογια εμενα στο μυαλο παει η συγκριση και μολις το ειδα ενοιωσα και σκεφτηκα οσα εγραψα παραπανω.
 
Γειά σας παιδιά πολύ καλή σειρά το σόι μας το δείχνει το mega επανάληψη κάθε μέρα στης 8.

Η σειρά του ant1 με τίτλο ''Το σόι μου μέσα'' αναφέρθηκε πιο πάνω σαν remake άλλα αυτό δεν ισχύει, έχουν εντελώς διαφορετική υπόθεση απλός έχει παρόμοιο τίτλο. Το ίδιο ισχύει και για την σειρά του alpha με τίτλο ''Το σόι σου'' που είναι εξίσου μια πολύ καλή σειρά αλλά δεν έχει καμία ομοιότητα ''Με το σόι μας''.             
 
Ο Αρμένης είχε γράψει κι ένα θεατρικό με τίτλο "Το σόι" αλλά ούτε αυτό πρέπει να έχει σχέση με την σειρά παρά τον σχεδόν ίδιο τίτλο και συγγραφέα..
 
Αυτες της μερες ξαναειδα το σοι μας και πραγματικα δεν υπαρχουν λογια να περιγραψουν αυτη την σειρα.Ιστορια απιστευτη και σκηνικα απιστευτα,Ηθοποιοι φοβεροι που κολλανε τελεια στους φοβερους χαρακτηρες που υποδυονται,σεναριο και διαλογοι οπως και μηνυματα προς πασα κατευθυνση πολιτικη και μη και προς καθε κομμα ολα τα λεφτα και δεν με παραξενευει καθολου που ελαχιστες φορες εχει παιχτει σε επαναληψη ενω αλλα κι'αλλα εχουμε σιχαθει να τα βεπουμε.Το μονο που δεν μαρεσε ειναι που τελειωσε αυτη η σειρα μεσα σε δυο κυκλους και με τον δευτερο κουτσουρεμενο με 26 επεισοδια ενω ο πρωτος ειχε 40.Δεν ηταν να τελειωσει αυτη η σειρα ετσι ανετα εβγαζε και τριτο κυκλο αλλα και καμια σαρανταρια επεισοδια στον δευτερο υπηρχε απιστευτο υλικο με ολους αυτους τους φοβερους χαρακτηρες που θαμπορουσαν να ειχαν γραψει οι σεναριογραφοι αλλα δυστηχως δεν εγινε και τελειωσε αδοξα και καπως αρπακολατζιδικα χωρις καν να μαθουμε την καταληξη πολλων χαρακτηρων της σειρας απλα φυγανε απο το σπιτι και αλλοι δεν αναφερθηκαν καν οπως ο γιος του κλεοβουλου για παραδειγμα.Δεν ξερω αν χαλασε την μαγια η αποχωρηση της ανουσακη λογο βουλης και μετα απο εκει χαλασε η ιστορια οπως την ειχαν στο μυαλο τους οι σεναριογραφοι η αν ειχαμε τιποτα παρασκηνιακες καταστασεις προς το καναλι απο κομματα που δεν τους αρεσαν αυτα που λεγοταν στην σειρα αλλα αυτο που ξερω ειναι πως αυτη η κορυφαια σειρα της ελληνικης τηλεορασης που ανετα φιγουραρει μεσα στο top 5 των ελληνικων σειρων ολων των εποχων δεν επρεπε να τελειωσει ετσι ηταν κριμα και αδικο αυτο.Ονειρο μου ηταν παντα να μπορουσα να βρεθω στο στουντιο και να ειμαι και γω μεσα στην οικογενειακη φωτογραφια με ολα αυτα τα ιερα τερατα τους ηθοποιους και τους χαρακτηρες κυριως που επαιζαν στην σειρα θα την ειχα μιλαμε σε χρυση κορνιζα.

Δεν εχω να πω κατι αλλο παρα μονο αυτο.....................

Το σοι μας ρε κουφαλες,το σοι μας!!!
 
Τελευταία επεξεργασία:
μπορει να ειμαι γεννηθεις του 2001, αλλα το σοι μας του μεγκα το 1992-94 το προτιμω 100000000000000000000000 φορες απο την ξενοφερτη βλακεια του αλφα, αυτο ηταν το αυθεντικο και οριτζιναλ το σοι μας οχι αυτη η βλακεια της λατινικης αμερικης η της ισπανιας
 
Είχα ταυτιστεί με αυτή τη σειρά στις αρχές που ξεκίνησε. Κι αυτό γιατί το πρώτο επεισόδιο ξεκινάει με την μετακόμιση του σογιου και λίγες μέρες μετά μετακομίζαμε και εμείς. Αλλά γενικά μου άρεσε σαν σειρά.
 
Πίσω
Μπλουζα