Qoppa είπε:
ΝΗ γυναίκα όπως θα ακούσετε έχει ωραία φωνή (σύμφωνα με το βιογραφικό της έχει κάνει και σπηκαζ), οπότε ΥΠΟΘΕΤΩ πως όταν γυριζόταν το Τρίτο Στεφάνι ΠΙΘΑΝΟΝ να είχε αμερικανικη προφορα λόγω καταγωγής (βλ. παραπανω λινκ) και για αυτό να ντουμπλαραν τη φωνή της.
Εσείς τι πιστεύετε;
Μόλις σήμερα τελείωσα την επανάληψη της σειράς μέσω του webtv, και επειδή
στα τελευταία 5-6 επεισόδια η συγκεκριμένη ηθοποιός εμφανιζόταν πολύ συχνά, έχω να πω πως
ακουγόταν η κανονική της φωνή και όχι η ντουμπλαρισμένη του 1ου επεισοδίου, η οποία μάλιστα είχε και 100% ελληνική προφορά. Κάτι άλλο πρέπει να συνέβη.
Παρά αυτό το περιστατικό που ανήκει στις πύλες του ανεξήγητου

, η σειρά είναι πραγματικά εξαιρετική. Τη θυμόμουν και από τη πρώτη της προβολή, ήμουν όμως αρκετά μικρός στα 10 μου το 1995 για να την εκτιμήσω, ενώ η τηλεταινία του 2004 ήταν περάστε-σκουπίστε-τελειώσατε.
Η μόνη μου "ένσταση" είναι ότι σε κάποια σημεία έτρεχε πάρα πολύ η εξέλιξη της σειράς, σε σημείο να θέλουν να μας δείξουν για παράδειγμα ότι πάει η Εκάβη το πρωί στο σπίτι της Νίνας (γεια σας, ήρθα) και φεύγει το βράδυ (γεια σας, φεύγω), αλλά όλο αυτό να γίνεται μέσα σε 2 λεπτά με το ρολόι, χωρίς να μεσολαβεί άλλη σκηνή ενδιάμεσα. Αντιτηλεοπτικά, αντικινηματογραφικά, δεν σου άφηνε τη σωστή αίσθηση του χρόνου.
Ας είναι καλά ο ΑΝΤ1 που μπορεί στη τηλεόραση να μας γεμίζει όλο και χειρότερα προγράμματα όσο περνάνε τα χρόνια, στο internet όμως μας κάνει δώρο το αρχείο-θησαυρό του!