Το Φάντασμα

Ή Ελενα Ματαραγκα είχε καταξανθα μαλλιά, μάλιστα στο βιβλίο εκατό φορές λέγεται αυτό , χρυσομαλλουσα την λέει ο Ξενοπουλος. Μάλιστα ήταν ξακουστή για αυτά τα χρυσά μαλλιά που είχαν μεγάλο μήκος σε όλη την Ζακυνθο και ο ίδιος ο κυβερνήτης της βενετοκρατουμενης Ζακυνθου την συνεκρινε με βενετζιανες καλλονές γνωστές για την ξανθη κόμη τους. Και είχε και γαλάζια μάτια. Τώρα γιατί μία μελαχρινή ηθοποιός την ερμηνευσε είναι άλλο θέμα.
 
Παιδιά από ότι κατάλαβα , το γεγονός έγινε γνωστό και θεωρήθηκε πραγματικο το στορυ διότι ή δική πρέπει να γίνε εκείνο τον καιρό και έτσι έγιναν γνωστά τα γεγονοτα. Και επειδή επιδικαζοτανε με τους νόμους της δημοκρατίας της Βενετιας ή ποινή για περιύβριση νεκρού ήταν ο θανατος. Τώρα ή Ελενα έβλεπε το φάντασμα; Μπορεί όχι και απλά λόγω τύψεων ότι αυτή ήταν ή υπεύθυνη του θανάτου του Κωνσταντη να τα βλέπε όλα αυτά ως παραισθήσεις μπροστά της και έτσι να νόμιζε πως εξιλεονοτανε. Και ή ίδια δεν θα φανταζόταν την ποινή που είχε ή πράξη της. Καθαρά δικές μου οι σκέψεις όμως έτσι και μπορεί να μην έγινε ποτέ ή δική και ή υποθεση να ναι τελείως φανταστική.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπορει να το αδικω αλλα...μετα απο μια 20λεπτη εισαγωγη (ισως την πιο βαρετη που εχω παρακολουθησει) και αυτο το παλιακο blur, δεν αντεξα να δω παρακατω...
 
Την περασμένη εβδομάδα ολοκλήρωσε την παρακολούθηση της σειράς στο you tube. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε, αν και πιστεύω ότι οι εμφανίσεις του Κωνσταντή απασχόλησαν μεγάλο μέρος της. Επιπλέον, νομίζω ότι αφενός η άρνηση των γονιών της Έλενας να την παντρέψουν μ' αυτόν δεν δικαιολογείται επαρκώς (φτωχές και οι δύο οικογένειες, γιατί να απορρίψουν μία έντιμη πρόταση γάμου). Μόνο η κακή φήμη για την προσωπικότητα του νεαρού θα εξηγούσε κάτι τέτοιο. Τέλος, ο ισχυρισμός ότι το φάντασμα το γεννούσαν οι τύψεις της Έλενας, κατά τη γνώμη μου, δεν "δένει" με την ολοζώντανη παρουσία του, παρά μόνο αν υποθέσουμε ότι ο Κωνταντής είχε καταφύγει πριν πεθάνει σε μαγικά, για να ξανακερδίσει-υποτίθεται-την αγάπη της κοπέλας.
 
ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ" - (ΕΡΤ2 - 1990)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ COPYRIGHTED ΥΛΙΚΟ - NA ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ FORUM.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα