Μόνο που ζητάς κάτι παράνομο γιατί είναι copyrighted.taksidiotis είπε:Μακάρι να βρίσκαμε όλη την σειρά για download.εξαιρετικη σειρα
taksidiotis είπε:Μακάρι να βρίσκαμε όλη την σειρά για download.εξαιρετικη σειρα
Ακριβώς! Επομένως taksidiotis, περίμενε την ΕΡΤ να το (ξανα)προβάλλει ή να το ανεβάσει στο Ψηφιακό της Αρχείο http://www.ert-archives.gr.Kambia είπε:Μόνο που ζητάς κάτι παράνομο γιατί είναι copyrighted.
Δες τα 3 ποστ πιο πάνω από το δικό σου!SurvivalHorror είπε:Παίδες ψάχνω ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ τα επεισόδια,όποιος ξέρει πού μπορώ να τα βρω θα του είμαι ευγνώμων.
Τα διάβασα,τα διάβασα,αλλά δε μιλάω για youtube κτλ με δικαιώματα.Μιλάω για το αν κάποιος έχει γραμμένες βιντεοκασέτες και τέτοια(χέρι-χέρι).Είχα γράψει ένα επεισόδιο σε μία παλιά κασέτα που αγνοείται η τύχη της.Β΄Οταν τα έγραφα που να περιμένω ότι μπορεί να μην ξαναβρώ τη σειρά...Kambia είπε:Δες τα 3 ποστ πιο πάνω από το δικό σου!
Και το "χέρι - χέρι" παράνομο είναι και υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματαSurvivalHorror είπε:Τα διάβασα,τα διάβασα,αλλά δε μιλάω για youtube κτλ με δικαιώματα.Μιλάω για το αν κάποιος έχει γραμμένες βιντεοκασέτες και τέτοια(χέρι-χέρι).
Δηλαδή αν γράψω μία βιντεοκασέτα σε ένα φιλαράκι χωρίς να δημοσιευτεί σε κανένα site κτλ μόνο για χρήση στο σπίτι είμαι παράνομος?Το έχω κάνει στο παρελθόν και μου το έχουν κάνει επίσης.Αν ναι,ας είμαι παράνομος τότε.Αν δε γινόταν κι αυτό πολύς κόσμος θα είχε χάσει διαμάντια του παρελθόντος λόγω δικαιωμάτων.Kambia είπε:Και το "χέρι - χέρι" παράνομο είναι και υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα
Από τη στιγμή που η βιντεοκασέτα, το dvd ή σε όποιο άλλο μέσο το γράψεις βγει από το σπίτι σου, ναι είσαι παράνομος! Δικαίωμα τώρα του καθένα όπως θέλει να πράξει...SurvivalHorror είπε:Δηλαδή αν γράψω μία βιντεοκασέτα σε ένα φιλαράκι χωρίς να δημοσιευτεί σε κανένα site κτλ μόνο για χρήση στο σπίτι είμαι παράνομος?Το έχω κάνει στο παρελθόν και μου το έχουν κάνει επίσης.Αν ναι,ας είμαι παράνομος τότε.Αν δε γινόταν κι αυτό πολύς κόσμος θα είχε χάσει διαμάντια του παρελθόντος λόγω δικαιωμάτων.
Αυτό μάλιστα είναι μία καλή λύση και θα ήταν φρόνιμο να τους στέιλω ένα e-mail που μακάρι να τους κάνει να το σκεφτούν και να έχουμε θετικά αποτελέσματα.αριαδνη είπε:Θα μπορουσες να καλέσεις στην νεριτ plus , να το ζητήσεις, που ξέρεις καμια φορά, μπορει να το βάλουν
εγω ειχα ζητησει από την παλια ερτ τον ζοφερο οικο του bbc και μου το βαλανε αμεσως μιας και όταν επαιζε δεν ειχα καταφερει να το δω, για κοιτα και συ, δεν ξερεις ποτέSurvivalHorror είπε:Αυτό μάλιστα είναι μία καλή λύση και θα ήταν φρόνιμο να τους στέιλω ένα e-mail που μακάρι να τους κάνει να το σκεφτούν και να έχουμε θετικά αποτελέσματα.