εχουν πραμα μεσα να χωσουν....θα τα βαλουν και αυταsupersonic είπε:Παιδιά το είπα πιο πάνω αλλά δε το προσέξατε.Λόγω πνευματικών δικαιωμάτων δε θα μπούνε κινούμενα σχέδια η ξένες σειρές,διότι η ΕΡΤ είχε/έχει διακαιώματα μόνο για την τηλεοπτική προβολή τους.Δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά αλλά το πιο λογικό και πιο εμφανές από το μέχρι τωρα περιεχόμενο του site είναι αυτό.
Το λειτουργικό συστημα του υπολογιστή σας δεν υποστηρίζεται.Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στα Τεχνικά Θέματα κάτω από το μενού Χρηστικές Πληροφορίες
Arielis είπε:Τα προβλήματα όμως έχουν ήδη αρχίσει!!Το site δεν υπόστηρίζει Linux....
Δείτε τι εμφάνισε σε εμένα!
ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ;;;!!!theoritikos είπε:το Computer Show (ξέρω σας έχω πρήξει με αυτή την εκπομπή )
Τι εννοεις προβλημα ? μιλας για αρχεια των Windows ? και για ποια ? Αληθεια ποσοι τυποι αρχειων προγραμματων του Linux ανοιγουν στα Windows ?Πάντως έχω την αίσθηση ότι με Linux και άλλα αρχεία έχουν πρόβλημα στο να ανοίξουν, όχι μόνο της ΕΡΤ
Χθες, απογευμα και βραδυ, ηταν οκ. Το ιδιο και πριν ενα λεπτο.mhmerotategiatipino είπε:Εμένα μου βγάζει ερορ.
Δεν μπόρεσα να καταλάβω ποιες εκπομπές είναι οι "καινούργιες" στο site. Έπρεπε να αναφέρουν σε κάποιο σημείο ποια προγράμματα "ανέβηκαν" πρόσφατα στο site για να διευκολύνουν τους αναγνώστες, αλλά ΕΡΤ είναι αυτή...johnalepou είπε:Εχει τιποτα καινουριο της προκοπης???