Το άδειο σπίτι [πρώτο ελληνικό θρίλερ στην ΤV]

stakovios

Human RetroDatabase
Joined
21 Αύγ 2009
Μηνύματα
3.242
Αντιδράσεις
914
Μία ακόμα προσφορά του Νίκου Μαστοράκη στην ελληνική τηλεόραση. Μπορούμε να το δούμε στο

, στον ιστότοπο του GoldTV. Ένα θρίλερ με ηθοποιούς - έκπληξη, όπως ο Βασίλης Διαμαντόπουλος.Όπως αναφέρθηκε και στην αποκλειστική συνέντευξη του σκηνοθέτη εδώ,

επρόκειτο για μια απόπειρα αυτοτελούς θρίλερ , το οποίο ήταν εκείνα τα χρόνια οικονομικά ασύμφορο είδος, δεδομένου οτι έπρεπε κάθε βδομάδα να φτιάχνεις νέα σκηνικά. Το ένα και μοναδικό, προβλήθηκε ως μέρος της σειράς "Ένα κουτί γεμάτο θαύματα" που εναλασσόταν με το "Super Bingo".
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Nα σαι καλα. Απο οτι βλεπω προσθεσε και τα αλλα κομματια. Tην τελευταια φορα που το ειχα τσεκαρει ειχε μονο το πρωτο μερος.

Θα πρεπει να επιχειρησουμε να κανουμε αλλη μια συνεντευξη στο Μαστορακη. Προεκυψαν ενα καρο ερωτησεις απο τις φρεσκιες αναρτησεις στο GoldTV
 
Wally είπε:
.......Θα πρεπει να επιχειρησουμε να κανουμε αλλη μια συνεντευξη στο Μαστορακη. Προεκυψαν ενα καρο ερωτησεις απο τις φρεσκιες αναρτησεις στο GoldTV
Πιστεύω ότι η ιδέα σου είναι καταπληκτική.
 
Ναι ναι και αυτη τη φορα να ρωτησετε για την άπαικτη τηλεταινια με τη Νορα!
 
Eντελως 70's ατμοσφαιρα! Ηταν ωραιο που μπορεσα να απολαυσω ενα επεισοδιο τοσο μα τοσο παλιο και σπανιο.

Καλες ερμηνειες απο Διαμαντοπουλο και Αρβανιτη κι ενα τελος εξυπνο και απροοπτο που θυμιζε το αγγλικο Tales of the Unexpected!
 
Ανέβηκε και στο youtube απ' ότι φαίνεται και εδώ.
 
Κι απ'ότι βλέπω ο ίδιος χρήστης ανέβασε το "Εισβολή Από Άλλο Πλανήτη" και το "Συνομωσία Της Σιωπής"! Κάποιος άρχισε να"σηκώνει" το site του Μαστοράκη (σιγά μην είναι ο πρώτος). Θέλω να κάτσω να τα παρακολουθήσω κάποια στιγμή αυτά με την ησυχία μου! Μ'ανησυχεί ότι είναι δειγματολειπτικά μόνο, όμως, και ενδεχομένως να θέλω κι άλλο... :/ /emoticons/unsure@2x.png 2x" width="20" height="20" />
 
Δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να ανεβασει κατι στο Youtube απο τη στιγμη που υπαρχει ηδη στο διαδικτυο,τζαμπα και απο την πηγη!!!!!!!!!!!!

Κριμα διοτι τετοια θεματα αποθαρυνουν κοσμο απο το να διαθετει δημοσια το υλικο του. Εν προκειμενω, την μοναδικη και ανευ εμπορικων κινητρων προσπαθεια του Μαστορακη.

Ακομα και πιο απλα πραγματα πεφτουν θυματα αντιγραφης.

Ολοκληρα threads του RetroManiaX υπαρχουν διασπαρτα στο διαδικτυο ως κειμενα αλλων.

Την RetroDB μας, διαφοροι ανοητοι την εχουν parse-αρει και με ενα νεο GUI την παρουσιαζουν για δικη τους προσπαθεια. Και ειναι ακομα πιο ηλιθιοι διοτι η RetroDB προστατευεται απο την πιο ανοικτη αδεια (Creative Commons) που θα χρειαζοταν απλα να παραθεσουν την πηγη και να παρουν οτι θελουν.
 
Wally είπε:
Δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να ανεβασει κατι στο Youtube απο τη στιγμη που υπαρχει ηδη στο διαδικτυο,τζαμπα και απο την πηγη!!!!!!!!!!!!Κριμα διοτι τετοια θεματα αποθαρυνουν κοσμο απο το να διαθετει δημοσια το υλικο του. Εν προκειμενω, την μοναδικη και ανευ εμπορικων κινητρων προσπαθεια του Μαστορακη.
Εμ, εντάξει το Yt έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από τη σελίδα του Μαστοράκη...Στην συγκεκριμένη περίπτωση καλά το κάνουν, πιστεύω.
 
Πίσω
Μπλουζα