Συμφωνω απολυτα - αλλα εγω δεν μιλησα για retro αλλα για τη δεκαετια που μεγαλωσα και εζησα - η οποια απο ολες σχεδον τις αποψεις ηταν μια πολυ πιο "αθωα" και "υγιης" χρονικα περιοδος απο το 2010. Φυσικα και ειναι υποκειμενικο αλλα βασιζεται σε ιδια αποψη.Καλά,αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό.Προσωπική μου άποψη λοιπόν,είναι ότι εδώ ισχύει το ότι το retro κάποιες φορές ΔΕΝ είναι καλύτερο..
Δεν ειναι ωραιο να υπαρχει κοντρα μεταξυ ανθρωπων που προσφερουν σε ενα χωρο οπως αυτος. Γεγονος ειναι οτι, συμβαινει πολυ συχνα ενα σοβαρου υφους και αντικειμενου thread να "εισπρατει" και καμποσο χαβαλε - δεν ειναι αυτο καθαυτο εκτος των κανονισμων - απλα δεν ειναι παντα αποδεκτο ή και "δικαιο" για αυτον που ξεκινα το thread.Φυσικά και είναι κι είσαι πέρα για πέρα λάθος....
manos426f είπε:Δηλαδή εσύ -με τη λογική αυτή- λες:
-Να λέμε ότι όλες οι γυναίκες στο παρελθόν ήταν κούκλες
-Όλοι οι ηθοποιοί ταλαντούχοι
-Όλες οι τραγουδίστριες καταπληκτικές
-Όλοι οι παρουσιαστές πανέξυπνοι
κτλ κτλ κτλ,μήπως και κάποιος από αυτούς μας διαβάζει...
Και στην τελική,τι είπα;
Ότι αν υπήρχε καθολική αναγνώριση της ομορφιάς της συγκεκριμένης παρουσιάστριας,τα γούστα των Ελλήνων την εποχή εκείνη,ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ήταν περίεργα.
Πού είναι αλήθεια το κακό;;;
ΔΕΝ την έβρισα,ΔΕΝ την υποτίμησα,ΔΕΝ έγραψα κάτι προσβλητικό για την ίδια,ως άνθρωπο.
Άσε που άνθρωπος που βγαίνει στο γυαλί,έχει εκ των προτέρων αποδεχθεί ότι θα κρίνεται για την εμφάνισή του από τον ΚΑΘΕ τηλεθεατή....
Σωστό αυτό που λες Ηρακλή.Paspartoo είπε:Γεγονος ειναι οτι, συμβαινει πολυ συχνα ενα σοβαρου υφους και αντικειμενου thread να "εισπρατει" και καμποσο χαβαλε - δεν ειναι αυτο καθαυτο εκτος των κανονισμων
Α,ΟΚ.Paspartoo είπε:απλα δεν ειναι παντα αποδεκτο ή και "δικαιο" για αυτον που ξεκινα το thread.
Έχεις απόλυτο δίκιο!stakovios είπε:Μαζί με τους Καντερέ, Καραμανή, Λαζάνη, Ζιακόπουλο και Μελανίτη, μην ξεχάσουμε και τον Πάνο Γιαννακόπουλο, ο οποίος φαίνεται να λέει τον καιρό πρώτος στο ανωτέρω βίντεο του Φορντ. Να τον προσθέσουμε και στα ταγκς.
Τον Γιώργο Μελανίτη τον έχω συνδυάσει με την ατάκα "Απ'τα στοιχεία που έχουμε"....ήταν η μόνιμη φράση με την οποία άρχιζε το δελτίο καιρού μετά το καλησπέρα. Απ'ότι μου έχει πει ένας φίλος μου είναι από την Πάροnektarios1451 είπε: