• Αγαπητά μέλη: Για λόγους ασφαλείας, τα παλιά σας user passwords έχουν καταργηθεί. Πατήστε εδώ για password reset ώστε να ορίσετε νέο συνθηματικό. Μη ξεχάσετε να ελέγξετε τον spam folder σας για το email που θα παραλάβετε. Aν πιστεύετε ότι έχετε εγγραφεί με email address που έχει καταργηθεί, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@retromaniax.gr για να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα.

Το ζητήσατε! Σας ακούσαμε! Πάρτε συνέντευξη στον / στην!.....

ΦΖΠ1

RetroJunkie™
Joined
23 Μάρ 2013
Μηνύματα
2.280
Αντιδράσεις
456
Θεωρείτε ότι παιδικές εκπομπές με εκπαιδευτικό χαρακτήρα έχουν θέση στη σημερινή τηλεόραση, ή λόγω της έλλειψης χρόνου των σιμερινών παιδιών και της ενημέρωσής τους κι από άλλες πηγές (εμείς μια φορά κι έναν καιρό αν μας έδιναν να ψάξουμε κάτι υποχρεωνόμασταν σε όποιον γείτονα είχε εγκυκλοπαίδεια, αν τυχόν δεν είχαμε εμείς ! - που αυτο και που το ίντερνετ), οι παιδικές εκπομπές πρέπει να είναι μόνο ψυχαγωγικές;
 

αριαδνη

candy fan
Joined
29 Μάρ 2010
Μηνύματα
4.904
Αντιδράσεις
735
Είναι η δευτερη ερώτηση μου αλλά παιδιά δεν ρωτήσαμε για την παιδικη, εμβληματική σειρά ''Κάντυ'' και αν ο ίδιος πίστεψε ποτέ πως θα είχε τόση μεγάλη επιτυχία και πως θα έμενε πάντα μια ζωηρή, δροσερή παιδική ανάμνηση! και πως ο ιδιος κατανόησε την φιλοσοφία ενος πετυχήμενου για την εποχή magna; :) Βεβαια εχουν ερωτηθεί ξανά οι σχετικές ερωτήσεις σε ξεχωριστή συνέντευξη, οπότε μπορει και να παραλειφθούν!
 
Μπλουζα