Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Κράτησα μερικά σημεία που (στο Ελληνικό τουλάχιστον) μάνγκα δεν μεταφέρθηκαν...Juanita είπε:...........
Η Κάντυ έκλεισε τα μάτια. Ήταν έτοιμη να αποκοιμηθεί.
<Τέλος πάντων, αναρωτιέμαι τι να κάνει ο Τέρρυ. Μάλλον, θα πρέπει να είναι ήδη στη Σκωτία...>
Η Κάντυ ήταν χαμένη στις σκέψεις της όταν κάτι χνουδάτο τη γαργάλησε στο πρόσωπο.
"Αν κοιμηθείς εδώ, μπορεί να σε δαγκώσει το φίδι."
"Αχχ! Φίδι?"
Η Κάντυ αναπήδησε τρομαγμένη και είδε τον Τέρρυ να την κοιτά και να γελάει. Με ένα σολιδάγο τη γαργαλούσε.
"Αχ, όχι, Τέρρυ πάντα με ξαφνιάζεις."
Αν και η Κάντυ τον στραβοκοίταζε, η καρδιά της χτυπούσε χαρούμενα.
"Αυτός είναι ο στόχος μου. Εκπλήσσομαι που ακόμα και ένας θηλυκός Ταρζάν φοβάται. Αλλά οφείλω να παραδεχτώ πως το φίδι θα φοβόταν περισσότερο."![]()
"Tέρρυ!"
Αν και τον αγριοκοίταζε δεν μπορούσε να του κρατήσει κακία.Κοιτάχτηκαν και γέλασαν.
"Γιατί ήρθες στην λίμνη? Το βρήκα! Τριγύριζες ψάχνοντας να με βρεις, έτσι δεν είναι?"
"Μα, τι λες? Ήρθα εδώ να διαβάσω αυτό το βιβλίο. Αλλά δεν περίμενα πως θα έχει τέτοιο σαματά."
Χτύπησε ελαφρά με το βιβλίο την Κάντυ στο κεφάλι και κάθησε δίπλα της στο γρασίδι.
...............................
Chapter 4-4�@The Christmas in Summer (natsu no Christmas �^‰Δ‚ΜƒNƒŠƒXƒ}ƒX�j
"Εάν δεν έρθει η Κάντυ, δεν πρόκειται ούτε εκείνος να έρθει ακόμα και αν έλαβε την πρόσκληση."
"Ωχ..."Ο Άρτσυ γύρισε απότομα το κεφάλι του.
<Ο Τέρρυ και η Κάντυ...>
Ο Στήαρ και ο Άρτσυ κοίταξαν ο ένας τον άλλον και χαμογέλασαν ανεπαισθητα.
..................................
"Όπως και να έχει, αυτή η βαλσαμωμένη τίγρη μοιάζει με αληθινή."
Την άγγιξε απαλά...
< Τίγρης, Τ Γρ, Τίγρης>
Η Κάντυ γέλασε με την σκέψη της.
Μια συννεφιασμένη μέρα, ασυναίσθητα έγραψε τα γράμματα Τ Γρ στο παράθυρο.
Ήταν σίγουρο πως τα γράμματα Τ. και Γρ. στο ημερολόγιό της σήμαιναν τα αρχικά του ονόματος Τέρρυ Γράντσεστερ.�
"Τι γράφεις?"
Ρωτήθηκε από την Πάττυ και έσπευσε να σβήσει τα γράμματα βιαστικά.
"Έγραφα την λέξη “Τίγρης”. Eίναι μεγαλοπρεπέστατες, δε νομίζεις;;;Είναι ευκίνητες και δυνατές..."
<Πρόλαβα να κρύψω την αμηχανία μου αλλά η Πάττυ σίγουρα κατάλαβε τα αισθήματά μου.Τίγρης...T�Γρ...Tέρριους... Ναι, ο Τέρρυ μοιάζει με τίγρη.Είναι και οι δύο δυνατοί και ισχυροί.>
.........................................
..........................................
...........................................
"Είναι πολύ ζεστά. Το τζάκι μου θυμίζει Χριστούγεννα. Χριστούγεννα μέσα στο κατακαλόκαιρο..."
Ο Τέρρυ δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της. Έβγαλε τη γλώσσα απότομα κοροιδεύοντας τον εαυτό της. Οι φλόγες χόρευαν στο πρόσωπό του. Κοίταζαν ο ένας τον άλλον σιωπηλά.Τα μάτια του έλαμπαν και η Κάντυ δεν απόφευγε τη ματιά του.
<Τον αγαπώ...> σκέφτηκε η Κάντυ, σα να ξεχείλισε ξαφνικά από το πάθος.<Και… αναρωτιέμαι… αν και ο Τέρρυ… όπως εγώ...>
Προσπάθησε να την αγκαλιάσει... αλλά το χέρι του σταμάτησε απαλά στα μαλλιά της.
"... Αυτή η ρόμπα δεν σου ταιριάζει καθόλου," της είπε με μια βραχνάδα στη φωνή.
"Αχ! Πληγώθηκα."
Η Κάντυ γέλασε και σηκώθηκε.
"Θέλω να γίνω τόσο ελκυστική όσο και η Ελαίηνορ Μπαίηκερ."
"Αυτό είναι αδύνατο."
Σηκώθηκε και ο Τέρρυ.
Η βροχή είχε σταματήσει και ο ήλιος έλαμψε ξανά στο δωμάτιο. Η Κάντυ έβγαλε τη ρόμπα και στάθηκε μπροστά στη βιβλιοθήκη.
"Γουάου, Τέρρυ, είναι όλα θεατρικά βιβλία!"
"Ναι..."Ο Τέρρυ τράβηξε έξω ένα θεατρικό, αλλά το ξαναέβαλε στη θέση του.
<Ναι>
και μετά η Ελαίηνορ Μπαίηκερ τον ρώτησε, "Θα ήθελες να έρθεις στην Αμερική?"Του είπε, "Θέλεις να έρθεις στην Αμερική να σπουδάσεις θέατρο;;;?"
<Αν με είχε ρωτήσει στο παρελθόν, θα είχα πάει σίγουρα...Αν είχα ερωτηθεί πριν γνωρίσω την Κάντυ...�>
"Τέλος πάντων, αναρωτιέμαι τι το ενδιαφέρον έχει το θέατρο¨"
"Είναι στ΄αλήθεια ενδιαφέρον. Μπορείς να γίνεις οτιδήποτε στη στιγμή.Τη μια μπορεί να είμαι ένας πρίγκηπας και την άλλη ένας ζητιάνος.Και ίσως ένας δαίμονας που του αρέσουν οι γυναίκες. Γκρρρρ!"
"Αχ! Σταμάτα, Τέρρυ."
Η Κάντυ κυνηγημένη από τον Τέρρυ έτρεξε έξω γελώντας.
"Περίμενε! Θέλω να φάω αυτές τις φακίδες!"
"Τέρρυ, σταμάτα!"
.................
Συμφωνώ απόλυτα!!!!metsgr είπε:Είναι σα να διαβάζει κανείς κάποιο τεύχος του μάνγκα που του έλειπε ή να βλέπει ένα επεισόδιο που δεν το είχε δει ποτέ ως τώρα... :cheers:
Εκπληκτικό! Τόσο γλυκές σκηνές και τόσο ωραίοι διάλογοι! Είναι κρίμα που μας τους στέρησαν...
Νομιζω οτι αυτες οι σκεψεις τους τα συνοψιζουν ολα: η Καντυ τον αγαπαει και αυτος κανει τις επιλογες του ωστε να ειναι μαζι της :heartcloud: Αυτο ειναι ερωτας: να σκεφτεσαι με το "εμεις" :hurrah: Αντε παρασυρθηκα παλι :cheers:Juanita είπε:<Τον αγαπώ...> σκέφτηκε η Κάντυ, σα να ξεχείλισε ξαφνικά από το πάθος.<Και… αναρωτιέμαι… αν και ο Τέρρυ… όπως εγώ...>
[...]
η Ελαίηνορ Μπαίηκερ τον ρώτησε, "Θα ήθελες να έρθεις στην Αμερική?"Του είπε, "Θέλεις να έρθεις στην Αμερική να σπουδάσεις θέατρο;;;?"
<Αν με είχε ρωτήσει στο παρελθόν, θα είχα πάει σίγουρα...Αν είχα ερωτηθεί πριν γνωρίσω την Κάντυ...>
:heartcloud: :cheers:Juanita είπε:Η Άννυ έλαμπε ολόκληρη καθώς τα έλεγε αυτά και μπορούσε με βεβαιότητα να πει κανείς πως τον αγαπούσε πραγματικά. <...να αγαπάς κάποιον από τα βάθη της καρδιάς σου...>Η Κάντυ προσπάθησε να φυλακίσει τις λέξεις στο μυαλό της.
Και τότε, η πλάτη, τα μαλλιά που κυμάτιζαν στον αέρα και η δυνατή του ματιά τριβέλισαν το μυαλό της...
Τέρρυ...
Προσπάθησε βιαστικά να βγάλει τις εικόνες από το μυαλό της.
:wub:Juanita είπε:Ο Τέρρυ κοίταζε επίμονα την Κάντυ που χάζευε χαρούμενη τις φλόγες... Δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της. Έβγαλε τη γλώσσα απότομα κοροιδεύοντας τον εαυτό της. Οι φλόγες χόρευαν στο πρόσωπό του. Κοίταζαν ο ένας τον άλλον σιωπηλά.Τα μάτια του έλαμπαν και η Κάντυ δεν απόφευγε τη ματιά του.
Juanita είπε:"Κοίτα! Να εκεί κάτι που σου μοιάζει."Ο Τέρρυ έδειξε τη μαϊμού γελώντας.
"Με προσβάλλεις! Πού μου μοιάζει;;;;"
Η Κάντυ μόρφασε σουφρώνοντας τα χείλη.
"Συγνώμη! Είσαι πολύ πιο γοητευτική."
Ο Τέρρυ δεν απολογήθηκε στην Κάντυ αλλά στη μαϊμού.
:animlaugh: :animlaugh: :animlaugh:Juanita είπε:"Είναι εκπληκτικό που ακόμα και σε μία μαϊμού αρέσει να ακούει μουσική." Η Κάντυ τον αγριοκοίταξε."Μη φοράς το άγριο πρόσωπό σου… ακόμα και όταν έπαιζα εσένα σκεφτόμουν."
"Πάντως, Τέρρυ παίζεις πιάνο πολύ καλά"
"Μόνο το «Νανούρισμα» του Μότσαρτ."
"Νανούρισμα? Γι αυτό κόντεψα να κοιμηθώ πριν από λίγο."
"Αν κοιμάσαι στα δέντρα θα γίνεις πράγματι μια μαϊμού τελικά."
:cheers: :cheers: :cheers:Juanita είπε:Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί από άλλες πηγές, υπάρχουν πολλές εκπλήξεις (όμορφες ) στο τέλος.
δηλαδή, χάσαμε το καλύτερο;;;;; Άλμπερτ και Κάντυ σε τρυφερα τετ-α-τετ και εξομολογήσεις;;;;Juanita είπε:Και μακάρι να είχε μεταφραστεί και το κομμάτι εκείνο όπου η Κάντυ επιστρέφει από τη Νέα Υόρκη μέχρι τη στιγμή που ανακαλύπτει ποιός είναι ο Πρίγκηπάς της.
metsgr είπε: