Το καινούριο μου Mega CD 2

asemnos

RetroActive
Joined
11 Ιαν 2010
Μηνύματα
394
Αντιδράσεις
3
Είμαι ευτυχισμένος. Κι αυτό επειδή βρήκα ενα ολοκαίνουριο Mega CD και το έκανα δικό μου. Απίστευτο μηχάνημα, πολύ προσεγμένο, με παιχνίδια - διαμάντια! Πως να μην είμαι λοιπόν ευτυχισμένος?!

Δυστυχώς το μαγαζί είχε μόνο ένα, αλλιώς θα έπαιρνα δύο, το ένα για gaming και το άλλο θα έμενε σφραγισμένο. Αλλά μην ζητάω πολλά..

Συμμεριστείτε κι εσείς λίγη απ' τη δική μου χαρά και το θαυμασμό μου γι' αυτήν την υπέροχη κονσόλα! Sega είναι άλλωστε...

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


To αδερφάκι του, Mega Drive 1, δουλεύοντας σα σκυλί όλα αυτά τα χρόνια, περίμενε μια ολόκληρη εικοσαετία για να γίνουν ένα. Η αναμονή άξιζε... Αφού βιδώθηκε η μεταλλική πλακέτα και η προέκταση του Mega CD, δημιουργήθηκε το εξής χάρμα οφθαλμών:

picture.php


picture.php


picture.php


Το τραπεζάκι που φαίνεται έχει κατα καιρούς φιλοξενήσει απο μία έως τρεις κονσόλες ταυτόχρονα. Για χάρη όμως του καινούριου μου μωρού, παραμερίστηκαν (προσωρινά έστω) όλες!

Η πρώτη φουρνιά παιχνιδιών που δοκιμάστηκε είναι η παρακάτω. Ξέρω, έχω ακόμα πολλαααά να δω (Snatcher, και, και, και...)

picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


picture.php


Το Road Avenger που υπήρχε στο κουτί, θα παραμείνει σφραγισμένο να διακοσμεί παρέα με τα άλλα, την gaming βιβλιοθήκη μου.

picture.php


picture.php


picture.php


H κούτα της κονσόλας δε θα πάει στο αποθηκάκι μαζί με τις άλλες, αλλά θα κοσμήσει μια μεριά του τοίχου, πίσω απο κάποιες κονσόλες, οι οποίες προς το παρόν έχουν "μείνει στο ράφι".

picture.php


picture.php


Ευχαριστώ τον mimidon για την πληροφορία που μοιράστηκε μαζί μου!

Ευχαριστώ τον πατέρα μου, που η πρώτη κονσόλα που μου αγόρασε ήταν το Sega Mega Drive!

Και τέλος, σε ευχαριστώ Sega, για τις μηχανηματάρες που έχεις βγάλει και τη χαρά που μου έχεις δώσει!

Υ.Γ.: για να μην παρεξηγηθώ, έχω απολαύσει όλες τις κονσόλες μου ανεξαιρέτως εταιρίας, και παιχνίδια όπως Gran Turismo, Tekken, Super Mario, Mario 64, Zelda, Metal Slug και πάρα πολλά ακόμα, τα έχω λιώσει και τα έχω απολαύσει στο έπακρο. Απλά, την καρδιά μου την έχει κλέψει απο μικρό παιδί η Sega!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπράβο! Ο ενθουσιασμός σου δεν κρύβεται από ότι βλέπω!

Καλόπαιχτο!!!!!!!!
 
Ευχαριστώ!! :)

Δεν κρύβεται όχι.. Ανυπομονώ να σχολάσω για να πάω να πιάσω δουλειά!! :D
 
Πολύ τυχερός ήσουν που το βρήκες καινούριο! Μπράβο!
 
Παίξτο άρρωστος. ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να κούναγα ρούπι από το σπίτι στη θέση σου.

Άσε που έχει και καύσωνα.

Έφυγες λέμε...... Χτες........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
 
Βρε αν δεν ήταν στη μέση οι μειωμένες αποδοχές σε περίπτωση που λείπω (θα λείψω και τη μεθεπόμενη βδομάδα κάποιες μέρες, οπότε μιλάμε για αρκετά μεροκάματα), σιγά μην καθόμουν εδω πέρα!!!
 
Σωστό σε βρίσκω!!!!!

(Τι θα πάρεις πάλι την επόμενη εβδομάδα και θα λείψεις; )
 
axaxaxaxaxa δε με βλέπω να παίρνω τίποτα (εκτός απο μερικά παιχνιδια απο το φίλο μου τον Ιμπέη).. Θα είμαι Πύργο λόγω εξεταστικής.. Τώρα που το σκέφτομαι, έχει κανα-δυο μαγαζάκια ξεχασμένα εκεί με videogames '90s και το ενα το είχα τιμήσει.. Xμμ..
 
Καταρχας καλοριζικο και σε καλη μερια!

Εχω βρει αρκετες φορες καινουργιο μηχανημα, αλλα δυστηχως σε τριψηφιο, και με το τρια ως πρωτη μοναδα στην αξια του..
 
Ευχαριστώ! :)

Το κουτί είχε πάνω μια τιμή (350 euro) με αυτοκόλλητο, λογικά απο όταν πρωτοβγήκε το ευρώ. Μόλις την είδα με έπιασε η καρδιά μου, αλλά το πλήρωσα τελικά πολύ λιγότερο.
 
καλορίζικο και καλόπαιχτο!

θα μπορούσες να πεις αν δεν σε πειράζει στο περίπου το ποσό?
 
Φυσικά, 105 euro το πλήρωσα, μου έκανε έκπτωση 70% της αρχικής τιμής.
 
Έπεσες σε ψαγμένο. Παιχνιδάδικο ήταν; Συνήθως αυτοί δεν έχουν ιδέα.
 
Ναι παιχνιδάδικο ήταν. Εννοείται πως η υπάλληλος δεν είχε ιδέα, μίλησε με τον διευθυντή ο οποίος λογικά ήταν υποψιασμένος για την τιμή. Για καινούριο μηχάνημα, και τα 100 ευρώ λίγα είναι, προσωπικά θα έδινα και περισσότερα. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς οτι στοίχισε όσο 2 καινούρια παιχνίδια για το PS3...
 
Με γειά άσεμνος. Καλόπαιχτο!!!
 
Καταπληκτικό εύρημα ! Κόλλησε του πάνω και το "μανιτάρι" 32Χ και είσαι άρχοντας !

Τα 105 για την κατάσταση του είναι λίγα !

ΜΕ ΓΕΙΑ και ΚΑΛΟΠΑΙΧΤΟ !!!
 
geoanas είπε:
Καταπληκτικό εύρημα ! Κόλλησε του πάνω και το "μανιτάρι" 32Χ και είσαι άρχοντας !Τα 105 για την κατάσταση του είναι λίγα !

ΜΕ ΓΕΙΑ και ΚΑΛΟΠΑΙΧΤΟ !!!
Ευχαριστώ!!! Έρχεται και το 32άρι όπου να 'ναι.. ;)
 
Ωραιος ... και γο πηρα χθες ενα κουτατο japanese Mega CD1 (οχι καινουργιο ομως αλλα σε πολυ καλη κατασταση) το οποιο πληρωσα παραπανω απο το δικο σου. Οποτε μπορω να καταλαβω πως αισθανεσαι ;)

Κολοριζικο και καλοπαιχτο ... α και προσεχε να το εχεις κουκλι. Οχι σημαδια και γρατζουνιες δηλαδη στο εξωτερικο του!! (Στο λεω γιατι ειδα ακουμπισμενο το χειριστηριο πανω στην κονσολα :D )
 
Πίσω
Μπλουζα