Το καινούριο μου Mega CD 2

Τα αμερικανικα ειναι οντως φτηνοτερα, αλλα και καλυτερα.. Παιζουνε σε 60HZ χωρις το ενοχλητικο stretch.
 
mike είπε:
"Αναγκαστηκες" να παρεις segaCD ?Το segaCD ειναι πολυ πιο συλλεκτικο απο το megaCD, σαφως το προτιμουν ολοι,

εχει και φθηνοτερα παιχνιδια οπως ειπες. Καλα εκανες.

Ναι αναγκαστηκα(!) λογο του οτι ειχα την αισθηση οτι θα εβρισκα παιχνιδια και αν οχι θα αγοραζα την κασσετα-ανταπτορα που παιζει τις 3 ζωνες..αλλα τζιφος, παιχνιδια λιγοι τιτλοι και πανακριβοι και ο ανταπτορας αν το βρεις στη καλυτερη περιπτωση 100+ ντολλαρς...υπαρχει ομως χακαρισμα που μπορεις να κανεις πανω στη πλακετα τις κονσολας και να παιζει ολες τις ζωνες..οποιος ειναι ηλεκτρολογος αλα Τσακωνας μπορει να το βρει στο νετ και να το κανει..
 
Στην αμερικη κυκλοφορησανε τα ιδια και περισσοτερα παιχνιδια, αρα δεν εχεις προβλημα.. Για να παιξεις αυθεντικα παιχνιδια απο αλλες περιοχες, μπορεις να βαλεις τσιπακι, ειτε (νομιζω) να του βαλεις καποιους διακοπτες.. δεν αξιζει να παρεις την κασετα της datel γιατι δεν ειναι 100% συμβατη..ειναι και πανακριβη, οποτε μακρυα.

Απο εκει και περα τωρα.. Αν θες να παιξεις πχ καποια λιγα (αλλα πολυ καλα!) Ιαπωνικα παιχνιδια, σε μορφη backup, μπορεις να τους αλλαξεις την περιοχη με το καταληλο προγραμμα. Και ετσι παντως με σκετη την κονσολα εισαι αρχοντας.
 
Ενταξει εαν ειναι για 1-2 παιχνιδια, ας τα παιξει αντεγραμμενα.

Αν δεν υπαρχει αλλος τροπος να τα παιξεις...
 
Α για μενα ηταν το τελειο συμπληρωμα για το MD2/MegaCD2/32x μου.

Συν οτι παιζει και τα παιχνιδια του SMS και υποστηριζει SD, CF κλπ με το NEO2 Pro 1024M addon, ειναι απλα τελειο.
 
Πρώτη φορά βλέπω unboxing του Mega CD. Αλλιώς είναι το brand new πάντως βρε παιδί μου. Μπράβο φίλε να το χαίρεσαι πραγματικά. Βλέπω η εταιρία προέβλεψε και εξτρά πλαστικό για την περίπτωση που κάποιος έχει το πρώτο MD. Ε, αυτό δεν το περίμενα, αν και έχεις και το 2ο μοντέλο οπότε είσαι μια χαρά. Προσωπικά προτιμώ βέβαια το πρώτο μοντέλο του Mega CD αλλά και αυτό καλό είναι.
 
Πίσω
Μπλουζα