Το κουίζ της Καντυ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Λορένα
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Λορένα είπε:
ναι.. εχεις δικιο Ντολυ.
Πιθανον να μην ειναι και η ιδια κοπελα, και απλά να πρσθεσαν στο anime καποια υπηρετρια που θα την ενθαρρυνε.

Ειναι ομως τυχαιο που την εβαλαν μετα (στο anime μιλω) να εργαστει στους Άντλευ?
Καλή μου Λορένα δεν είναι και η πρώτη προσθήκη που γίνεται στο ανιμε από την ΤΟΕΙ...

Τόσα γεγονότα και άλλα τόσα πρόσωπα δεν αναφέρονται καν στο μάγκνα, και η περίπτωση της Ντόροθυ γιατί να διαφέρει. Έχω πάψει να ψάχνω λογική στο ανιμέ.... Εδώ ολόκληρος Κλύν που είναι από τους κύριους πρωταγωνίστές του και δεν υφίσταται....

Όπως κατάλαβες είμαι φαν του μάγκνα...

Η Ντόροθυ δεν είναι παρά μιά υπηρέτρια που αναφέρεται σε μία και μόνη σκηνή στο μάνγκα.

Τώρα, τί μπορεί να ώθησε την ΤΟΕΙ να φτιάξει έναν ολόκληρο χαρακτήρα... μάλλον η ανάγκη να "μεγαλώσει" την ιστορία...

Ακόμη όμως και αυτές οι προσθήκες δεν άλλαξαν το ρουν της ιστορίας.

Εκεί που έγινε το μεγάλο μπάχαλο ήταν στο τέλος το οποίο δεν είχε καμιά απολύτως λογική.

Για να δουμε τι εχει περισσεψει... :)

12) παραδέχθηκε ποτέ η καντυ ότι ήθελε να την υιοθετήσουν (πριν το κάνουν οι Άντλευ) και πότε;

Το παραδέχτηκε όταν πήρε το τελευταίο γράμμα της άννυ και λίγο πριν συναντήσει τον πρίγκηπα...
:flower:

Ε, κι όταν ήρθαν τα νέα ότι θα πήγαινε στο Λέηκγουντ, χρόοονια αργότερα, ήταν μες στην καλή χαρά... Κόυνια που την κούναγε...

17) με αφορμή ποιο γεγονός η Θεία Ελρόυ αντιπάθησε την καντυ;

Όταν στον πρρώτο χορό στο Λέηκγουντ, η Κάντυ είχε κρυφτεί με τον Άρτσι κάτω απο το τραπέζι και γέλασε την ώρα που η Μεγάλη Θεία έβγαζε λόγο.
:o Μα τέτοιο θράσος η μικρή υπηρέτρια των Ράγκαν!!!! (εκτός αν εννοείς πότε εκδηλώθηκε κανονικά και όχι μόνο δια του βλέματος)

22) με ποια αφορμή έστειλε η Καντυ σημειωμα στον Άλμπερτ για βοήθεια;

Όταν της είπαν ότι θα φύγει απο τους Ράγκαν γιατί ήταν κακή επιρροή στα καθωσπρέπει Ραγκανόπαιδα... (Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε??)

28 )Υπάρχει σκηνή στο manga που η καντυ έχει λυτά τα μαλλιά της (διαστημα μεταξύ υιοθεσίας και αναχώρησης για το Λονδίνο)

Μήπως όταν ετοιμάζεται για το χορό όπου θα παρουσιαστεί στους Ράγκαν επίσημα ως κόρη των Άρντλεϋ... Τότε που την είδε ο άντονυ κι έκανε όνειρα το χρυσό μου?? Τότε που φορούσε μεταξωτές κορδέλες και είχε σκυλιάσει η Ελίζα??

32) Που ήταν ο Τζιμι, όταν ο Καντυ ξεκινούσε για το Λονδίνο;

Στην προκυμαία και την χαιρετούσε μήπως?? (Καλά πώς βρέθηκε η θάλασσα κοντά στο σπίτι της Πόνυ?? χμ...)

mets μπραβο βρήκες τα περισσότερα..

Να συμπληρώσω και τα τελευταία και να κλεινει το παρόν κουίζ

12) η Καντυ παραδεχθηκε πως ήθελαν να την υιοθετήσουν και στο σπίτι των Ραγκαν, απελπισμένη απο την συμπεριφορά τους

28 ) Υπαρχει και η σκηνη που ξυπνά μετά τον θάνατο του Άντονυ και ειναι με λυτά μαλλιά

Αυτά...

Παμε για το επομενο Κουίζ

Θα τολμήσεις κανεις? εγω ήδη κάτι ετοιμάζω (πιο δύσκολο αυτή την φορά..)

mets μπραβο βρήκες τα περισσότερα..

Να συμπληρώσω και τα τελευταία και να κλεινει το παρόν κουίζ

12) η Καντυ παραδεχθηκε πως ήθελαν να την υιοθετήσουν και στο σπίτι των Ραγκαν, απελπισμένη απο την συμπεριφορά τους

17) Η θεια αντιπαθησε την καντυ, μετα τις στοχευμενες κατηγοριες της Ελιζας και του Νηλ (παρουσια του Αντονυ). ΑΜεσως μετά έκανε την εμφανισή της η καντυ βρεγμενη απο τον "κυκνο" την βαρκουλα-εφευρεση του Στηαρ που έμπαζε νερα. Η χαλια εμφανιση της, το οτι εκανε παρεα με τα ανιψια της θειας και οι κατηγοριες των Ελιζα-Νηλ πυροδότησαν την έκρηξη θυμού της θείας.

28 ) Υπαρχει και η σκηνη που ξυπνά μετά τον θάνατο του Άντονυ και ειναι με λυτά μαλλιά

31) ο Άρτσι της έστειλε ένα γράμμα

Αυτά...

Παμε για το επομενο Κουίζ

Θα τολμήσεις κανεις? εγω ήδη κάτι ετοιμάζω (πιο δύσκολο αυτή την φορά..)

Λορένα είπε:

Επίσης, το πρωί που την ξυπνάνε για να τη στείλουν στο Μεξικό και μέχρι την ώρα που επιβιβάστηκε στην άμαξα φαίνεται να έχει τα μαλλιά της λυτά κάτω από το καπέλλο. Μιά δυό σελίδες παρακάτω, δε φορά καπέλο αλλά έχει μαζεμένα τα μαλλιά της με κορδέλες.

Πίσω
Μπλουζα