Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Κι ομως εχει παραπανω πληροφοριες. Ο Αλμπερτ λεει πολλα για τη ζωη του και την οικογενεια του που δεν τα ξερουμε απο το μανγκα. Για τους γονεις του, την αδελφη του, τον Τζωρτζ, τη συναντηση με την Καντυ στο λόφο της Πονυ οντας πριγκηπας απο τη δικη του πλευρα και αλλα.metsgr είπε:Συμπέρασμα είναι ότι η νουβέλα μάλλον δεν έχει κάποια πληροφορία παραπάνω από το μάνγκα. Πχ. στο τελευταίο του γράμμα (αν θυμάμαι καλά) ο Άλμπερτ εξηγεί, γιατί και πώς αποφασίστηκε από τη Θεία Ελρόυ να κρατήσουν μυστική την ταυτότητά του και έτσι βρέθηκε να κρύβεται με βαμμένα μαλλιά και μούσι στα βουνά και στα λαγκάδια.
Το είδα βρε!Arwyn-t είπε:Τα ιδια ειπα κι εγω πιο πανω
http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=188601&postcount=14
με διευκρινησεις.![]()
Εγώ διαλέγω ποπ κορν!
Ααααχ, ασωτη κορη.... Καποτε ησουνα στις επαλξεις, τωρα διαλεγεις τα αλμυρα ασπρα μαραφετακια που κανουνε κρουτς κρους... Αααααχχχχχχχ ατιμη κοινωνια!metsgr είπε:Εγώ διαλέγω ποπ κορν!![]()
Arwyn-t είπε:Λοιπον παιδακια,
συμφωνα με νεες πηγες, επιβεβαιωνονται τα αρχικα μου λογια σχετικα με τη νεα νουβελα. Θα περιεχει οντως στοιχεια που αφαιρεθηκαν στην παλια εκδοση (κυριως λογω οικονομιας σελιδων) καθως και στοιχεια ξαναγραμμενα ωστε να βγαζουν ενα πιο λεπτομερες και ακριβες νοημα. Οι πηγες αναφερουν οτι ακομα και το μανγκα εχει στοιχεια που δεν ηταν ακριβως αυτο που ειχε στο μυαλο της η Μιζουκι (η Ιγκαρασι καθως και ο εκδοτικος οικος εδωσαν καποια σημεια διαφορετικα απ΄οτι σκοπευε η Μιζουκι) και η νουβελα θα ερθει να ριξει φως και να περιγραψει καλυτερα ολα τα σημεια που η συγγραφεας επιθυμει.
Εις αναμονη λοιπον! Επιτελους να διαβασουμε αυτο που η Μιζουκι σκοπευε να δωσει απο την αρχη!
:flower: