katerinak
Expert
- Αντιδράσεις
- 3.209
Γυρω στις αρχες με μεσα του '90 θυμαμαι που οι γονεις μου αγορασαν στην αδερφη μου "το μαγικο λυχναρι".Ειχε το σχημα του γνωστου "λυχναριου του Αλαντιν",τοσο στο εξωτερικο οσο και στο εσωτερικο του ειχε γαλαζιο χρωμα.Εξωτερικα το λυχναρι ειχε καποια σχεδια καθως κι εκεινη την πολυχρωμη χρυσοσκονη που "κολλαει" στα χερια.Το "καπακι" του λυχναριου ηταν στην ουσια το γαλαζιο καπελακι με την πολυχρωμη χρυσοσκονη που φορουσε η πριγκιπισσα(επειδη ηταν ξανθια μου θυμιζε τη Τζινη απ τη γνωστη ξενη σειρα "Η Τζινη και το τζινι",φορουσαν και τα ιδια ρουχα μονο που τα δικα της ηταν κι αυτα γαλαζια).Η "Τζινη" ηταν μικρουλα σε μεγεθος,ισως οσο ενα playmobil,αλλά ηταν πολυ λεπτη.
Εσωτερικα,απ οτι θυμαμαι,ειχε ενα μπαουλο και μεσα ηταν κρυμμενο ενα δαχτυλιδι που μπορουσε να το φορεσει και η αδερφη μου.Πρεπει να ειχε εναν καθρεφτη και μια χτενα για τη "Τζινη" και σε καποιο σημειο(μαλλον) ηταν ζωγραφισμενο το παλατι.Δυστυχως δε θυμαμαι περισσοτερα.Το πιθανοτερο ειναι να υπαρχει ακομα αυτο το παιχνιδι στο σπιτι.
Για εταιρια θα ελεγα τη Mattel αλλά δεν ειμαι 100% σιγουρη
Εσωτερικα,απ οτι θυμαμαι,ειχε ενα μπαουλο και μεσα ηταν κρυμμενο ενα δαχτυλιδι που μπορουσε να το φορεσει και η αδερφη μου.Πρεπει να ειχε εναν καθρεφτη και μια χτενα για τη "Τζινη" και σε καποιο σημειο(μαλλον) ηταν ζωγραφισμενο το παλατι.Δυστυχως δε θυμαμαι περισσοτερα.Το πιθανοτερο ειναι να υπαρχει ακομα αυτο το παιχνιδι στο σπιτι.
Για εταιρια θα ελεγα τη Mattel αλλά δεν ειμαι 100% σιγουρη
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: