Το νέο μου απόκτημα!!

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Joined
18 Απρ 2010
Μηνύματα
7.711
Αντιδράσεις
1.924

Είναι καιρός που θέλω να ανοίξω το θέμα αυτό και όλο δεν είχα χρόνο. Σήμερα ήρθε λοιπόν το...πλήρωμα του χρόνου. Είμαι εδώ και λίγο καιρό ευτυχής κάτοχος ενός Wii και το ευτυχής μόνο κλισέ δεν μπορεί να ακουστεί στη συγκεκριμένη περίπτωση καθώς την κονσόλα μου τη χάρισε ένα πολύ αγαπητό μέλος της κοινότητας ο Μάριος aka 1@telonio[/USER] τον οποίο και θέλω να υπερευχαριστήσω για την αυθόρμητή του κίνηση. Έπειτα από σχετική συζήτηση που είχε προηγηθεί σε ένα θέμα, ο Μάριος προθυμοποιήθηκε να μου χαρίσει λοιπόν μία του κονσόλα. Φυσικά δέχτηκα και περίμενα εναγωνίως την παραλαβή της. Σε πρώτη φάση αγόρασα ένα χειριστήριο για Game Cube καθώς και Wii mote, remote sensor και φυσικά μερικά παιχνίδια. Ομολογώ πως δεν είχα πιάσει ποτέ Wii στα χέρια μου και κακώς τελικά το "σνόμπαρα" διότι αρχίζει και μου αρέσει σαν ιδέα. Και βρήκα και πολύ βολικό να το ανοίγω από μακρυά. Έτσι πλέον άλλη μια κονσόλα προστέθηκε στη συλλογή μου. Σ'ευχαριστώ πολύ Μάριε. Καλή χρονιά σε όλους!!



 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μαριος σπαθι.

Να την ευχαριστηθεις την κονσολα Γιαννη!
 
Μπραβο στον Μαριο και καλοριζικη Τζονυ ,παιχνιδια απο τα ακρως χαριτωμενα βλεπω μεχρι σπλατεριες.
 
Καλοπαιχτο Τζωννυ!

Telonio μπραβο για την κινηση.
 
Πολυ ευγενικη κινηση απο τον telonio!

Να χαιρεσαι το νεο αποκτημα Γιαννη!

:flower:
 
Αλλος δεν δεινει στον αγγελο του νερο και αλλος μοιραζει κονσολες.Μπραβο στον Μαριο γιαυτη του την αξιεπαινη κινηση,χιλια μπραβο.

Οσο για την κονσολα το Wii εχει παιχνιδαρες οποτε αξιζει με χιλια το να την εχει καποιος στην κατοχη του.
 
  • Like
Reactions: Ace
Καλοριζικη και καλοπαιχτη Γιαννη!!!! :thumbup:

Respect στο απειρο για τον Μαριο για την κινηση που εκανε!!!! :bow:
 
Καλορίζικη η κονσόλα Johnnie και άπειρα RESPECT στον Μάριο για τη χειρονομία!!! :thumbup:

metalcandyman είπε:
Αλλος δεν δεινει στον αγγελο του νερο και αλλος μοιραζει κονσολες.Μπραβο στον Μαριο γιαυτη του την αξιεπαινη κινηση,χιλια μπραβο.
What the man said!
 
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. 1@Aardvark[/USER] μιας και είσαι γνώστης των Resident Evil μήπως ξέρεις τι παίζει με τα RE Archives για το Wii? Είναι remake άλλων εκδόσεων ή εντελώς νέα παιχνίδια;

 
Eιναι ακριβως τα ιδια παιχνιδια που εχεις παραπανω μονο για το WII,δεν εχουν καμμια διαφορα απο τις GC εκδοσεις.
 
Ok κατάλαβα, δεν χρειάζονται λοιπόν εκ νέου έξοδα για παιχνίδια που έχω ήδη. Thank you.
 
Πριν λίγο καιρό αγόρασα σε καλή τιμή Resident Evil 4, Super Mario Galaxy 1,2. Πήγα να τα παίξω και έμεινα με το Wiimote στο χέρι καθώς χρειάζεται και Nunchuck (είπαμε ντε άσχετος με Wii :p  ). Tελικά παρήγγειλα το πιο φθηνό Κινέζικο που βρήκα στο ebay. Το παρέλαβα εχθές και ξεκίνησα το Resident Evil 4 (το έχω προχωήσει ήδη στο PS2 ). Αν και δεν το περίμενα ότι θα με βόλευε να κρατάω 2 χειριστήρια για να παίζω, προς μεγάλη μου έκπληξη, το gameplay μου άρεσε πιο πολύ και από το PS2. Είδα ότι κυκλοφορεί ναι ένα πιστόλι που βάζεις τα χειριστήρια. Ψάχνω να το δοκιμάσω να δω τι λέει. Ανυπομονώ και για τα Super Mario Galaxy τώρα.
 
Χαιρομαι που το φτηνο κινεζικο λειτουργει μια χαρα,ψαχνομαι για combo Wii remote με nunchuck για το Wii U να παιξω και εγω το rezi 4 εκει και ειδα οτι εχουν πακετο και τα 2 απο Κινα.

Θα τα χτυπησω.
 
Χαιρομαι που το φτηνο κινεζικο λειτουργει μια χαρα,ψαχνομαι για combo Wii remote με nunchuck για το Wii U να παιξω και εγω το rezi 4 εκει και ειδα οτι εχουν πακετο και τα 2 απο Κινα.

Θα τα χτυπησω.
Ναι, κι εγώ χάρηκα γιατί το πήρα έναντι πινακίου φακής και ήρθε και γρήγορα. Και το Wiimote μου ετσι το αγόρασα. Μετά λέμε για τα Κινέζικα χαχαχα. 
 
Πίσω
Μπλουζα