Ναι!!! Θελω κ'εγω Kambia μου (το δικο σου δωρακι ειναι ετοιμο ) Αν και λιγο μικροτερο θα ηταν ισως καλυτερα. Αν σκεφτεις οτι ολοκληρο χωραει στο μικρο χερακι της Καντυ, φανταζομαι οτι δεν θα ηταν κατι μεγαλο. Τι ειναι ευκολοτερο: να το κανεις μεγαλο ή μικρο???Kambia είπε:Ξεκινησα να κανω το σχεδιο για το οικοσημο. Αν οι διαστασεις του ειναι 10 cm (μεγιστο ανοιγμα φτερων) χ 6,5 cm (χωρις τον επανω κρικο και την καμπανουλα κατω) ειναι καλα? Το θελετε πιο μεγαλο ή πιο μικρο?
Α, ρε Wally...οντως ειναι πολυ αστειοWally είπε:Εφτασεεεεεεεεhttp://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=334e1b1e19b2b05da5c45b9a99a96ff9
(θα με κραξει η Domniki...)
Σαλαμουρα λεμε εμεις το αλμυρο νερο που διατηρει το τυρι (φετα).akaliakoukou είπε:Σαλαμούρα τι είναι????
Να το κανεις χρυσο Nομιζω οτι ετσι κ'αλλιως χρυσο ειναι.Kambia είπε:akaliakoukou προτιμω το οικοσημο του anime. Ισως καποια στιγμη να κανω και αυτο απο το manga Η φωτογραφια του "αληθινου" που εχετε ποσταρει ειναι πολυ καλη για να κανω τη δουλεια μου.Εχω ενα προβληματακι. Που θα βρω καμπανουλες? Αν ηταν χριστουγεννα δεν θα ειχα προβλημα αλλα τωρα... Καμια ιδεα?
Α, και κατι ακομα. Στην φωτογραφια τα χρωματα ειναι κοκκινο, πρασινο, λευκο, μπλε και κιτρινο (ετσι τα βλεπω). Εγω λεω το κιτρινο να το κανω χρυσο. Τι λετε? Νομιζω θα ειναι πιο ομορφο.
νομιζω οτι το ξεφτυλισαμε λιγακι????Λορένα είπε:βρε kambia μου! Αν πιανουν τα χεράκια σου, εγω θελω την στολη που φορουσε η Καντυ στο κολλεγιο. Στο γκρι χρωμα.
Μια βολτα στη Σκωτια θα σε βοηθησειakaliakoukou είπε:Κρίμα! Και θα ήθελα τη στολή του πρίγκηπα!!!
(και την γκάιντα μαζί, εννοείται!!!)