Το οικόσημο των Άρντλεϋ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας domniki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αγαπητή Kambia λυπήσου με και ενέταξε και εμένα στο μεγαλεπήβολο σχέδιο σου!!!! :eek:

Kambia είπε:
Ξεκινησα να κανω το σχεδιο για το οικοσημο. Αν οι διαστασεις του ειναι 10 cm (μεγιστο ανοιγμα φτερων) χ 6,5 cm (χωρις τον επανω κρικο και την καμπανουλα κατω) ειναι καλα? Το θελετε πιο μεγαλο ή πιο μικρο?
Ναι!!! Θελω κ'εγω Kambia μου :clap: (το δικο σου δωρακι ειναι ετοιμο ;) ) Αν και λιγο μικροτερο θα ηταν ισως καλυτερα. Αν σκεφτεις οτι ολοκληρο χωραει στο μικρο χερακι της Καντυ, φανταζομαι οτι δεν θα ηταν κατι μεγαλο. Τι ειναι ευκολοτερο: να το κανεις μεγαλο ή μικρο???

Wally είπε:
Α, ρε Wally...οντως ειναι πολυ αστειο :rofl:

akaliakoukou είπε:
Σαλαμούρα τι είναι????
Σαλαμουρα λεμε εμεις το αλμυρο νερο που διατηρει το τυρι (φετα).

Ολοι θα παρετε :)

Για τις διαστασεις θα δω τι θα κανω. Ισως να το κανω λιγο πιο μικρο 1-2 εκατοστα το πολυ. Σημερα θα παω για αγορα υλικων :)

Kambia,αυτό είναι από το περιοδικό. Δεν ξέρω αν βοηθάει.

Αν βρω θα σου στείλω κι άλλες.

manga_10.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
akaliakoukou προτιμω το οικοσημο του anime. Ισως καποια στιγμη να κανω και αυτο απο το manga ;) Η φωτογραφια του "αληθινου" που εχετε ποσταρει ειναι πολυ καλη για να κανω τη δουλεια μου.

Εχω ενα προβληματακι. Που θα βρω καμπανουλες? Αν ηταν χριστουγεννα δεν θα ειχα προβλημα αλλα τωρα... Καμια ιδεα?

Α, και κατι ακομα. Στην φωτογραφια τα χρωματα ειναι κοκκινο, πρασινο, λευκο, μπλε και κιτρινο (ετσι τα βλεπω). Εγω λεω το κιτρινο να το κανω χρυσο. Τι λετε? Νομιζω θα ειναι πιο ομορφο.

Kambia είπε:
akaliakoukou προτιμω το οικοσημο του anime. Ισως καποια στιγμη να κανω και αυτο απο το manga ;) Η φωτογραφια του "αληθινου" που εχετε ποσταρει ειναι πολυ καλη για να κανω τη δουλεια μου.Εχω ενα προβληματακι. Που θα βρω καμπανουλες? Αν ηταν χριστουγεννα δεν θα ειχα προβλημα αλλα τωρα... Καμια ιδεα?

Α, και κατι ακομα. Στην φωτογραφια τα χρωματα ειναι κοκκινο, πρασινο, λευκο, μπλε και κιτρινο (ετσι τα βλεπω). Εγω λεω το κιτρινο να το κανω χρυσο. Τι λετε? Νομιζω θα ειναι πιο ομορφο.
Να το κανεις χρυσο :clap: Nομιζω οτι ετσι κ'αλλιως χρυσο ειναι.

Οσο για καμπανουλες, αν ψαξεις στη στοα στη Βενιζελου? (ανεβαινοντας δεξια, δεν θυμαμαι πώς λενε την στοα :( ) ή στα Jumbo? Θα ψαξω κ'εγω οταν ανεβω πανω (εεεεεεερχομαι αυριο :clap: )

Εγώ παιδιά είμαι στη Χίο. Θα ψάξω εδώ, και αν βρω κάτι θα σας πω!

βρε kambia μου! Αν πιανουν τα χεράκια σου, εγω θελω την στολη που φορουσε η Καντυ στο κολλεγιο. Στο γκρι χρωμα.

:confused: Εεεε????

:D :D:D Λετε να κανω και οικο μοδας?

Λορενα μου δυστυχως με τα ραπτικα δεν τα παω καλα :D : :)

@ Domniki Καλη η ιδεα σου. Ισως αν κατεβω Θεσσαλονικη σημερα να παω μια βολτα απο κει.

Κρίμα! Και θα ήθελα τη στολή του πρίγκηπα!!!

(και την γκάιντα μαζί, εννοείται!!!)

Λορένα είπε:
βρε kambia μου! Αν πιανουν τα χεράκια σου, εγω θελω την στολη που φορουσε η Καντυ στο κολλεγιο. Στο γκρι χρωμα.
:rofl: νομιζω οτι το ξεφτυλισαμε λιγακι???? :D

akaliakoukou είπε:
Κρίμα! Και θα ήθελα τη στολή του πρίγκηπα!!!
(και την γκάιντα μαζί, εννοείται!!!)
Μια βολτα στη Σκωτια θα σε βοηθησει ;)

πωπω! τί διαβάζω! χεχε... πρώτη φορά γράφω στο candyforum χαχαχα... αλλά τί να κάνουμε... κοριτσάκι έρχεται... πρέπει να μαθαίνω! χαχαχα... κάμπια... σε λίγο θα σε βάλουν να φτιάξεις και το σπίτι που έμενε ο Τέρυ!!! χαχαχα... και μπετατζής θα γίνεις!πλάκα πλάκα... το οικοσημάκι θα το ήθελα και εγώ!

Καλα Stan, αν κανεις ετσι πριν γεννηθει η κορη, δεν μπορω να φανταστω τι θα κανεις οταν γεννηθει :D :D:D για να μην αναφερθω για την πρωτη φορα που θα σε πει "μπαμπα" :rofl:

Ναι...γέλα, γέλα... χιχιχι... τί να κάνουμε? Ετσι είναι οι χαζομπαμπάδες! Α... αν σκεφτούμε λίγο τα χρώματα της γυναίκας μου, και τα δικά μου... η κορούλα μας θα πρέπει (λογικά) να είναι καστανόξανθη, με γαλάζια ή πράσινα μάτια... μπορεί να έχει και φακιδούλες... λές να της κάνω και τα μαλλιά κοτσιδάκια με φιόγκους??? πάντος Κάντυ ΔΕΝ την λέω! χαχαχα :gdance:

Ήδη είναι μιά γλύκα έτσι όπως τη φαντάζεσαι, Σταν!

Θα έχει τη χάρη δεν θα έχει το όνομα;;;;

Ξανασκέψου το...

λες ε? χμμμ... μπορεί... θα το ξανασκεφτώ!

Παιδιά όταν μας ετοιμάσει με το καλό η αγαπητή Kambia , νομίζω ότι θα πρέπει να βγούμε όλοι μαζί μια φώτο με το βαρύτιμο οικόσημο!!! :award:

Είμαι και εγώ ένας Άρτλευ....ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩ!!!! :tease:

Μπορώ να ζητήσω και εγώ ενα? (αν και θα το προτιμούσα σε δαχτυλίδι...)

Πίσω
Μπλουζα