Το οικόσημο των Άρντλεϋ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας domniki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Saulot είπε:
Μπορώ να ζητήσω και εγώ ενα? (αν και θα το προτιμούσα σε δαχτυλίδι...)
Ok Saulot σε προσθετω στη λιστα :D

Καντε ενα κοπο ομως σας παρακαλω, οποιος μπορει, να δει αν μπορουμε να βρουμε καμπανακια. Σημερα εψαξα στην Θεσσαλονικη αλλα τιποτα :angry:

Το μονο που βρηκα ειναι κουδουνακια

Αμαααν... και το είπα εγώ... κουδούνια θα μας κρεμάσουν!

Ας ποσταρω και μια καθαροτερη εικονα με το οικοσημο.

acb210zl0.jpg
Προβολή συνημμένου 71817

Φαινεται να ειναι ενας αετος με ανοιχτα φτερα, που πρασινιζουν στο τελος και το γραμμα Α στο κεντρο

acb210zl0.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
αντί να πρασινίζουν... στο δικό μου γίνεται να κοκκινίζουν??? (Για σπάσιμο στην γυνάκα μου που είναι βαζελάκι!!!)

θα περασω απο Μοναστηράκι μπας και βρώ τιποτα.

Αουτς.... 130 € ??? Τρελλαθηκαμε μου φαινεται.

Παντως ειμαι σε καλο δρομο. Δυο κομματια ειναι σχεδον ετοιμα :) . Αυτο που εχει στο e-bay ειναι μεταλλικο. Αυτα που φτιαχνω ειναι απο πολυεστερικο γυαλι. Θα βαλω και φωτογραφιες.

Εμμ... ναι... θα μπορούμε να τα κάνουμε καρφίτσες, Kambia;

Πιστεύω πως σε σακάκι θα φαντάζει όπως πάνω στη στολή του αχχχχ :heartcloud: Άλμπερτ (μου) :D .

Θα ήθελα να κοιτάξω και εγώ στο Μοναστηράκι για καμπανούλες αλλά δε γνωρίζω επιθυμητό μέγεθος.(φαντάζομαι πως θα πρέπει να είναι σχετικά μικρές) Ίσως σε μαγαζιά με χαντρούλες ή ραφτικά να μπορούμε να βρούμε κάτι...

Οι διαστασεις του δεν ειναι μεγαλες. Περιπου 8 cm με 6 cm ειναι, οποτε και οι καμπανουλες πρεπει να ειναι μικρες. Πηγα σε ολα τα μαγαζια που ξερω στη Θεσσαλονικη με χαντρες και ρεφτικα αλλα τιποτα... Τωρα αν μου ξεφυγε κανενα δεν ξερω.

Αν θελεις τωρα να το κανεις καρφιτσα μπορεις.

Kambia είπε:
Οι διαστασεις του δεν ειναι μεγαλες. Περιπου 8 cm με 6 cm ειναι, οποτε και οι καμπανουλες πρεπει να ειναι μικρες. Πηγα σε ολα τα μαγαζια που ξερω στη Θεσσαλονικη με χαντρες και ρεφτικα αλλα τιποτα...
Θα κοιτάξω από Τρίτη σε μαγαζιά στην Αθήνα. Σίγουρα κάτι θα βρεθεί...

Θα σ΄ενημερώσω πάραυτα.

Αχ κοιτάξτε!

Ο σταυρός που χάρισε στην Κάντυ η κυρία Πόνυ!!!

Και το μεταγιόν του Πρίγκιπα!

Τι χρωμα θελετε το πισω μερος του οικοσημου?

Kambia είπε:
Τι χρωμα θελετε το πισω μερος του οικοσημου?

Τι επιλογές έχουμε;;;;

Θα ήθελα κάτι σε πρασινογάλαζο ή μωβ λιλά (Γίνεται;;;;;;;; )
#)

Καντε μια ψηφοφορια και αποφασιστε οι ενδιαφερομενοι. Για μενα οτι χρωμα και να μου πειτε το ιδιο μου κανει, αλλα ΕΝΑ χρωμα για ολα. Λαβετε υποψη και τα χρωματα που εχει το οικοσημο ωστε να ταιριαζει.

Δοκιμασα το κοκκινο. Δεν ειναι κακο το αποτελεσμα. Θα κανω και μια δοκιμη με χρυσο και μια με μπλε. Το λευκο το αποκλειω γιατι ηδη ειναι αρκετο.

Θα σας ανεβασω και φωτογραφιες να μου πειτε γνωμη.

Eγω ψηφιζω κοκκινο :clap:

Kαι χρυσο καλο θα ειναι.....

Good news: Βρήκα καμπανούλες σε διάφορα χρώματα και μεγέθη σε ένα μαγαζί με είδη συσκευασίας και θα μου τις φέρουν... :byebye:

Bad news:... τα Χριστούγεννα... :cry: :cry:

Μέχρι και σε εισαγωγείς κινέζικων φω κοσμημάτων ρώτησα...

Θα ψάξω και σε άλλα μπας και...

Α! έχω και κατά νου φίλο αργυροχρυσοχόο...

Όταν αποκαταστήσω τις μεταξύ μας σχέσεις θα τον ρωτήσω...

Δε βιαζόμαστε πολύ, ε;;;;
:D

Βρήκα κι εγώ καμπανάκια!!!

Και τα έχουμε σήμερα!!!!!

Τα πρώτα τα βρήκα σε βιβλιοπωλείο, αλλά μου φαίνονται μικρά. Σε πιο μεγάλο έχει μόνο ασημένια.

Τα κάτω τα βρήκα σε ένα μαγαζί με διάφορα είδη χειροτεχνίας, και πήρα δύο για δείγμα.

Ποιο μέγεθος θέλουμε?

Για το χρώμα, νομίζω ότι θα μου άρεσε κάτι σε ανοιχτό πράσινο!

Μπράβο!!!!! :thumb: :thumb: :thumb: :thumb:

Εγώ πάντως το θέλω σε ασημένιο σε όποιο μέγεθος νομίζει η Kambiα πως ταιριάζει.

Κατόπιν προτροπής της Akaliakoukou ίσως και να του ταίριαζε περισσότερο το χρυσό..

Και... με ξέρετε... Ζυγός γαρ...

Ας αποφασίσει η Kambia
:)

Πίσω
Μπλουζα