Το παιδί της ζούγκλας - Jungle Boy Kenya (1984)

παιδιά, μήπως το έχει βρει κανείς αυτό; το ψάχνω και ούτε στο e-mule ούτε πουθενά. μόνο στο amazon για αγορά
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αφού το βρήκες στο Amazon πάρτο!!!!!!!!

Καλωσήρθες και προσοχή σους κανόνες.......
 
δεν εννοούσα Public ρε παιδιά, μη με αποπαίρνετε!! μόνο με pm. Μάλλον θα το πάρω με amazon τελικά
 
παίδες είστε φοβεροί, διαβάζω άπειρα ποστς και ειλικρινά συγκινούμαι μιας και τα είχα ξεσκίσει κι εγώ τα παιδικά από όταν μπορούσα να παρακολουθώ. Προκειμένου να μην ανοίξω νέο τόπικ έχω μια απορία, για να δούμε ποιος ξέρει:

ένα παιδικό με έναν παππού που είχε ένα μαθητευόμενο και έλεγε την χαρακτηριστικά γελοία ατάκα : η τέχνη μου είναι ο βουδισμός κι ο βουδισμός είναι η τέχνη μου!
 
Λεγότανε αν δεν κάνω λάθος "Ο Γιος Του Κεραυνού" και το έχω ξαναναφέρει σε ένα άλλο θρεντ. Είναι ένα ανιμέ με κινέζικη φιλοσοφία σχετικά με ένα ανήλικο που φυγαδεύεται από ένα μάστερ των πολεμικών τεχνών μετά την δολόφονία της οικογένειάς του από μια ομάδα κακών. Sidekick του μια μαιμού που μιλάει και που βγάζει τα μάτια από τα φίδια με τα δάχτυλα. Ανάμεσα στην μέτρια ελληνική μεταγλώτιση ξεχωρίζεις την φωνή του Ντίνου Αυγουστίδη (νομίζω έκανε τον Παππού)
 
Πρόκειται για το Jungle Boy Kenya - 1984 της Toei Αnimation. Στην ελλάδα είχε βγει straight to video μέσα με τέλη 80 και ιδιωτικά κανάλια της επαρχίας το προβάλλανε αρχές με μέσα 90. Από ότι βλέπω είναι της MASTER HOME VIDEO μιας εταιρίας που είχε βγάλει πολύ πράμα από βιντεοκασσέτα. Το animation είναι απίστευτο και για τα today standards.

Το ψάχνω σαν τρελός γιατί το έχω δει αλλά δεν το κατέχω σε κάποια μορφή.

Το είχαμε επίσης ξαναναφέρει παλαιότερα στο forum θα βρω το σχετικό λινκ και θα το επισυνάψω.

(BTW είχαμε ξαναμιλήσει για αυτό!)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και έσπαγα το κεφάλι μου να το θυμηθώ!Το είχα δει και γω μικρός!

Χμμμμ!Ας το έχω στα υπόψιν!Κάπου θα το πετύχω κάποια στιγμή!(Καλά, μπορεί να μου πάρει και χρόνια...:biglaugh:)
 
Σε ευχαριστώ πολύ Dominion. Ξεκινώ και εγώ την αναζήτηση και αν το βρω θα σας ενημερώσω
 
Ορίστε και ενα Link με trailer για το φοβερό αυτό παιδικο

[video=youtube;6-sKEjBr3i4]

Πραγματικά ακόμη και Αραβες το ψάχνουν. Έψαξα όλες τις σελίδες στο google Και τπτ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
νομιζω πως το ξερω το παιδικο σου. Για να δουμε.

Διαδραματιζεται στην Αφρικη. 'Ενα λευκο παιδι που χαθηκε απο τους γονεις του, και το βρηκε-μεγαλωσε ενας μαυρος ηλικιωμενος αρχηγος των Μασαι (ή κατι τετοιο). Και ναι, ήταν ασπρομαλλης, και μαλλον με γενια (δεν θυμαμαι καλα). Φυλη δεν εμφανιζεται, μονοι τους ειναι, και ταξιδευουν. Μαλλον ψαχνουν τους γονεις του νεαρου. Υπαρχει ενα τεραστιων διαστασεων φιδι στην σειρα, αλλά ειναι καλο στοιχειο, και κατα τον μαυρο, το εχουν θεοποιησει.

Ο νεαρος, συναντα μια ξανθια κοπελα, στην μεση της Αφρικης, που του μιλα ασχημα. Την κοπελα, την θεωρουν θεα. Βασικα καποιος μαυρος, καποιας φυλης, την εκλεψε μωρο, την μεγαλωσε, και τους εκανε ολους να πιστευουν πως ειναι θεα, με σκοπο να κυβερνα ο ιδιος. Και δεν της φερεται καθολου καλα.

Τελος παντων, ο νεαρος βρισκει τον μπελα του ακολουθωντας την, γιατι τον πιανουν απο την φυλη της κοπελας, και τον θεωρουν βλασφημο, επειδη τολμησε να πλησιασει την θεα τους.

Την επομενη θα τον εκτελεσουν.

Την επομενη, τον βαζουν σε ενα λακο με λιονταρια (ή πανε να τον βάλουν), αλλά εμφανιζεται ο γερος-προστατης του. Βασικα ειχε εμφανιστει και το προηγουμενο βραδυ στα παιδια, οπου και τον ανακαλυψε ο άλλος μαυρος, και εκει τσακωθηκαν, γιατι τον κατηγορησε, πως εκλεψε το κοριτσι.

Τελος παντων, αντιμετωπιζει εκεινος τα λιονταρια. 6, με 6 λογχες που του δινουν.

Και εκει ειναι η σκηνη που θυμασαι. Γιατι μολις τα σκοτωνει, του επιτιθεται όλη η φυλη, πηδωντας απο παντου. Κεραμιδια κτλ.

Το σκανε ομως όλοι, και η κοπελα, αφου πρωτα πολεμησουν.

Έχει και συνεχεια...

Την θυμαμαι πολυ καλα την σειρα, και θυμαμαι και το καναλι που προβαλλονταν
 
Παιδιά, νομίζω ότι η ταινία την οποία ψάχνετε όλοι είναι αυτή εδώ:

jungleboy001wd0.jpg


jungleboy002rr1.jpg


jungleboy003nb3.jpg
 
EXEIS DIKIO AYTI EINAI I TAINIA!!!KAI TO PAIDI TO LENE AN THIMAME KALA GIOSI KAI TON MAVRO ZENGA!!!
 
Φίλε geo_arv,διόρθωσε το κείμενό σου και μη γράφεις με greeklsih,ούτε με κεφαλαία γράμματα,καθότι απαγορεύονται από τους κανονισμούς του παρόντος forum...
 
Ναι, φοβερή ταινία!! Πριν από μερικούς μήνες πληροφορήθηκα κι εγώ τον τίτλο από έναν φίλο που το βρήκε εντελώς τυχαία στο youtube! Θυμάμαι χαρακτηριστικά το τέλος (τραγικό απ'τη μία...) και ότι ο ήχος στην μεταγλώτισση "έχανε". Νομίζω εκρήξεις και τέτοια πρέπει να ακούγονταν με καθυστέρηση ενώ ηχητικά εφέ δεν υπήρχαν σε ότι καρέ έβλεπες. Δεν πρέπει να ήταν ελάττωμα της VHS που είχε το κανάλι αλλά της μεταγλώτισης. Είστε σπουδαίοι πάντως! Σε ΟΣΟΥΣ φίλους, γνωστούς και συνομήλικούς μου μάλιστα, δεν το θυμότανε κανείς!
 
να ξέρετε ότι κυκλοφορεί εδώ και καιρό στα γνωστά μέρη
 
όποιος θέλει το Jungle Boy Kenya μπορεί να το κατεβάσει από αυτό το σαϊτ

[link σε copyrighted υλικο]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα