DarkSynbios
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 211
Θα ξεκινησω με το ολοι γνωριζουμε την συμβαινει γενικα με την υποστηριξη της Sony σχετικα με το PS Vita που προωθειται πλεον ως remote play για το PS4. Αλλα το τελευταιο καιρο παρατηρω οτι δεν υπαρχει ουτε PS Vita κονσολα στα ραφια καταστηματων και μιλαμε ουτε για δειγμα, ακομα εχουνε βγει και τα stand που εκαναν promotion το PS Vita. Ενω υπαρχει ζητηση ακομα απο τον κοσμο απλα η Sony αδιαφορει για το ολο θεμα που μεχρι ενας φιλος μου που δουλευει στα Gamestop με ενημερωσε οτι και ιδια η Sony τους ειπε οτι οποιος θελει PS Vita να παει να ψαξει σε αγγελιες(?), στην αρχη δεν τον πιστεψα μεχρι που ηρθε και αλλος υπαλληλος και μου ειπε το ιδιο πραμα ενω μου ανεφερε επισης οτι Χριστουγεννα ειχανε θεμα και εψαχναν για στοκ.
Ειναι δυνατον να λεει τετοιο πραγμα η Sony; Καταλαβαινω οτι το PS4 κανει επιτυχια και πλεον ασχολουνται μονο με αυτο αλλα τουλαχιστον να διαθετει καποιες συσκευες στην αγορα εστω για το remote play. (Περαν αυτου και τα Wii U ειναι εξαφανισμενα απο τα ραφια)
Για μενα το PS Vita σαν φορητη κονσολα την βρισκω συμπαθητικη και εχω αρκετους τιτλους με τελευταια αγορα το Soldner X2 : Final Prototype και δεν με πειραζει να αγοραζω και ιαπωνικους τιτλους που εκει περα (Ιαπωνια) ειναι τελειως διαφορετικη η κατασταση
Ποια ειναι η γνωμη σας για την ολη κατασταση του;
Ειναι δυνατον να λεει τετοιο πραγμα η Sony; Καταλαβαινω οτι το PS4 κανει επιτυχια και πλεον ασχολουνται μονο με αυτο αλλα τουλαχιστον να διαθετει καποιες συσκευες στην αγορα εστω για το remote play. (Περαν αυτου και τα Wii U ειναι εξαφανισμενα απο τα ραφια)
Για μενα το PS Vita σαν φορητη κονσολα την βρισκω συμπαθητικη και εχω αρκετους τιτλους με τελευταια αγορα το Soldner X2 : Final Prototype και δεν με πειραζει να αγοραζω και ιαπωνικους τιτλους που εκει περα (Ιαπωνια) ειναι τελειως διαφορετικη η κατασταση
Ποια ειναι η γνωμη σας για την ολη κατασταση του;