Το ταξίδι (1976 ΥΕΝΕΔ)

Τι μου θυμίσατε τώρα... αν και ήμουν μικρός θυμάμαι τη χαρακτηριστική μουσική των τίτλων..
Το Ταξίδι ΥΕΝΕΔ 1976-1981 (τίτλοι)
 
Υπάρχει πιθανότητα να έχει σωθεί από το ΡΙΚ η σειρά
 
Υπάρχει πιθανότητα να έχει σωθεί από το ΡΙΚ η σειρά
Δυστυχώς, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ πριν καμιά 10αριά χρόνια, καμία από τις σειρές του ΕΙΡΤ και της ΥΕΝΕΔ που προβλήθηκαν στην Κύπρο δεν σώζονται στο αρχείο του σταθμού, καθώς θεωρούνταν "ξένο υλικό".
 
Πώς λέγεται η "πολλή" όμορφη κόρη της? Έκανε καριέρα?
 
Κοραλια Καραντη. Πολλη ομορφη δεν ειναι, αλλα ειναι πολυ ομορφη. :)
 
"Το παρΟν"; Παλι καλα που δεν εδωσε και το μελλον.
Γιατι ομως, καλη μου, θελεις να γινεις και ηθοποιος; Κανεναν δεν λυπασαι;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ε, ναι, αλλά ούτε το "παρών" μπορούσε να δώσει, αυτό το έδινε ο Μαρίνος. Και "το παρούσα" δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ σ' αυτή την έκφραση. Άρα τι να δώσει η δύστυχη?

Είναι η μόνη σπουδάστρια δραματικής σχολής που ήταν περασμένα 20 όταν φοίτησε κι όχι 15-16.
 
Πολύ καλή σειρά με σημαντικούς και εξαίρετους ηθοποιούς που αγαπήθηκε από το κοινό για αυτό η προβολή της κράτησε 5 χρόνια. Εγγύηση ο καλός σεναριογράφος Πάνος Κοντέλλης κυρίως, αλλά και ο Βασίλης Ανδρεόπουλος που έγραψαν αυτοτελείς ιστορίες που κέρδιζαν τους θεατές και κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρν τους. Είναι πιστεύω σημαντική και πρωτόγνωρη η επιτυχία του σήριαλ γυρισμένη ως επί των πλείστων σε καράβι.
Το μόνο φάουλ και παράταιρο ήταν οι ρόλοι πλοιάρχου-αντιπλοιάρχου από τους Γαλανό και Καλογήρου αντίστοιχα, γιατί έχοντας διαφορά ηλικίας 25 ετών το πιο ρεαλιστικό θα ήταν η αντιστροφή των τηλεοπτικών ρόλων. Anyway ήταν και οι δυο τους καταπληκτικοί στους ρόλους τους και η λεπτομέρεια φαντάζει ασήμαντη.
Εκπληκτικός επίσης ο Τσούκας στον ρόλο του Βούτακα, αλλά θα σταθώ στην μεστή παρουσία του Μάκη Ρευματά που αν και δευτεραγωνιστής κυρίως, όπου έπαιξε άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του σαν ηθοποιός, με θαυμάσιες ερμηνείες χωρίς εξάρσεις και του άξιζε ασφαλώς κάτι καλύτερο.
 
Πίσω
Μπλουζα