ambu_dare
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 61
Τί να πει κανείς για το τεχνολογικό αυτό επίτευγμα της microsoft. Λογικά θα κυνηγάει κάποιο παγκόσμιο ρεκόρ στο βιβλίο γκίν(ι)ες... Τέλος πάντων, χωρίς πολλά - πολλά να αναφέρω ότι:
Σήμερα θα ξεκινήσουν οι γνωστές διαδικασίες επικοινωνίας με την αρμόδια υπηρεσία για την παραλαβή του πτώματος και μεταφοράς του σε τόπο χλοερό, τόπο ψύξης και αναπαύσεως με πίστη για την ψυχική ανάταση του και προσδοκώντας ανάσταση νεκρών. Η ημερομηνία αγοράς είναι η 13/11/2007 οπότε καλύπτεται πλήρως από την συμβατική εγγύηση των δύο ετών, ενώ το πρόβλημα που προέκυψε για την σειρά αυτή καλύπτεται με εγγύηση τριών συνολικά ετών.Μοντέλο 4/2006 παρέδωσε πνεύμα ευρισκόμενο σε ύπτια θέση, ευάερη, προσεγμένη, με ελάχιστη χρήση την τελευταία περίοδο, ξεψύχησε την ώρα που το άνοιξα χθες ώρα ενάτη βραδυνή... κανένα μήνυμα, μόνο που μου παρέδωσε το δακτυλίδι στο χέρι, γνωστοποιώντας μου τον χωρισμό μας. Ψιλιάζομαι ότι είναι αντίποινα στο γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό μοιραζόταν το ίδιο ράφι με ανταγωνίστρια κονσόλα χρώματος μελαχρινού, ενώ οι ώρες απασχόλησης μου μαζί της διείγαν περίοδο λιτότητας.
[EDIT]
Ας καταγράψουμε την όλη πορεία από την διαπίστωση της βλάβης και μετά:
Τέλη Απριλίου - αρχές Μαΐου - άρχισαν τα πρώτα συμπτώματα (freezes της κονσόλας με artifacts επί οθόνης)
Δευτέρα 11 Μαΐου 2009 - 21:05 - διαγνώστηκε το πρόβλημα RRoD 3 κόκκινα φώτα και το τροφοδοτικό στο πράσινο. Μετά από αποσύνδεση καλωδίων/συσκευών επέμενε το πρόβλημα.
Τρίτη 12 Μαΐου 2009 - 10:20 - έγινε τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία για το πρόβλημα και αποδοχή της επισκευής της εντός εγγύησης, εντός 5 εργάσιμων αναμένεται το courier.
Δευτέρα 18 Μαΐου 2009 - 15:55 - μετά από τηλεφωνική επικοινωνία ήρθε από το σπίτι το courier, επιτόπου συσκεύασε την κονσόλα στο κουτί που εστάλη από Γερμανία και την πήρε μαζί του. Το ταξίδι ξεκίνησε...
Δευτέρα 25 Μαΐου 2009 - 08:31 - μετά από επιβεβαίωση του κωδικού του courier online, το πακέτο παραδόθηκε σήμερα στον προορισμό του.
Πέμπτη 28 Μαΐου 2009 - Παρασκευή 29 Μαΐου 2009 - Την Πέμπτη έλαβα ειδοποίηση από το courier και την Παρασκευή παρέλαβα το δέμα από το service της Microsoft. Αντί της δικιάς μου κονσόλας, παρέλαβα μία καινούργια προς αντικατάσταση, η οποία όμως είναι ίδιο μοντέλο και ημερομηνία παραγωγής (07/2006) οπότε πολύ φοβάμαι ότι έχει τις ίδιες πιθανότητες μελλοντικά να παραδώσει πνεύμα και αυτή. Πάντως για να αισθάνομαι οικεία με αυτή την κονσόλα, έχει και αυτή άδεια μπαταρία cmos όπως και αυτή που έστειλα, οπότε κάθε φορά που κλείνω το ρεύμα χάνει τις ρυθμίσεις ημερομηνίας/ώρας.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: