ambu_dare
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 61
Επειδή το έψαξα... και δεν μου αρέσει το ότι δεν άλλαξαν το αυτοκολλητάκι, ίσως η μόνη ένδειξη πριν αρχίσεις μόνος σου τα ξεκοιλιάσματα για να βρεις τί ζαρτιέρες (συγνώμη mobo) φοράει, είναι η παρακάτω εικόνα που αλίευσα κάνοντας τις βόλτες μου στην παραλιακή. Λογικά το δικό σου (και αρχές-μέσα καλοκαιριού το δικό μου) θα φοράει mobo που έχει ως είσοδο ρεύματος την μεσαία υποδοχή (όχι μην πηγαίνει το μυαλό σου στο πονηρό αμέσως...)
H Κονσόλα που έστειλες έχει ανάμεσα στους ακροδέκτες στο κέντρο ακριβώς ένα τετράγωνο πλαστικό, που στην opus που θα πρέπει να σου επέστρεψαν δεν υπάρχει. Στην Jasper έχει HDMI οπότε μην το ψάχνεις (χώρια του ότι το πάνω πλαστικό είναι κομμένο στα δύο), δεν είσαι τυχερός. Αν τυχόν φοράει πάλι Zephyr πάρε τους αμέσως τηλέφωνο και απάγγειλε τους τα τρία πρώτα κεφάλαια από τον εξάψαλμο, τα υπόλοιπα λογικά θα τους τα ψάλλω εγώ όταν παραλάβω την δικιά μου.
H Κονσόλα που έστειλες έχει ανάμεσα στους ακροδέκτες στο κέντρο ακριβώς ένα τετράγωνο πλαστικό, που στην opus που θα πρέπει να σου επέστρεψαν δεν υπάρχει. Στην Jasper έχει HDMI οπότε μην το ψάχνεις (χώρια του ότι το πάνω πλαστικό είναι κομμένο στα δύο), δεν είσαι τυχερός. Αν τυχόν φοράει πάλι Zephyr πάρε τους αμέσως τηλέφωνο και απάγγειλε τους τα τρία πρώτα κεφάλαια από τον εξάψαλμο, τα υπόλοιπα λογικά θα τους τα ψάλλω εγώ όταν παραλάβω την δικιά μου.