Το 3D-HD στην Ελληνική τηλεόραση

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας alkis21
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Διάβασα πάλι το συγκεκριμένο τοπικό και θυμήθηκα τον ενθουσιασμό που έγραφα σχετικά με το 3d, πριν σχεδόν 15 χρόνια... είχα μόλις στάξει 1,5κ ευρώ για μια καλή 3d της εποχής και κανα δυο κατοσταρικα ακόμα για τα 2 ενεργά γυαλιά και αφού ήμουν ελεύθερος (εννοώ χωρίς παιδιά) και ωραίος ( εννοώ χωρίς μπάκα και φαλάκρα) κατανάλωνα ότι 3d περιεχόμενο μπορούσα να βρω! Ακόμα έχω κάπου εναν σκληρό με 1 τερρα 3d περιεχόμενο φυσικά νόμιμα κατεβασμένο! Για να σας προλάβω όχι πονηρό content ενηλίκων παρά μόνο ταινίες και ντέμο! Πράγματι τότε ήταν κάτι το μοναδικό και ειδικά ταινίες σαν το avatar σε άφηναν με το στόμα ανοικτό! Βέβαια ήταν αστεια η εικόνα με τα γυαλια πανω σου και την παντελή απώλεια προσανατολισμού όταν τα φορούσες όπου κοπάναγες γύρω σου για πλάκα! Άστε που το φαινόμενο "ενυδρείο" δεν μπορούσε τότε να το νικήσει μια οθόνη 46 ιντσών και δεν θα το έκανε ούτε και σήμερα ακόμα και 75άρα! (Προκειται για την διαφορά που εκ των πραγματων έβλεπες όταν κοιτούσες εκτός της οθόνης όπως ακριβώς σαν να βλέπεις ενυδρείο)! Παρόλα αυτά την συγκεκριμένη τηλεόραση την λάτρεψα, την ευχαριστήθηκα για χρόνια και με άφησε λόγω καμμενης πλακέτας λίγο πριν μπω στο νέο σπίτι σαν να μου ...λέει ότι στο νέο θα πρέπει να πάρεις κάτι καινούριο ανάλογο του χώρου όπως και αναγκαστικά έκανα τότε! Την έχω κρατήσει μήπως και καταφέρω να βρω πλακέτα κάποια στιγμή( σιγά μην γίνει αλλά λεμε)! Η συγκεκριμένη τεχνολογια δεν περπάτησε τελικά και εγκαταλείφθηκε λογικά! Τώρα για το 4κ περιεχόμενο σε επιγεια κανάλια προφανώς και μπορεί να γίνει με το νεώτερο σύστημα όπως ήρθε η digea παλαιότερα για τα hd! Οι περισσότερες τηλεοράσεις 5ετίας πάντως έιναι ετοιμες για το νεο αυτο συστημα! Οψόμεθα!

Πίσω
Μπλουζα