Το 3DS δεν πουλαει τα αναμενομενα...(?)

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.322
Αντιδράσεις
5.914
[Μετακινηση απο αλλο thread διοτι η κουβεντα εβγαινε εκτος θεματος]

Maddog μαλον θυμασαι τι γεινοταν οταν κυκλοφορησε το 3ds και λιγους μηνες μετα γιατι εδω και ενα μηνα που καταλαβε καποια πραγματα η nintendo και μειωσε την τιμη του πουλαει σαν τρελο και ειχε αυξηση 235%.Οτι και να γινει θα πουλαει απλα και μονο επειδη πανω του υπαρχει η λεξη nintendo.
 
235% αυξηση απο τον πατο και με τετοια μειωση τιμης (απο 250$ στα 169$ και κοστος 101$) δεν θα το χαρακτηριζα "τρελες πωλησεις"...

Τα τελευταια στατιστικα (wikipedia) εδειχναν 4 εκατομυρια 3DS shipped στο πρωτο πενταμηνο την ιδια ωρα που πχ το Kinect - με αναιμικοτατο παλμαρε τιτλων - εκανε 10 εκατομυρια στο πρωτο τετραμηνο...

Μολις μαλιστα βγει το Vita, προβλεπω το 3DS να εχει μεγαλες πιθανοτητες να μασουλαει σκονη
 
Άντε, ξεμπερδεύετε από εδώ να πάμε στο Amiga vs ST... :p
 
Ας βγει και vita και thita και οτι αλλο θελει.Ο κοσμος μεχρι να συνηθιση κατι χρειαζεται καποιο χρονικο διαστημα και οταν αρχισουν να κυκλοφορουν παιχνιδια με τα μεγαλα ονοματα της nintendo θα φανει η διαφορα.Και το psp ειχε καλητερες προδιαγραφες αλλα ειδαμε τελικα την καταληξη του σε σχεση με τα φορητα της nintendo.
 
Shares of Nintendo hit a five-year low this summer, wiping away any gains made during the Wii era and through the last couple of handheld DS introductions. Net revenue fell by more than half in Nintendo's latest quarter, with a steep operating loss to boot.

Nintendo is in a quandary. Will it simply settle for thinner and thinner slices of the gaming pie, or will it go the Sega route and begin licensing its proprietary games and characters on rival platforms? The former is a recipe for a slow-death casserole. The latter simply speeds up the process, but with a little more licensing revenue on the way out. 


I would love to see Nintendo pull a Yoshi out of its hat next week, but it's just not going to happen. Nintendo's best days are a replay screen of the past.

Πηγη
 
metalcandyman είπε:
Και μετα ξυπνησε.Και γω αν πιω καμια καμια 20αρια μπυρες και καμια δεκαρια μαλαματινες τετοια θα γραφω.
Μην γινεσαι εριστικός.

Είναι αλήθεια οτι το 3ds (και το dsi ως ενα σημείο) δημιούργησαν πρόβλημα στην Ν, έπεσαν πάνω στην κρίση και ο κόσμος ξέρει οτι η Ν φτύνει νεα μοντέλα πολύ συντομα (κατι που δεν έκανε παλία).

Eχω GBA ,SP, DS Phat και DS Lite. Πλέον δεν έχω λεφτά να συνεχίσω και γιαυτό δεν αγοράζω.

Και υποψιάζομαι και πολοί αλλοι έχουν την ίδια αντιμετώπιση.
 
Δεν γεινομαι εριστικος και δεν μιλαω για τον wally αλλα για τον τυπο που εγραψε το αρθρο λεω.Και γω εχω τα παντα απο την nintendo και εχεις δικειο οτι δεν περισευουν λεφτα αλλα ας μην τα μηδενιζουμαι ολα οτι η nintendo θα ακολουθησει στα χναρια της sega και οτι δεν προκειται να ξαναγιννει μεγαλη.Τεραστια ειναι οχι απλα μεγαλη και δεν θα μικρηνει επειδη μια φορητη κονσολα της μεχρι τωρα δεν εχει τοσο υψηλες πωλησεις.
 
nightquest είπε:
Πάντως μια παλιομοδίτικη κόντρα Nintendo - Sega είναι πάντα ιδανική για να ξυπνήσουμε λίγο!
Εμμ δεν είναι οτι καλύτερο... :)
 
Τελικα το κομπλεξ τους προς την nintendo ολοι το βγαζουν σιγα σιγα οπως η κυρια του παραπανω αρθρου.Ετσι ειναι ομως,τον ισχυρο παντα τον πολεμανε και εχει περισσοτερους εχθρους παρα φιλους.και ολα τα αρθρα προερχονται απο αμερικη η αγγλια.Συμφωνω και γω απολυτα οτι το 3ds δεν κανει μεχρι τωρα της αναμενομενες πωλησεις αλλα δεν συμφωνω σε καμια περιπτωση με αποψεις οτι η nintendo πεθαινει η οτι θα διαλυθει κτλ ειδικα με το wii u προ των πυλων.Η nintendo βγαζει εκκατομυρια απο της υπολοιπες κονσολες και παιχνιδια της και δεν προκειται να παθει κατι απο μια κονσολα που απλα δεν πουλαει τα αναμενομενα.Εχει ξανασυμβει αυτο με το virtual boy και δεν επαθε τιποτα.Το εχω ξαναπει οτι ας περιμενουν ολοι να κυκλοφορησουν καινουρια παιχνιδια για το 3ds με τα μεγαλα ονοματα της nintendo οπως mario,zelda,donkey kong,metroid,pokemon κτλ και οχι απλα μεταφορες παλαιοτερων παιχνιδιων οπως το ocarina of time και αν και τοτε δεν ανεβουν οι πωλησεις το ξανασυζηταμε.Και εχω βαρεθει να συγκρινουν το iphone με φορητες παιχνιδομηχανες της nintendo.Exω και γω iphone και τα αγοραζω απο το πρωτο μοντελο αλλα δεν μπορω να συγκρινω τα παιχνιδια του με αυτα των φορητων.Τα παιχνιδια στο iphone εκτος ελαχιστων εξερεσεων ειναι απλα για να περνας λιγο την ωρα σου και τιποτα παραπανω.Δεν τιθεται θεμα συγκρισης.nintendo rules.
 
η nintendo δεν ειναι τοσο ισχυρη πλεον, μην κοιτας απο τισ πωλησεις του wii και του ds,δες πιο πισω (n64-gamegube) η εταιρεια ηταν ετοιμη για φουντο αν δεν πηγενε καλα το wii.

...Εχει ξανασυμβει αυτο με το virtual boy και δεν επαθε τιποτα...

δεν ειναι το ιδιο, ηταν χρυση εποχη για τη νιτεντο τοτε,ηταν πρωτη σε πωλησεις(snes),και αλλα τα περιθωρια κερδους που ειχαν οι κονσολες τοτε ,και αλλα τωρα.

Το 8εμα δεν ειναι να ειναι πρωτη εταιρεια η νιντεντο,το 8εμα ειναι να μην κλεισει (που ουτε και γω το πιστευω αυτο) γιατι αμα μεινει sony-microsoft ωχ...

τωρα το οτι το 3ds δεν παει καλα σε πωλησεις, μου ακουγετε καπως,αφου ολοι ξερουμε πως οι περισσοτεροι περιμενουσ να δουν το φορητο της σονυ,οπως γινεται παντα δηλ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το χειρότερο χαρακτηριστικό του 3ds ήταν τα launch titles του. Ακόμα και τώρα μόνο το Ocarina of Time είναι κράχτης για το μηχανημα και αυτό είναι απλά μια μεταφορά (αν και υπέροχο κατά τη γνώμη μου). Μόλις βγει το Super Mario 3D πιστεύω πως θα αλλάξουν τα πράγματα.

Πάντως και εγω σαν fan της Nintendo νιώθω απογοητευμένος και από την τόσο απότομη μείωση της τιμής πριν καν κυκλοφορίσουν τίτλοι της προκοπής και από την ανακοίνωση απαίσιων περιφερειακών. Και σαν ευχαριστώ για αυτούς που τρέξαμε και αγοράσαμε εξ' αρχής την κονσόλα και στην ουσία την έχουμε και κάθεται μας αφήνουν να κατεβάσουμε δωρεάν 10 παιχνίδια NES και 10 GBA.

Η πολιτική που ακολουθεί είναι πραγματικά εκνευριστική...
 
Αν κοιτάξετε τις πωλήσεις του Nintendo DS, θα δείτε ότι και αυτό στην αρχή δεν τα πήγε τόσο καλά. Οι χρυσές χρονιές του ήταν το 2007 - 2008, τότε δλδ. που βγήκε το DS lite.

Οπότε είναι νωρίς, να κρίνουμε την πορεία του 3DS στην αγορά. Το σίγουρο είναι ότι η Nintendo δεν θα πετάξει το γάντι έτσι απλά.
 
Ποτε δεν πεταει η nintendo το γαντι γιαυτο και παραμενει κολοσος.Τωρα που θα αρχισουν να κυκλοφορουν στην αγορα τα ιχυρα χαρτια της nintendo οπως το super mario 3d world κλασικα θα αρχισουν να ανεβαινουν και οι πωλησεις του 3ds.
 
Η αγορά αυτή θα αλλάξει πολύ σύντομα. Ένα είναι η πίεση από τα smartphones και ένα δεύτερο η πίεση από τις φτηνές πολυσυσκευές από Κίνα, dingoo κτλ. Οι κινέζοι βελτιώνουν την ποιότητα τους και με ένα ανθρώπινο δυναμικό τεράστιο και πολύ εξειδικευμένο προβλέπω ότι κάθε σπίτι πολύ σύντομα θα έχει τέτοιες συσκευές. Θα είναι πολύ ενδιαφερον, προσωπικά κάποια από αυτά τα μηχανάκια μου έχουν κεντρίσει πολύ το ενδιαφέρον...
 
ChrisTOS είπε:
Η αγορά αυτή θα αλλάξει πολύ σύντομα. Ένα είναι η πίεση από τα smartphones και ένα δεύτερο η πίεση από τις φτηνές πολυσυσκευές από Κίνα, dingoo κτλ. Οι κινέζοι βελτιώνουν την ποιότητα τους και με ένα ανθρώπινο δυναμικό τεράστιο και πολύ εξειδικευμένο προβλέπω ότι κάθε σπίτι πολύ σύντομα θα έχει τέτοιες συσκευές. Θα είναι πολύ ενδιαφερον, προσωπικά κάποια από αυτά τα μηχανάκια μου έχουν κεντρίσει πολύ το ενδιαφέρον...
Ναι αλλά και πάλι θα παραμένει domain των casualadwn. Δεν νομίζω να βγούνε games με πραγματικά βάθος σε τέτοιες συσκευές.
 
Eκτος αν αποφασισει η ιδια η Νιντυ να αποκτησει μεριδιο απο την πιττα βγαζοντας τα παιχνιδια της στα smartphones κατι που προς το παρον εχει αποκλεισει.
 
Aardvark είπε:
Eκτος αν αποφασισει η ιδια η Νιντυ να αποκτησει μεριδιο απο την πιττα βγαζοντας τα παιχνιδια της στα smartphones κατι που προς το παρον εχει αποκλεισει.
Αυτό παίζει, αλλά θα το κάνει μόνο σε περίπτωση που κατακρημνιστούν οι πωλήσεις των δικών της κονσολών. Δεν νομίζω ότι θα τα πάει τόσο χάλια το 3DS. Βέβαια, να πούμε την αλήθεια, βολεύει να έχεις μία συσκευή για όλα. Θα δείξει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, πως θα πάει η αγορά!!
 
Πίσω
Μπλουζα