Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.038
Δεν τον πηρα τωρα φιλαρακι μου μηνες τους εχω σε ολα τα pc Που εχω και στα 3 εχω τον ιδιο απλα στο παλιο το δυπυρηνο με εναν pentium D επανω δουλευει στην μιση ταχυτητα λογο του οτι ειναι sata 2 και οχι sata 3 αλλα και παλι η διαφορα ειναι χαοτικη.Οι AMD επεξεργαστες μια χαρα ειναι κανεις δεν ειπε το αντιθετο αλλα μια ζωη θα ειναι πισω απο τους intel και αυτο ειναι δεδομενο.Τα πραγματα ειναι απλα και αν δεν περισευουν σε καποιον λεφτα τοτε θα παρει AMD αν δεν εχει προβλημα με τα λεφτα θα παρει intel.Απλα η AMD εχεις σχεδον ολους τους επεξεργαστες ξεκλειδωτους για overclocking και εχει και ποιο value for money λυσεις οπως ειναι οι επεξεργαστες APU που με 150 ευρω πχ θα μπορεις να εχει και καρταγραφικων στον επεξεργαστη σαφως πολυ καλητερο απο τα intel HD CHIP που φορανε οι επεξεργαστες της σειρας I της intel.Σαν επεξεργαστες ομως δεν πιανουν μια μπροστα στους i5 και i7.Ακομα και οι 8πυρηνοι AMD ειναι ενας παπας γιατι ειναι τα ιδια και ελαφρος κατωτεροι απο αυτους της σειρας I ακομα και απο τους τατραπυρηνους.Ακομα και στους emulators εχουν καλητεροι αποδοση οι intel επεξεργαστες απο τους AMD.Τωρα για τον μεσο χρηστη οπως ημαστε σχεδον ολοι εκτος απο αυτους που τα χρειαζονται στην δουλεια τους κλπ οτι και να παρουμε μια χαρα ειναι.