εδώ και καιρό σχεδόν 8 χρόνια το desktop και 6 χρόνια το laptop
To πρώτο το έκανα αναβάθμιση αρχικά την κάρτα γραφικών και πρόσφατα δίσκο ssd και λίγο παραπάνω μνήμη.
επειδή τα τελευταία χρόνια δεν εμένα μόνιμα στο σπίτι και είχα το laptop, δεν το χρησιμοποιουσα συχνά αλλά αποφάσισα τελικά να το κουβαλήσω μαζί μου στο νέο διαμερίσμα μην πάει χαμένο
Intel 4790k, 1 tb ssd sata + 500 GB + 1 tb sata, gtx 1080 8 GB, 18 GB ddr3.
Τα Χριστούγεννα που θα ανέβω ξανά θα κουβαλήσω και την οθόνη gsync, μια της Asus 34" ultra wide 100 hz.
Προς το παρόν βολεύομαι με μια απλή hd Asus 27". Αλλά δε συγκρίνεται με την παραπάνω.
Ακόμα κρατά καλά αν βολεύεσαι με μεσαίες ρυθμίσεις ultra wide screen.
Για emulation επίσης τέλειο αν και κάποια βαριά παιχνίδια του rcps3 πλέον δεν τα σηκώνει
Το laptop hp omen αντίστοιχα είναι καλό για hd παιχνίδια σε μεσαίες αναλύσεις και emulation ελαφρών παιχνιδιών switch & ps3
i7 6700hq, gtx 1060m, 16gb dd4 ram, 128 GB ssd, 2 tb sata.
επειδή είναι ο δίσκος μικρός πλέον για W10, τα έσβησα και έβαλα Linux mint και πετάει ενώ περισσεύει και ο μισός χώρος.
Στην αρχή η οθόνη 17" ήταν gsync αλλά αργότερα η nvidia το απέσυρε. Μάλλον γιατί είχε θέμα με fullscreen σε αρκετά παιχνίδια. Έτσι και αλλιώς μόνο 75hz έπιανε και το έχω συνδεδεμένο με crt monitor για retro παιχνίδια.