Το PS3 στην Ευρωπη.


Οι αθεόφοβοι, ακόμα και τραγουδάκι αφιερωμένο στο PS3 έβγαλαν!!!!!

Γελάστε με την ψυχή σας!!!!!!
 
Εγω τον πολεμο των format αν οχι της κονσολας βλεπω να τον κερδιζει η sony εκανα μια βολτα για αγορες και το μονο που ειδα στα ραφια απο ταινιες σε μεγαλα καταστηματα ηταν καμμια 10αρια BLU-RAY και πουθενα HD-DVD (σε διαφορα av forums ψαχνουν τιτλους HD-DVD και δεν βρισκουν) και μαλλον θα ερθουν ακομα περισσοτερα BLU-RAY με την αφιξη της κονσολας.Θα μου πεις νωρις ειναι ακομα αλλα εγω λεω απο την αρχη φαινεται το πραγμα.
 
οσο συνεχιζει το BlueRay να στηριζεται σε MPEG encoding,να μην μπορεις να γραψεις πανω απο ενα layer και το κοστος σε δισκακια και γραφτηρια να ειναι ασυληπτο δεν νομιζω να κερδισει τιποτα.

Κουνιεται στα ραφια λογω των PS3 που εχουν πουληθει (και των φτωχων τιτλων του τελευταιου).

Παντως δεν ειναι,τουλαχιστον προς το παρον,σε καμια περιπτωση η επιλογη του hifidel-ιστα...
 
Στην αγορά αυτή τη στιγμή είναι 1 προς 3 τα HDDVD με τα Blu-Ray (δυστυχώς).

Σε λίγο καιρό όμως, βγάζει και η Toshiba φθηνό HDDVD player, που θα έχει

τα μισά λεφτά ενος Playstation... Και το HDDVD έχει το θετικό οτι δεν βασίζεται

αποκλειστικα σε πωλήσεις μιας κονσόλας, και έχει απο πίσω του αρκετές αξιόπιστες

εταιρίες (γιατί κακά τα ψέματα η Sony δεν είναι μια απ'αυτές πιά).

Όπως και να'χει πάντως, μάλλον γέλια βλέπω να ρίχνουμε πάλι ... ;)
 
Εγώ παραμένω με το απλό DVD.

Μου φτάνει και μου περισεύει. Όοοοοοοοταν με το καλό φτάσουν τα players να έχουν 70 ευράκια το συζητάμε (αν και πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι και σε αυτή τη τιμή θα πάρω κάτι τέτοιο...... )
 
ego pantos pisteuo oti to ps3 den exei deiksei akoma ta dontia tou.... ama fthnhnei kiolas ligo....

to wii tha parameinei mia console me xaroumena games san to gc nai to 360 tha parei kai auto to kommati tou, alla pisteuo sto telos to ps3 tha meinei...
 
TallMan...Και 500 πάλι πολλά είναι...Ίδωμεν!!!
 
Εθεσα την τιμη στα 150 ευρω ως ψυχολογικο οριο κυριως-και το Wii τοσο θα επρεπε να κοστιζει ηδη.
 
Α κατάλαβα το πήρες αντίστροφα ναι σωστός συμφωνώ!!
 
Σήμερα κάνοντας το 15ήμερο προσκύνημα στα Media Markt :biglaugh: , είδα και δοκίμασα λίγο το PS3. Να λοιπόν οι εντυπώσεις μου από ένα 5λεπτο review :biglaugh: : (Μια στιγμή να βρώ το φτιάρι μου. Που είναι? Α! Νάτο!). Το παιχνίδι που είδα ήταν ένα ραλλάκι. Μάλλον το Ridge Racer. (Αν κάνω λάθος παρακαλώ τους αγαπητούς συνδετημόνες να με διορθώσουν :D ). Ενώ το μοντέλλο του αυτοκινήτου ήταν πολύ καλό (όχι τέλειο, αλλά πολύ καλό), ο περιβάλλον χώρος μου θύμησε τα γραφικά του Gothic 2. :animeek: ( Και δεν κάνω πλάκα). Η τηλεόραση ήταν μια της σειράς Bravia της Sony, με πολύ μεγάλη διαγώνιο. Δεν ξέρω αν το παιχνίδι ήταν σε αναλυση 1080, (σίγουρα ήταν 720), αλλά λόγω της μέγαλης διαγωνίου και της μικρής απόστασης που έπαιζα, εβλεπα αυτά τα ενοχλητικά σκαλοπατάκια στις υφές, που διορθώνει συνήθως το antialliasing. :icon_cry: Σε κάποια στιγμή έψαξα να δώ μήπως έπαιζα με PS2 :confused: , αλλά το gamepad ήταν το sixaxis του PS3 :animeek: Τελικό συμπέρασμα? Με άφησε παγερά αδιάφορο. (Και για να λέμε του στραβού το δίκιο , την ίδια αίσθηση μου είχε αφήσει και το 360. ) Θα ήθελα να δω και ταινία Blu - Ray, στην ίδια τηλεόραση, να δω πως τα πάει και σε αυτόν τον τομέα. Thats all, folks.:biglaugh:
 
και εγω ειδα το PS3 στο τοπικο public...

ΔΕΝ μου εκανε τρομερη εντύπωση επίσης... Μάλλον γεράσαμε :mad:
 
Δεν γεράσαμε εμείς.

Μάλλον η Sony δεν έβγαλε κάτι το αξιόλογο.

PS1 του κλέφτη, PS2 του κλέφτη, PS3 και η κακή του ώρα........
 
Oποιος ενδιαφερεται για PS3 απο Ελληνικο site με 553 euro ας ριξει μια ματια εδω αλλα πριν κανει οποιαδηποτε κινηση να διπλοτσεκαρει την αξιοπιστια του site.http://www.anamo.gr/product.php?productid=2262 :confused:
 
Ειναι χωρις φπα κανε τον υπολογισμο. :)
 
Πίσω
Μπλουζα